Атанас Стоянов: Обединените патриоти са призвани да върнат достойнството на българите

20 Март 2017 | 13:51
0 коментара
Политика

Препълнената зала в Дома на културата в Сандански не можа да побере привържениците и симпатизантите на ВМРО и Обединените патриоти.

Над 600 души мощно приветстваха Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Атанас Стоянов и кандидатите за народни представители в Пиринско. Водачът на листата на Обединените патриоти в Благоевградска област Атанас Стоянов в пламенната си реч представи основните приоритети и каузи на патриотите, свързани с отстояване на българщината, възраждане на българския дух и достойнство.

„Три десетилетия партии и политици разединяваха народа ни. Сменяха се лица и управляващи, но политическата олигархия, лъжите, грабежът и безотговорността им си остават. Ето защо е дошло време разделно за лъжливи и крадливи политици. За политическите кукловоди е угодно от едната страна да има угодническо ляво, от другата -сервилно дясно, а в средата – един престъпен етнически център. Верният път на България е истинският, градивен и съзидателен патриотизъм, който да е в основата на нашето политическо, икономическо и духовно възраждане. Това е пътят да направим от населението ни нация, от електорат – народ, а от държавата ни – отечество, заяви Ат. Стоянов.

Евродепутатът Ангел Джамбазки посочи останалите приоритети на патриотите – ограничаване на повсеместната битова престъпност в малките населени места, твърди и безкомпромисни мерки срещу нелегалните емигранти, ясна и категорична позиция срещу намесата на Турция във вътрешните работи на страната ни. ВМРО ще блокира границата ни с южната съседка, за да не допусне изборни екскурзианти да решават съдбата на отечеството ни.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова санданчани да гласуват за местни, свестни и известни лица от града и района, а не за спуснати политически парашутисти, които след изборите никой няма да види.

източник: в.Струма/ЛИДИЯ МАНЕВА

Добавете Вашия коментар

TOP