Автоинструктор от Разлог с груби обвинения за секс тормоз, той отрича

03 Септември 2021 | 11:42
83 коментара
Общество

Автоинструктор от автошкола "Дункин" в град Разлог с груби обвинения за секс тормоз, той отрича...

В районното управление на полицията в Разлог е получн сигнал от 18-годишно момиче, която твърди, че управителят на автошкола "Дункин" - Димитър Дункин в Разлог е искал младата девойка да му доставя сексуално удоволствие.

Блудството е продължило близо 8 месеца по време на обучението, като той настоявал да има допълнителни часове на обучение.

В сигнала тя е посочила, че автоинструкторът си позволявал да я опипва, както и говорил нецензурни думи.

Репортер на Pirinsko.com се свърза с Димитър Дункин, който обаче отрича тези твърдения и ги определя, като клевета.

"Да има сигнал срещу мен в полицията, бях да дам показания. Но категорично заявявам, че това не е истина. Момичето е само на 17-18 години непълнолетно, а за времето, когато сме се обучавали имам двама свидетели, които могат да кажат дали е имало нещо подобно", коментира Дункин.

По неофициална информация има още потърпевши дами от поведението на инструктора Дункин, които са заявили желание да свидетелстват в полицията и прокуратурата.

​ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Сопольчо публикува:
08 Септември 2021 | 18:03
Инструкторе, няма да се измъкнеш този път. Посягъш на всички но ще ти изсъхнат ръцете.
М публикува:
07 Септември 2021 | 09:52
Некои дами са с големо въображение. Като не ги бива за шофьори и са тъпи и прости и не могат да научат листовките от първия път, виновен им е инструктора. И сега да си отмъсти пише глупости. Всеки си пише, каквото му скимне. Гледайте си вашите проблеми и престанете да се бъркате в живота на други хора. Престанете с тази злоба и с тези лъжи. Господ ще ви накаже.
УжасТ публикува:
07 Септември 2021 | 09:43
Просто момичето е невменяемо, но самочувствието не й позволява да го осмисли този факт и са им били малко предоставените часове, за купила си допълнителни, но капацитета в главата и тогава недостигнал и видиш ли синдрома бай Ганьонсе включва в действие! След като 30 часа са ти малко и си капо шофьор се махаш, защото убийците по пътищата са доста, нови не трябват и дано не вземете книжка! :)
Потърпевша публикува:
07 Септември 2021 | 08:10
Потвърждавам с две ръце обвиненията! Започнах курса и още преди да започне същинското кормуване ходих на листовки в т.н. СБА, където му се води школата. Последният ден на излизане ме дръпна, доближи се до устата ми и най-мазно си изкара езика човека. СРАМОТА! Да не говорим докато шофирах как си слагаше ръката на врата ми и по-надолу! За 1 седмици ми насрочи 3 изпита - естествено не взети, за да мога да взимам допълнителни часове! Бях свидетел и как го прави с други момичета! След това отидох при друг инструктор и за 3 месеца приключих успешно!
Приятел публикува:
06 Септември 2021 | 10:10
Абе хора спрете да оплювате тези хорица.Не даваите акъл дето го нямате има си институции компетентни, има закони. Никои не би се занимавал просто така да подава жалби, явно си има причина,но вие не сте тези които ще решите. Водете си вашият живот и оставете хората да си водят техния!
Бачевец публикува:
05 Септември 2021 | 07:37
До съсед старите хора са рекли крушата не пада по- далеко от дръвото и тихата вода е най- дибока историята го е докажала така че такива предварителни присъди и обиди е боли ве за детето и родителите му така и близките на даскала ги боли да осъждате и псувате без доказателства че викат на човека да осъди всички които го псуват без да е признат за виновен от съда това не е заплаха всеки е невинен до доказване на противното коментира се за полиграф я това дете си гътне граматиката и рече я излъгах
Съсед публикува:
04 Септември 2021 | 19:09
Чудя се как може да свързвате случая на момичето с братовчед на бащата,който от 20г.е в затвора,доколкото знам и момичето едва ли го познава.Въпроса е ,че един мерзавец-инструктор е унижавал момичето,а родителите е изнудвал да плащат допълнителни часове 8 месеца.Момичето не пуши и не се дрогира.Мога да твърдя,че е скромно ,ученолюбиво и възпитано.Каква изгода ще има да лъже?Да не говорим ,че при друг инструктор веднага си е взело шофьорския изпит.Надявам се виновника да си получи наказанието и да престане да се гаври с хората.
Без име публикува:
04 Септември 2021 | 16:51
Сигурна съм, защото съм запозната пряко със ситуацията и както прочетох по-долу и други хора потвърждават. Но тези неща не се решават тук от нас кой е прав и кой не е, а си има лица, които са поставени за тази работа в учредените за това места, предполагам сещате се за кои споменавам. И пак се включвам със следния въпрос защо трябва да се намесват други фокуси за семейството, клевети разбира се, като тук става въпрос за друго нещо? А и за свидетелите ми е ясно, че не искат да кажат от страх да не би да не си вземат изпитът, или инструктурът нещо да не им направи. Плюс това кой ще си прати детето да лъжесвидетелства, като това е подсъдимо предполагам, че знаете. Повече няма да коментирам, другите Ваши приказки са излишни.
Йопе публикува:
04 Септември 2021 | 16:06
До Без име е откъде си сигурна че детето говори истина та наричаш даскала мерзавец ако всичко излезе Пунта Мара
Селянин публикува:
04 Септември 2021 | 16:00
До Без Име е откъде си сигурна, че твърденията на момичето отговарят на действителността може даскала да е прав е два месеца йок свидетелите не са видели и чули нищо колко до Най-най че бяха билета едно време е вярно или за братчет им убиеца и дрогата ще отречеш
Без име публикува:
04 Септември 2021 | 14:04
До хората, които намериха за повод този случай да оплюят семейството и момичето с неверни неща. Познавам семейството от години и тези нападки са супер недостойни и неверни от Ваша страна. Господа, тук фокусът е друг-грозната и непочтена постъпка на един “човек”, който е обучавал или ще обучава Ваши деца и деца на Ваши приятели. Нима искате Вашите деца да попаднат на такъв недостоен за професията си инструктор-педофил, който да тормози детето Ви психически и не само? Не, не Ви го пожелавам и аз не бих си пуснала мойто дете при такъв! Концентрирайте се над случилото се и ако познавате хора, чиито деца им се е случило подобно нещо с този човек, както аз съм чувала,насърчавайте ги да отидат и да дадат показания, защото трябва да се направи нещо законово по въпроса, да му отнемат правото да практикува. Безброй пъти съм чувала за подобни случаи от мои познати и роднини и съвсем не е клевета. Виждам,че всеки тук от Вас е от професор по-нагоре, “запознат” със случая чул, недочул от “полицаи” или друг тип източници, но този мерзавец трябва да си получи заслуженото чрез силата на закона или по дискриминантен начин от страна на обществото, в което живее. Срам и позор за семейството му-жена на първа линия, деца и внуци. Не бива да си затваряме очите за такива хора, които тормозят или ще тормозят бъдещи кандидат-шофьори. Последно нещо, което мога да кажа е: браво на момичето за смелостта да се изправи в такъв психически момент за нея и да търси справедливост, както и да предпази свои връстници и бъдещи кандидат-шофьорки! Прегръдка за семейството и успех с делото!
Саседка публикува:
04 Септември 2021 | 12:08
До потърпевшите моля оплачете се да си получи заслуженото.
Бай Гошо публикува:
04 Септември 2021 | 12:00
Бай Ване да те ееее койте фане,Бай Ганьо с кривата нога и я колко мога.
Ване публикува:
04 Септември 2021 | 11:51
Бай Гошо щом досега два месеца делото не е влезло в съда нещо е ялова работата па секой има право да си иска обезщетение това не е плашене не може да пцуеш без доказателства само на една жена оне ден рече на пазаре
Бай Гошо публикува:
04 Септември 2021 | 10:49
До колега и учител,не плашете хората с глоби,а осъдете инструктора. Трябва да си получи заслуженото.
Учител публикува:
04 Септември 2021 | 10:45
Така е два месеца нищо не е доказано и да псуваш така учителю давай в съда и не по пет а по десет
Колега публикува:
04 Септември 2021 | 10:38
Колега преди ми изтриха коментара завеждай дело и съда да изиска адресите на тия които те псуват по 5 000 от човек
Джьоре публикува:
04 Септември 2021 | 10:34
Да бе другите курсисти са отрекли думите на момичето бащата и майката тичат по пресата
Жвакурово публикува:
04 Септември 2021 | 10:31
Интересни родители полиция и Прокуратура два месеца нищо не е докажала тия тръче по медиите не им пука за детето
Бай Миле баничаре публикува:
04 Септември 2021 | 10:08
Значи тоя педофил има жена и деца и внуци и се занимава с малки момичета трябва съд за тоя простак идиот и още много!!
Искрен публикува:
04 Септември 2021 | 09:36
Не пишете глупости тъпаци,дайте да осъдим инструктора,че не му е за първи път
Бачево публикува:
04 Септември 2021 | 09:31
Ние сме НАЙ-НАЙ-добрите и сме способни на НАЙ-НАЙ-долните постъпки, за да наклеветим невинен човек. НАЙ-НАЙ-малката грижа ни е достойнството на дъщеря ни. Важното е да изместим фокуса от НАЙ-НАЙ-гнусните неща, които сме правили, за да сме ние жертвата този път.
Бачево публикува:
04 Септември 2021 | 09:05
До Бат Бойко че братчед ти е утрепал човек и се занимава с дрога го даваха по БТВ па секой по Бачево знае ка пукаше с автомат по кафетата
Разлог публикува:
04 Септември 2021 | 08:47
Два месеца жалбата се разглежда и нищо не се е докажало и се пише чак сега да се оплюе поне даскало
Таратор публикува:
04 Септември 2021 | 03:04
Тава конкуренцията му ескроила капата на инструкторо оти е кадърен и сички искаа той да ги учи
Таратор публикува:
04 Септември 2021 | 02:52
Може да е сбъркала фамилията момата?
ще ви избия публикува:
03 Септември 2021 | 23:18
какви хора сте вие бе молумници нима мислите ,че тоя не е способен на такава мерзост ,и да пуши и да се дрогира кой е той да я опипва нямам дъщеря ,но ако имах и само чуех нещо връзвам го давам на мангалите някой лев и да му се изредят 10 човека а вие сте молумници ,че го защитавате!!!
Бат Бойко публикува:
03 Септември 2021 | 22:28
До най най, сигурно си курва за да говориш така за един извратен инструктор копеле мръсно, дано някой ден да се случи това и с твоята дъщеря копеле нещастно
Аз публикува:
03 Септември 2021 | 22:19
До най най. Ей боклук какви глупости говориш. Прати ми телефона да се разберем.
Мен публикува:
03 Септември 2021 | 22:15
Никой не се замисля обаче, че днешните тийнейджъри винаги обвиняват някой друг за неуспехите си. Дъщерята не могла да изкара курса и комплексираните родители веднага си намират виновник в лицето на инструктора. Как иначе? Нали на нашите Бачевци детето ще изглежда некадърно.. По-добре да си измислим фалшиви обвинения към човек, който се е доказал през годините...
Бат Бойко публикува:
03 Септември 2021 | 22:14
До бабугера лалугера, Абе разложки бабугер лалугер откъде ги изкара тия новини от жълтите ли вестници ?така да ти се напълни къщата с лайна говняр , как искам аз да ти мушна моята пушка в твоята уста
Разлог публикува:
03 Септември 2021 | 22:14
Да му ядете ушите на Росен полицая той е в кома па бил рекъл че има детектор на лъжата мръши а Росен дано се оправи
най-най-най публикува:
03 Септември 2021 | 22:13
Бащата на момичето е пълен боклук, който преди години изнасилваше момичета. Колко сълзи са пролели майки и дъщери от него не е за говорене. Гузен негонен бяга.Той си мисли,че както е постъпвал с невинни момичета , така ще постъпват и с неговата дъщеря. Живота е бумеранг и всичко се връща. Детето е невинно , но тежко му с такъв баща, той избива комплекси от своето минало.
СБА публикува:
03 Септември 2021 | 22:07
Този ненормалник трябва да го изгонят и от прегледите.
Съседка публикува:
03 Септември 2021 | 22:01
Хора не се притеснявайте,не мълчете. Този трябва да бъде наказан. Педофил.
Запознат публикува:
03 Септември 2021 | 21:52
Дункин е страхотен човек. Аз и двете ми деца сме карали при него. Спрете да клевети те човека.
Аз публикува:
03 Септември 2021 | 21:46
Отговарям на курррсиската.Значи ти е харесало.
Бившата курсистка публикува:
03 Септември 2021 | 21:43
Отговарям на Аз. Няма как да се случи с моето дете, защото цялото семейство взехме книжки при Дункин. Той е ЧОВЕК.
Татарска публикува:
03 Септември 2021 | 20:43
Прокуратурата се е задействала ще има детектор на лъжата и най вероятно ще му забранят да упражнява дейноста е така се прави в цивилизованите държави.
Аз публикува:
03 Септември 2021 | 20:34
Отговарям на курррсиската. Дано да се случи с нейното дете.
Бивша курсистка на инструктора публикува:
03 Септември 2021 | 20:26
Предлагам момичета като карат курсовете да се обличат със скафандри. Вероятно инструктора й хванал ръката на волана и глезлата си е помислила, че я свалят. Прест да пишете глупости, а си вижде децата, че нищо не излиза от тая младеж.
mahoni публикува:
03 Септември 2021 | 20:09
eden policai dunchin i eden izvraten instruktor dunchin deba i mrashite deba dunchini
Мимето публикува:
03 Септември 2021 | 20:08
Престанете да пишете глупости за човека без да знаете коя е истината. Има институции за тази работа. Ами ако почнем да нападаме лигавите и дрогирани момичета, барабар с психясалите им родители. Чест му правя на човека, че ги търпи.
Коце публикува:
03 Септември 2021 | 18:41
Дунчините боклуци са за трепане тия за тава жените и се еба с наи големите боклуци в градо
Х публикува:
03 Септември 2021 | 18:30
Браво на момичето за смелостта! Единствения начин обществото да се справи с подобни проблеми е като жертвите постъпват като нея и не се страхуват да кажат истината!
Кака ви публикува:
03 Септември 2021 | 17:50
Ама това некаква новина ле требва да бъде? Че Дункин си траси от млади кандидат-шофьорки се знае отдавна. Даже се чуда кее не си е изел бое от некой гневен баща или съпруг до се.
запозната публикува:
03 Септември 2021 | 17:45
ЗАЩО ГО ЗАЩИТАВАТЕ ДНЕС РОСЕН ПОЛИЦАЯ МИ КАЗА ЧЕ Е ВЕРНО И ЧАКА РАЗПОРЕЖДАНЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА ИМА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО РАЗПИТВАТ МНОГО ХОРА ТОЗИ ИНСТРУКТОР СИ Е ПОЗВОЛЯВАЛ ДА ОПИПВА ДЕТЕТО НЕ ГО ЗАЩИТАВАЙТЕ ПОПИТАЙТЕ ПЪРВО РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е ПРАВИЛ КАКВО Е ГОВОРИЛ КЪДЕ СИ Е ПЪХАЛ ГНУСНАТА РЪКА НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА ЗАЩО СЕДЕМ МЕСЕЦА ДЕТЕТО КАРА КЪРСА А МИНАЛАТА СЕДМИЦА ЧРЕЗ ДРУГ ИНСТРУКТОР Е ВЗЕЛО ИЗПИТА ОТ ЯНУАРИ ДО АВГУСТ И Е УВЕЛИЧАВАЛ ЧАСОВЕТЕ ЗАЩО КЪДЕ ГО ИМА ТОВА ПОПИТАЙТЕ НЕ ЗАЩИТАВАЙТЕ ЧЕ ВСЕКИ ИМА ДЪЩЕРЯ ИЛИ ПЛЕМЕННИЦА ИЛИ ЖЕНА МОЖЕ ДА Е БИЛ ДОБЪР ИНСТРУКТОР НО СЕГА КАКВО Е НАПРАВИЛ Е НЕПРОСТИМО И СЕ НАДЯВАМЕ ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ДА БЪДАТ БЕЗКОМПРОМИСНИ
Анонимен публикува:
03 Септември 2021 | 17:33
Безобразно поведение на един възрастен човек. Трябва са се накаже незабавно. Браво на момичето за смелостта.
Комшия публикува:
03 Септември 2021 | 17:30
Този трупосер трябва да си получи заслуженото. Дано да се случи същото с неговото внуче или дете.
Аз публикува:
03 Септември 2021 | 17:15
Познавам семейството. Глупостите, които пишете, няма да компенсират срама, който ви е докарал инструктура
Gugalata публикува:
03 Септември 2021 | 17:12
Too fnogo moje da kara taka si maa
Баща на инструктора публикува:
03 Септември 2021 | 17:07
Браво кучи педофиле продължавай така
dunchini bokluci публикува:
03 Септември 2021 | 17:01
maiko pa toq e kat policaq dunchin on pa s cigankite toq pa s decata abe tava dunchini si e pleme ot edno vreme
попитай и после пиши публикува:
03 Септември 2021 | 16:57
така вско един от вас който е от разлог познава поне един полицай нека да попита не е трудно просто да попита има ли сигнал какво е казало детето направете го аз вече го направих и разбрах от полицията казаха че е истина и сега прокуратурата започва действия ше го карат на детектор на лажата на дункин
Разлог публикува:
03 Септември 2021 | 16:15
Айде инструкторе, ти си наред да ги съдиш за клевета. Не се давай на тия тъпи бачевци. Ти си най-добрият инструктор.
Разложенин публикува:
03 Септември 2021 | 16:11
Работата намирисва на опит за изнудване на пари на тъпите родители на момичето, защото това са скандални хора бачевци. Не им за пръв път да се разправа с некой. Лошо е, че детето им е изкупителната жертва.
Разлоч публикува:
03 Септември 2021 | 16:02
Дим без оджин нема нещо има гнило нечиста сила тоя човек е 40години даскал и клюка не се е чула се сичко е една жена рече в магазине оне ден че….
Жвакурово публикува:
03 Септември 2021 | 15:57
Детето паднало питали го оти ще тие рекло даскало ме гали от галене ако се пада от болика от дрога бива ама от галене
Ганьо публикува:
03 Септември 2021 | 15:52
До Бобовдол имало много жалби па нема ни една сички жалби са моабете по кафетата па момечето ако се друса колко таквиа има
Бобовдол публикува:
03 Септември 2021 | 15:46
Има доста жалби срещу този човек , такаче никой да не посмява да казва че е набеден или че е невинен. Никой няма да си одведе детето в полицията и да го кара да пуска неверни сигнали и то от такова естество!! За тези който твърдят че дъщерите им са изкарали книжка при същия инструктор безпроблемно ще кажа само едно- Радвайте се че не ви е дошло това до главата , просто сте имали късмет! Надявям се полицията да си свърши работата и да има адекватна присъда за този ПЕДОФИЛ!! Такива хора трябва да бъдат до живот в затвора !
От мен публикува:
03 Септември 2021 | 15:39
Половин Разлог е взел книжки при този човек,грехота е да обвинявате човека .Нека да оставим случая на компетентните органи.
От Разлог публикува:
03 Септември 2021 | 15:18
Клевета. Медиите да не пишат глупости.
Анонимен публикува:
03 Септември 2021 | 14:57
За съжаление, аз имах същият проблем с този инструктор преди няколко години, и за още по-голямо съжаление, знам за много други момичета, които са били подложени на същото...
Разложенин публикува:
03 Септември 2021 | 14:51
Щом хората се занимават с полиция, значи не е из така си. За щее им е да лъжат
Инструктор Х публикува:
03 Септември 2021 | 14:49
Как не го е срам този педофил, не искам да го кълна но да не дава господ да се случи това и с неговото дете, дано му отнемат правата и никога повече да не практикува тази професия и да си получи наказанието по-скоро божието
Брато публикува:
03 Септември 2021 | 14:40
Не набеждавайте така семеиството. Не знаете къде е истината. Може този пък да е виновен
Разложенин публикува:
03 Септември 2021 | 14:39
Пълен безсрамник. Как може да има такива нагли и безочливи хора? Не го ли е срам, че има семейство? Децата му биха ли се гордели с такъв баща?
Пазаре публикува:
03 Септември 2021 | 14:34
Бащата вадил пушка на полицаи друг братчед продавал дрога и убил човек колко му е и детето да излаже особено ако пуши
Крапата маала публикува:
03 Септември 2021 | 14:26
Да не излезе че имат да дават пари на инструктора и сега ихо ихо та после тихо
Разлог публикува:
03 Септември 2021 | 14:18
Дъщеря ми караше при него! Страхотен човек - не набеждавайте без да сте сигурни!
Наката публикува:
03 Септември 2021 | 14:05
Безобразие! Как може таково държание, това от инстрктор които работи с младежи. Сигнализирайте това трябва да спре!
Майка публикува:
03 Септември 2021 | 14:01
Чувала съм и преди подобни неща за него и затова не исках да пратя децата си при него. Как може да упражнява такъв психически тормоз вместо да си върши работата. Трябва да му се отнемат правомощията!
Бачевец публикува:
03 Септември 2021 | 13:55
Слушала съм и преди подобни неща за този инструктор това не може да продължава. Как може този безсрамник да учи младежите да шофират
Dambata публикува:
03 Септември 2021 | 13:52
Първо нека се докаже и после ако е виновен един як на мегдана
Бачевец публикува:
03 Септември 2021 | 13:21
Нищо чудно накрая да стане крадеца вика дръжте крадеца покрай тая дрога
Разложенин публикува:
03 Септември 2021 | 13:19
И двете ми дъшери курмуваха там проблеми нямаше
Разложенин публикува:
03 Септември 2021 | 13:07
Как няма да отрича,като знае какво го чака. Затвор за педофила. Мръсен боклук.
Бабугер публикува:
03 Септември 2021 | 12:52
Родственик на ,, сексуално малтретираното,, момиче е осъждан за дрога и убийство това е излъчвано по телевиизиите бащата е вадил пушка срещу полицаи помислете преди да давате присъди
От един баща публикува:
03 Септември 2021 | 12:41
Гнусна постъпка на гнусен човек! Ти си оставаш детето да го учат а той по този начин да постъпи !! За разтрел е . Дано го осъдят и да си получи заслуженото!!
Макаров публикува:
03 Септември 2021 | 12:38
Кой чака полицията да му слага прангите
От Разлог публикува:
03 Септември 2021 | 12:34
От Разлог съм и за щастие при тоя не съм карала курсовете. Но доста отдавна съм чула слухове че си позволява да опипва жени и момичета. Браво на това смело момиче за куража всичко да излезе на бял свят. Толкова ли няма други инструктори та при този се записвате!?
maika na dve momicheta публикува:
03 Септември 2021 | 11:53
ako ima i drugi jeni postradali da signalizirat takiva hora nemoje da uchat nashite deca da mu sprat pravomoshtiqta
МАРИН публикува:
03 Септември 2021 | 11:49
В моите часове ме агитираше да гласувам за ГЕРБ. Бащата на момичето какво чака да го оправи малко да види какво е.

Добавете Вашия коментар

TOP