Атанас Стоянов единодушно избран за областен лидер на ВМРО в Пиринско

09 Октомври 2018 | 21:48
4 коментара
Общество

 Депутатът от ВМРО Атанас Стоянов продължава да се ползва с доверието на своите съпартийци, показаха резултатите от проведената отчетно-изборна конференция.

Две бяха номинациите за заместник-председател на областната организация - на Иван Стоянов и на Борис Лазаров. Иван Стоянов събра в своя подкрепа 48 гласа от общо присъстващи 52-ма делегати. Едва три гласа получи кандидатурата на петричкия градски лидер на ВМРО Борис Лазаров, който беше номиниран от общинския лидер в Петрич Стоян Божинов с пламенно слово.

При избора на секретар на областната организация на ВМРО номинациите отново бяха две –на Вангел Тодоров и на Борис Лазаров. Вангел Тодоров беше избран с 48 гласа „за“ срещу три гласа за Лазаров, който отново беше номиниран от лидера си Стоян Божинов.

Останалите членове на новото ръководство са: Снежана Стоева, Виктор Бастунов и Мехмед Молласали. Така в състава на областното ръководство на ВМРО не влезе представител на петричката структура. Обидени воеводите от Петрич продължиха участието си в отчетно-изборната конференция с бойкот при гласуването на всички останали предложения в дневния ред.

В свой коментар евродепутатът Ангел Джамбазки споделя: „За мен беше чест да присъствам на конференцията, на която се избра ново областно ръководство на организацията в Пиринска Македония, където е бастионът на ВМРО. Вярвам, че с такъв екип в пиринска Македония ни чакат нови победи“!

Добавени коментари

223 публикува:
10 Октомври 2018 | 11:32
Значи тия от петричката организация на мвмро не ги искат в тяхната си партия а искат у градо да командват.А първомайската тиква искаше и депутат да става и да стича от трибуната.А същия пък се изявява и основен борец за правда.Боже боже следи да си прибереш вересиите.
Шаламандов публикува:
10 Октомври 2018 | 05:29
Мравка паразитирането на гърба на народа няма да ти минават вечно,ше си платиш някой ден.
Smuki публикува:
09 Октомври 2018 | 23:07
Честито и от мен синче.Не обръщай внимание на гредата.
Стоян публикува:
09 Октомври 2018 | 23:05
Честито боби.Голям напредък в политическата кариера.Днес двама те подкрепихме утре повече.Ха ха

Добавете Вашия коментар

TOP