Атанас Махлелиев: Кметът на Кресна Илиян Кръстев отказва да даде информация, кой, къде и защо е регистриран по настоящ адрес в общината

29 Юни 2015 | 21:48
35 коментара
Общество
Атанас Махлелиев: Кметът на Кресна Илиян Кръстев отказва да даде информация, кой, къде и защо е регистриран по настоящ адрес в общината

Днес на редовната сесия на общинския съвет в Община Кресна предложих да се създаде временна петчленна комисия, която да провери кой, къде и защо е регистриран по настоящ адрес в нашата община в срок от пет години назад до сега и ако има нарушения да се обявят публично и да се вземат адекватни мерки. Това публикува в социалната мрежа "Фейсбук" Атанас Махлелиев, кандидат за кмет на община Кресна от ПП ГЕРБ.

Това беше крайна мярка понеже настоящият кмет на Община Кресна г-н Илиян Кръстев отказва да даде публична информация на питания към него в срок. Интересно поради каква причина?

Предложението ми беше прието и общинският съветник г-жа Валентина Таскова бе избрана единодушно за председателстващ временната комисия.

Очаквам резултатите и апелирам те да бъдат публично огласени!

Трябва да бъдем будни и да се противопоставяме на подобни порочни практики като изборен туризъм и купуването и продаването на гласове, за да може да проведем едни честни избори в името на бъдещето на жителите на Община Кресна!

Надявам се след безпристрастната проверката да бъдем извадени от този позорен списък на общините рекордьори!

Успешна седмица скъпи съграждани!

 

Любопитното в случая е, че над 80 хил. души са сменили настоящия си адрес в първите месеци на годината. Това показва проучване на Института за развитие на публичната среда. За сравнение, в периода февруари-април миналата година, тези, които са се регистрали на нов адрес, са двойно по малко.

Масовото преселение е ориентирано предимно към по-малките населени места, където по-лесно може да се повлияе на изборния резултат. Общините рекордьори по ръст на новите регистрации са Трекляно, Грамада и Кресна – почти 40 пъти повече от началото на тази година, в сравнение с миналата.

Северозападна България изведнъж е станала най-привлекателното място за живот. Седем пъти повече са хората, които са направили регистрация по настоящ адрес в област Видин. Засилен интерес има и към Враца, Софийска област и Кюстендил. В някои села новорегистрираните са дори повече от местното население. Такова място е село Тошевци, където живеят 125 души, а регистрираните "туристи" са 251.

Добавени коментари

Вела публикува:
26 Юли 2015 | 17:55
Защо кмета илиян не дава информация сигурно се притеснява. Бори се Насе с теб сме
Браво публикува:
16 Юли 2015 | 12:38
Браво на това момче, че пита точни и неудобни въпроси. С теб сме махлелиев гордост наша.
Golemec публикува:
03 Юли 2015 | 10:14
Awe sichki ste edni kokalare ama ki nalapate dravoto
димитър публикува:
30 Юни 2015 | 21:45
Г-н Кръстев сигурно разчита на своите новорегистрирани избиратели които никак не са малко.
запознат публикува:
30 Юни 2015 | 18:56
Не, аз съм просто трезво мислещ човек.
Прост ама не от най простите! публикува:
30 Юни 2015 | 18:49
Хората в Кресна или се лесно манипулират и ли се зомбират. Тезата Наско познава личности и затова ще докара пари, е предназначена за по-простата част от населението и вече е изтъркана от времето на цар Симеон. Очевидно е, че всички глупаци които се напъват смятат по-този начин,- отиваш в София намираш едно лоби и те изсипват много пари в Кресна, музика за ушите на полуграмотните хора. Именно защото така смятат всички сме на тоя хал. Управляват ни хора, които не обичат общината.Що се отнася до временните жители, въпроса трябва да се постави от всички партии, задължително не разбирам за какво е този вой.
ню гапи публикува:
30 Юни 2015 | 18:11
до "запознат" Ти да не си му секретарка на Махлелиев, та знаеш с какви "личности" има той контакти, А и явно си секретарка и на останалите дето коментираш и знаеш с какви хора те имат контакти.
Запознат публикува:
30 Юни 2015 | 17:50
Махлелиев е интелигентно и способно момче! Хора, не осъзнавате ли, че той ще направи много за Кресна, има тази възможност ! Точно това, че не е живял в Кресна е голям плюс, тъй като той има контакти с личности, за които Илиян и Чаушев, дори не знаят, че съществуват!!!!! Тези двамата и други, подобни на тях не могат да допринесат нищо за Кресна !
Георги публикува:
30 Юни 2015 | 16:28
Според мен никой нормален, работещ човек няма да стои и пише по цял ден по тази тема.... само някои безработни чиновници в общината, фенове на своя кумир, Илиян Кръстев, са способни на това! А после се чудим защо работата не върви в общината.
списък публикува:
30 Юни 2015 | 16:01
Надявам се след безпристрастната проверката да бъдем извадени от този позорен списък на общините рекордьори!-Атанас Махлелиев СПИСЪК НА РЕГИСТРИРАНИ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС 1. Атанас Стоянов Махлелиев-дата на регистрация-декември 2014 г.-цел-КМЕТ НА ОБЩИНА 2. ЦЯЛАТА РОДА
ню гапи публикува:
30 Юни 2015 | 13:45
Абре, Наско, като си толкова загрижен за нашата община, пък и във Феисбук пишеш, че си жител на Кресна, защо твоята сватба ще бъде във Варна, а не в Кресна? Нали се гордееш, че си жител на Кресна (макар и само по настоящ адрес от декември 2014 г.) ...!!! Ти си загрижен единствено за себе си и за твоя скок в политиката, за което ще използваш бедните хорица на Кресна.
СДС публикува:
30 Юни 2015 | 12:39
Някои коментари са просто смешни и трагични. Насе продължавай да задаваш неудобни въпроси на псевдо кмета. Ние сме с теб. До всички анонимни коментатори, ако г-н Махлелиев се притесняваше от нещо нямаше да предложи да се правят проверки. Така че, смешовци на заплата по-добре си трайкайте...или поне пишете смислени неща и не се излагайте
1234 публикува:
30 Юни 2015 | 12:20
До ник /Вела и Ильо/ Председателя на Герб Кресна и бившия кмет, след като не са тъмни фигури,може ли да ми обясниш по подробно техният цвят, да не са от бялото братство на Дънов.
оцъклен публикува:
30 Юни 2015 | 12:13
Ляндо, Чаушо, Белята,това герои от роман на Гогол ли са, не съм го чел.Може ли да ми изпратите името на романа.
До брат близнак публикува:
30 Юни 2015 | 09:54
Епа в благоев на центъро и един път пред общината. Нещо разпределяха порциите!
БРАТ БЛИЗНАК публикува:
30 Юни 2015 | 09:51
КЪДЕ СИ ГИ ВИДЕЛ?
До брат близнак публикува:
30 Юни 2015 | 09:48
Прав си близнак преди един месец видях Илиянчо и Николайчо да си гугат сладко сладко на по кафе. Те двамата кроят нещо срещу това момче Махлелиев оти не им се пуска кокало
БРАТ БЛИЗНАК публикува:
30 Юни 2015 | 09:43
ИЛИЯН И ЧАУШО СА ЕДНО И СЪЩО!!! Всички хора на чаушо работят в общината, а и чаушо зарежда патронажо, децката и школото със скъпи и некачествени стоки. Сами си правете изводите какво ни чака, ако двамата заедно пак спечелят!!!
драги ми смехурко публикува:
30 Юни 2015 | 08:53
МНОГО СИ СМЕШЕН НАСКО! КАТО ИСКАШ ИНФОРМАЦИЯ ЗАПОЧНИ ОТ СЕБЕ СИ-КАЖИ НА ДРАГИТЕ СЪГРАЖДАНИ ТИ ЛИЧНО ОТ КОГА ИМАШ РЕГИСТРАЦИЯ И ЗАЩО, ОТ КОГА ТВОИ РОДНИНИ СА РЕГИСТРИРАНИ В КРЕСНА И ЗАЩО? КАК МОЖЕ ТАКА ДА СЕ ПОДВЕЖДАШ И ДА СТАВАШ ЗА РЕЗИЛ? КОЙ ТЕ ПОСЪВЕТВА ВЛАДО ШАТЕВ,ГАЗЕЛЕНО ИЛИ БЕЛЯТА? КОЙТО И ДА Е ТЕ Е ХВАНАЛ НА ГОЛА КУКА!
Милан публикува:
30 Юни 2015 | 07:59
Много ясно, че зад него ще застане лидера на герб кресна и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов нали момчето е кандидат на герб. Кой друг да застане зад него филанкашията ли? А зад Илиянчо кой седи? Той защото е "независим" затова сме на това дередже;) той е най-зависимият кмет с историята на нашата община.
БСП публикува:
30 Юни 2015 | 06:46
А пък зад Чаушеско стоят пияниците/банкетъджиите/, ОЛег и най-пагубната партия в България-БСП.
Вела и Ильо публикува:
30 Юни 2015 | 06:41
Зад махлелиев поне стоят председателя на ГЕРБ и бивш кмет, а зад Илианчо и Вела, стоят тъмни сенчести персони, които ние всички познаваме. Така ли е? Успех на момчето. Всичко друго е по добре от Илиян пионката и Вельо Сандрееа.
Реално мислещ Кресничанец. публикува:
30 Юни 2015 | 02:56
Нищо против Махнелиев,изглежда свестно момче,но тези които стоят зад него от Герб-Белята,Венци,Гъзалено,са пагубни за всяка една добра кауза,и ще го провалят тотално това момче.
Гласуващ по съвест. публикува:
30 Юни 2015 | 02:46
Илиян и Сандрева,ще бъдат 3-ти мандат поред кметове на Кресна и съответно на Брезница,запомнете го!!!
Чушки публикува:
30 Юни 2015 | 00:25
И лидера на БСП в Кресна си трайка по темата даже се хвали, че регистрира като за световно в Брезница и Илиян го прикрива. Хора отворете си очите. Това младо момче каза това, което всеки знае, но се страхува да каже...евала махлелиев ти си наше македонче, непокорно и борбено!!!
5888 публикува:
29 Юни 2015 | 23:18
Махлелиев хвърли ръкавицата на Илиан ,ако имаше нещо ,за което да се притеснява ,нямаше да повдигне този въпрос! Така че кометарът на ОПА е излишен. Пожелавам успех!
Zapoznat! публикува:
29 Юни 2015 | 23:03
Ne e nujno da e jivql v Kresna, za da vidi kak potunaxte ! Bravo na momcheto, edin dostoen bulgarin! Spravi se sreshtu oligarhiqta!!!
:))) публикува:
29 Юни 2015 | 22:48
Ne znam za Nasko, no Ilian Krustev ima 8 prospani godini
опа публикува:
29 Юни 2015 | 22:42
ОПА, а ти Наско, от колко време си регистриран в Кресна? Имаш ли 5 години жителство в нашия град?!
До запознат! публикува:
29 Юни 2015 | 22:36
Венци, Ляли пак ли пишете...,защо не напишете, че Илиян вчера е бил при Фани и тя се е продала за 30 сребърника да работи срещу ГЕРБ:) у Кресната всичко се знае и вижда...нема скрито покрито...айде со здраве
Zapoznat! публикува:
29 Юни 2015 | 22:36
Nase ne im obrushtai vnimanie na tezi vseznaikovci , te rabotqt sreshty teb , zashtoto ti si alternativata.
Сандански публикува:
29 Юни 2015 | 22:32
Лоши коментари ще пишат само тези, които са регистрирали хора!Тези, които стоят зад корупцията в община Кресна! И тези , които смятат за нормално, " ВСЕКИ СИ ГОТВИ НЕЩАТА" !
до :) публикува:
29 Юни 2015 | 22:26
Как се разобличавате :) Харесва ви преоданци да ви избират кмета! Харесва ви да бъркате в кацата :) Пиленца общински мазните се на Ииян и се въртите около Ники! Общински ми били съветници......
запозната публикува:
29 Юни 2015 | 22:04
гони демони в гара пирин ако беше много свет и бащаму немаше да изгонат от манастира край варна лека нощ
:) публикува:
29 Юни 2015 | 22:02
A vie gospodin kandidat kmete ot koga ste s adresna registraciq v Kresna?

Добавете Вашия коментар

TOP