Атанас Махлелиев: С подкрепата на ГЕРБ съм убеден, че моята специфична фамилия ще бъде наречие за успешен и уважаван кмет на Кресна

12 Юли 2015 | 16:39
52 коментара
Политика
Атанас Махлелиев: С подкрепата на ГЕРБ съм убеден, че моята специфична фамилия ще бъде наречие за успешен и уважаван кмет на Кресна

С политическата подкрепа на най-голямата партия в България - ПП ГЕРБ съм убеден, че ще направя така, че моята специфична фамилия да бъде наречие за успешен и уважаван кмет. Това каза Атанас Махлелиев по време на обявяване на кандидатурата му от ПП ГЕРБ за кмет на гр.Кресна, предаде репортер Pirinsko.com

Той бе представен официално от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, който не пропусна да отбележи, че 26-годиншният Махлелиев е най-младата кандидатура на местните избори от област Благоевград, който ще даде друг облик и поведение на местната власт в Кресна.

"Благодаря за гласуваното ми доверие от страна на централното ръководството на ПП ГЕРБ в лицето на г-н Бойко Борисов и г-н Цветан Цветанов, на областната структура в лицето на г-жа Даниела Савеклиева и на местната структура в лицето на г-н Георги Георгиев, каза Махлелиев.

По думите му Европа вярва на ПП ГЕРБ и само с професионална и упорита работа с европейските фондове може да се промени лицето на малката община.

"Целта, която аз и моят екип си поставям е победа на първи тур и много усърдна работа в името на гражданите, като се борим за по-добро и да спрем обезлюдаването на община Кресна занапред", допълни Махлелиев и завърши с думите: Бъдещето е в ръцете на младите!

Младият - кандидат е основен претендент за поста на досегашният кмет инж. Илиян Кръстев и Николай Георгиев от БСП.

Атанас Махлелиев е роден е на 16.04.1989 година в гр. Кресна. Магистър е по „Дипломация и Международни отношения“, бакалавър по Теология, магистър и докторант по Психология.

Започва професионалното си развитие като стажант в „Бенч Марк Финанс“ и в Министерство на икономиката, енергетиката и туризма в сферата на външно икономическата политика, след което продължава кариерата си като брокер международни пазари във „Варчев Финанс“.

Работи и като експерт в Главна дирекция „Структурни фондове“, отдел „Външни европейски програми“ в Министерство на образованието и науката, където по-късно става съветник на Министъра на Образованието и Науката по европейски програми и проекти.

Отлично владее Английски, Френски и Руски език.

Атанас Махлелиев: С подкрепата на ГЕРБ съм убеден, че моята специфична фамилия ще бъде наречие за успешен и уважаван кмет на Кресна
Атанас Махлелиев: С подкрепата на ГЕРБ съм убеден, че моята специфична фамилия ще бъде наречие за успешен и уважаван кмет на Кресна
Атанас Махлелиев: С подкрепата на ГЕРБ съм убеден, че моята специфична фамилия ще бъде наречие за успешен и уважаван кмет на Кресна
Атанас Махлелиев: С подкрепата на ГЕРБ съм убеден, че моята специфична фамилия ще бъде наречие за успешен и уважаван кмет на Кресна
Атанас Махлелиев: С подкрепата на ГЕРБ съм убеден, че моята специфична фамилия ще бъде наречие за успешен и уважаван кмет на Кресна

Добавени коментари

Гого публикува:
26 Юли 2015 | 17:54
Наско е страхотен човек!!!
Вяра публикува:
20 Юли 2015 | 11:45
Вярваме на това момче!!! Успех Насе
Моника публикува:
18 Юли 2015 | 13:36
Успех Махлелиев всички сме с теб, трябва нови хора в политиката
янчев публикува:
14 Юли 2015 | 22:02
Да, подкрепям младите и образовани хора! Ако някой има нещо против мен да заповяда! Бъдещето на Кресна зависи от нас младите, не от крадци! Всички трябва да мислим за бъдещето на общината! Ние младите сме бъдещето и ако сме неморалници - да сменяваме държавата!
млад и зелен публикува:
14 Юли 2015 | 15:25
"Бъдещето е в ръцете на младите" и като ти гледам екипа със сигурност в бъдеще младите ще останат пак с празни ръце.
съветник на министъра публикува:
14 Юли 2015 | 15:14
Абе, Дечко тия където си ги събрал , цяла Кресна се варди от тях ти ги събра на едно място!
ГАРАТА публикува:
14 Юли 2015 | 12:24
НЯМА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ В КОЙТО ТОТАЛНО КОМПРОМЕТИРАНИЯ МИЛЧО КАРАДЖОВ ДА НЕ Е УЧАСТВАЛ И ФИНАНСОВО НАМАЗАЛ.САМОТО МУ ПРИСЪСТВИЕ НЕ ДАВА ИЗОБЩО ДОБРИ ИНДИКАЦИИ ЗА УСПЕХ НА МЛАДОТО И ОБРАЗОВАНО МОМЧЕ.
Народът публикува:
14 Юли 2015 | 12:11
Имаше СДС, вече го няма! Имаше НДСВ, вече го няма! За сега има ГЕРБ, скоро и него няма да го има! Наш "Гоце" също. Социалистическата идея винаги ще я има, докато свят светува, дали се харесва на лумпениадата, нас въобще не ни интересува. ПЕС и БСП завинаги!!1
Бивш гербер публикува:
13 Юли 2015 | 23:14
Янчев/ Георгиева, спрете да пишете тъпизми бре.
Без име публикува:
13 Юли 2015 | 22:03
Хa хa хa .Типичен селски популизaм.Пич ли си,пичкa ли си ,незнaм,но си много тъп и злобен ,бaте.Не зaкaчaй моите хорa,зaщото знaм кой си.Който и дa стaне кмет,ти ще си остaнеш същия простaк.
Павлина публикува:
13 Юли 2015 | 19:52
Наложи се да напиша този коментар, за да отговоря на уважаемия Пич, че: 1. Аз коментари тук НЕ пиша, незнам защо реши че аз съм автора 2. Не ме категоризирай, не ми определяй акъла и дереджето, щото съм си много добре за разлика от други. Свободна съм, обичана, пътувам, забавлявам се....кво повече 3. В бъдеще избягвай да ме нарочваш, защото ще разбера кой си и скандала няма да е приятен, ако изобщо се размине с това само 4. Не ме замесвайте в политическите ви истории, не ме интересуват просто 5. Научи се да изключваш Caps Lock когато пишеш, защото това е равносилно на крещене и се научи да пишеш грамотно!
до Пич публикува:
13 Юли 2015 | 18:32
Нещо си в грешкa. Мъж съм, a ти си пълен злобaр:))) Хaйде със здрaве
БАТ МИЛЕ публикува:
13 Юли 2015 | 17:17
1.1.1.1
ПИЧ ОТ СЛИВНИЦА публикува:
13 Юли 2015 | 17:16
ПАВЛИНО МАЙ САМО ТИ СИ МИСЛИЧ ЧЕ ИМАШ АКЪЛ! ТИ АКО ИМАШЕ АКЪЛ НЕМАШЕ ДА СИ НА ТВА ДЕРЕДЖЕ!
Росица публикува:
13 Юли 2015 | 16:31
Мхмхм ;) когато липсват аргументите, безсилието вика на помощ обидите :D "...няма начин да краде и няма начин да се възползва от ситуацията, от положението си на кмет за да дерибейства" :Д :Х кажи честно?! Може пък наистина аз да съм в грешка, значи такава е логиката на хората от Сливница - управляващите от ГЕРБ, по всяка вероятност кмета на Сливница ще бъде от ГЕРБ, а кмета на общината БСП, така ли ?! Е, не... човек не може да ви обори :Д ;) Айде всичко добро! Ще поживеем и ще видим.
до Росица публикува:
13 Юли 2015 | 15:48
Значи, не може да слагаш всички под общ знаменател!Това, че ти и съпруга ти подкрепяте Атанас, не значи че само вие сте с акъл, напротив..... Достатъчно ум имам в главата, за да знам че Николай е подходящият кандидат за кмет. Него няма начин да го използват за пионка, няма начин да краде и няма начин да се възползва от ситуацията, от положението си на кмет за да дерибейства. Айде моля ви се,герберите забихте нож в гърба на Драчева и всички разбрахме що за хора сте.
Росица публикува:
13 Юли 2015 | 14:07
Да, за съжаление е така! На НАС в Сливница ни е толкова акъла :) затова може наистина за Николай да гласуват повечето. В край на сметка в Сливница винаги сме си били "умници" и "разбирачи" ;)
До Сливница публикува:
13 Юли 2015 | 13:54
Не знам кой е писал коментара от Сливница, явно фенките на Белята, но там никой няма да гласува за този момък. Най-много 5 гласа да получи, максимум. Защо дразните само и пишете глупости. Хората там ще гласуват за Николай Георгиев. Аман от простакеси вече.
Сливница публикува:
13 Юли 2015 | 07:36
Колкото и да не им харесва на Ники и Илиян , Наско е новия КМЕТ НА КРЕСНА!
Росица публикува:
13 Юли 2015 | 01:13
Ааааа, прави сте! Само не и Атанас! Защо ли?! Ами защото никой не го познава!!! Така като чета, знаят само къде какво е завършил, къде е живял, къде е работил, на кой е син, кой го финансира и даже кога ще се жени :Х ама нищо друго! И видите ли, той е твърде млад за кмет. Изобщо ние младите да се изметеме от тука най-добре,за да остане интелигенцията да си се управлява и евентуално, като прескочим 30-40 ( и сме събрали опит от някъде, където за младите е допустимо да заемат отговорни длъжности) да се върнем да ви сърбаме попарата. Еййй, хубаво са си казали хората - Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи!
Мораска публикува:
13 Юли 2015 | 00:54
Действай Насе цялия квартал е с теб...голяма гордост си за нас
678 публикува:
13 Юли 2015 | 00:14
Чаушо ке го запомни с това дали на агромах да се продаде или да се примири, че е единствения желаещ в България да е кандидат от изчезващата БСП, а ИЛИЯНЧО ке го запомним като крадливия кючекчия посрамил града хахахахахаххахахаха само това можеш да прочетеш за тях. И двамата са неграмотници единия магазинер-другия горски. Абе мани мани
някой си публикува:
12 Юли 2015 | 23:36
Твоята специфична фамилия "Насе" ще бъде наречие на още една изчезнала фамилия от територията на община Кресна.
някой си публикува:
12 Юли 2015 | 23:32
Oooo, Махлелиев започна да пише коментари и от Лондон.
Лондон публикува:
12 Юли 2015 | 23:27
Много хора немогат да заспят с мисълта,че илюзийте им ще бъдат разбити в края на изборния ден.Седят и пишат тук и под всяка статия със заглавие съдържащо името на следващия кмет на гр.Кресна,а именно Атанас Махлелиев.Драги ми съграждани спрете да опювате младите и интелигентните,образованите и можещите, докато все още са останали или са се завърнали в родните си места в името на по-доброто бъдеще за всички.
до "Тцтцтц" публикува:
12 Юли 2015 | 23:19
Да, често ще ни е в устите Махлелив - дойдох от Варна, видях какво става в Кресна и си заминах пак за Варна. :)
хахахаха "Драги ми смехурко" публикува:
12 Юли 2015 | 23:15
Точно така "Насето" няма да бъде новия кмет. Вярно е, "че скоро ще има нов кмет, който знае и може", но това няма да бъде "Насето".
Тцтцтц публикува:
12 Юли 2015 | 23:11
Свиквайте с Махлелиев често ще ви е в устите;) това, че неговите опоненти не могат да кажат нищо за себи си не означава, че той ще мълчи, защото има какво още да каже. Лека и не се нервирайте
Драги ми смехурко публикува:
12 Юли 2015 | 23:02
Насето да не е като Чаушо и Дъщеря му да отговаря на тъпи коментари по форумите и да оборва тъпизми. Мале всички сте побесняли, че скоро ще има нов кмет, който знае и може.
МОСФИЛМ публикува:
12 Юли 2015 | 22:38
ДРАГИ ЗРИТЕЛИ, ПРЕЗ ОКТОМВРИ ОЧАКВАЙТЕ НА КРЕСНЕНСКИ ГОЛЯМ ЕКРАН ФИЛМА "БАНДАТА НА БЕЛШЪН" В ГЛАВНИТЕ РОЛИ: Г.Г-БЕЛЯТА,В.С-ГЪЗЕЛЕНО НАРИЧАН ОЩЕ ЧЕКОР, М.К-ЛАМЯТА И С МАЛКОТО УЧАСТИЕ НА А.М. ВЕЛИКИЯ.
някой си публикува:
12 Юли 2015 | 22:38
Къде си бе Атанас МАхлелиев? Защо спря да пишеш коментари? Нима се изплаши? Или пък замина за Варна да си стягаш свадбата? Тичай, за да изпуснеш булката, пък Кресна я забрави.
ЩЪРКЕЛ ДЪЛГОКРАК публикува:
12 Юли 2015 | 22:34
Баба Митра кажа-Миле нефте да стане кмет ама ВАНКАТА И попчето, ке опраат общината,сичко ке нагласат!
Татяна Дончева (Движение 21) публикува:
12 Юли 2015 | 22:32
Как можах да изпусна такъв кадър? Да си е.. м....., колко съм тъпа!!! Този дечко е бил златна мина, а аз му отказах да го издигна от нашето движение. Ще си оскуба косата .....
6666 публикува:
12 Юли 2015 | 22:25
""""Започва професионалното си развитие като стажант в „Бенч Марк Финанс“ и в Министерство на икономиката, енергетиката и туризма в сферата на външно икономическата политика, след което продължава кариерата си като брокер международни пазари във „Варчев Финанс“. Работи и като експерт в Главна дирекция „Структурни фондове“, отдел „Външни европейски програми“ в Министерство на образованието и науката, където по-късно става съветник на Министъра на Образованието и Науката по европейски програми и проекти. Отлично владее Английски, Френски и Руски език."""""" И ВСЕКИ ВИКА ЗЕМИ ГО ТИ:)))) щото бил голям специалист и кадър
6666 публикува:
12 Юли 2015 | 22:20
Инвестират в момчето . То не ти ТИМ, не ти Българската православна църква, то не ти мастити бизнесмени от общината.Недай боже спечели , как ще се отплаща незнам.
До "Запознат" публикува:
12 Юли 2015 | 22:15
Точно там е проблема "че кандидатът за кмет се казва Атанас Махлелиев". Този вчерашен пикльо какво да го коментираме, освен "тате носи, мама меси". Бил такъв, бил онакъв - кога бе успя тоя сополанко да е работил това дето му изброяват в CV-то, като едва ли не вчера е завършил висшето си образование. Или просто е карал по 3-4 месеца на длъжност, за да се прави на велик. Ами сега с какво се издържа като от 5 месеца обикаля обшината и не работи нищо. Явно има спестявания от бизнеса дето развива, или пък бог му дава?
6666 публикува:
12 Юли 2015 | 22:12
Еййй голям обединител е тоз младеж ве!!!! То и кварталната кучка като си дигне опашката всички пумиари от селото събира!!! Ма и пумиари ли са чудо ли са:))) цветари :)) нее по скоро лешояди , грабливи птици .
леле мале публикува:
12 Юли 2015 | 21:55
Леле мале , милчо в гроб няма що хауса е пълен .
Запознат публикува:
12 Юли 2015 | 21:54
Понякога всички забравят, че кандидатът за кмет се казва Атанас Махлелиев. След толкова време нищо лошо не можахте да кажете или измислите за това младо, симпатично и интелигиентно момче освен да го свъзвате с различни хора само това ли е? . Факт е, че ви е страх от него защото превъзхожда другите кандидати с няколко класи. Смешни сте, а утре чакаме на Илиян хората да седнат зад бюрата в общината и да започнат не усърдно да работят, а да пишат глупости по форумите;)
До "Разкрийте строго пазената тайна...." публикува:
12 Юли 2015 | 21:41
На трето място в листата - на Милчо Ламята сина -Ванката вратарчето. Първите двама ги знаете.
ню гапи публикува:
12 Юли 2015 | 21:33
Баща му Отец Стоян беше такъв "обединител", та чак изчезна за Варна да се обединява с митрополит Кирил, дето се "удави". Следователно да чакаме и община Кресна в най-скоро време да се удави напълно.
До "Браво хубавецо" публикува:
12 Юли 2015 | 21:28
Това дете е обединител колкото царя беше обединител като се върна в България и ни оправи за 800 дни. А всички стари муцуни застанаха зад него - Газалено, Милчо Ламята, Белята и т.н. Смятайте какво става - нов бардак със стари курви, а това детенце ще бъде носната кърпичка на старите муцуни.
Избори публикува:
12 Юли 2015 | 21:13
Браво, Махлелиев !!! Всички сме с теб !!! ДЕРЗАЙ !
Кресна публикува:
12 Юли 2015 | 18:17
Милчо разбра , кой ще бъде бъдещия кмет - Атанас Махлелиев! Време е и Кръстев и Чаушев да го разберът!
Разкрийте строго пазената тайна.... публикува:
12 Юли 2015 | 18:03
На снощната герберска седянка кои избрахте за кандидат общински съветници?
Бат миле публикува:
12 Юли 2015 | 17:53
Браво Миле постъпил си правилно, че си подкрепил ГЕРБ. Точно така трябваше, сега ще ги бием от първи тур...евала
Точно публикува:
12 Юли 2015 | 17:43
Баща му отец Стоян също беше такъв като него, обединител. Цялото му семейство са прекрасни хора. Успех Насе ти си промяната, която чакаме от толкова дълго време.
Браво хубавецо! публикува:
12 Юли 2015 | 17:37
Това момче е обединител на Кресна с тази прекрасна визия и харизма. Сигурни сме в неговата победа на предстоящите избори. Стига с тези стари муцуни. Време е за промяна
Димитър публикува:
12 Юли 2015 | 17:29
Браво наско успех покажи им на тези стари циркаджии, че бъдещето е в младите образовани хора, напред и нагоре
Една Българка публикува:
12 Юли 2015 | 17:22
Никога повече герб! Не забравяйте на кого слугуват и на кого се дупят.
Сливница публикува:
12 Юли 2015 | 17:16
Милчо е от Герб вече. Замести ГъзЗелено
ГРАДЕШНИЦА публикува:
12 Юли 2015 | 17:10
Милчо Караджов що прави там при ГЕРБ или и той е обърнал палачинката лелеле нема такива вратипотурковци.

Добавете Вашия коментар

TOP