Атанас Камбитов регистрира листата за депутати на „Републиканци за България”, няма ги бившите кметове Георги Икономов и Кирил Котев

04 Юни 2021 | 14:37
12 коментара
Политика

Областният координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград     д-р Атанас Камбитов внесе документи за регистрация на листата с кандидати за народни представители от I МИР в Районната избирателна комисия. На предстоящите парламентарни избори, които са насрочени с президентски указ за 11.07.2021 г., „ПП Републиканци за България“ – Благоевград ще участва с 9 кандидати. Водач е председателят на партията Цветан Цветанов. Този път ги няма бившите кметове на Банско и Сандански – Георги Икономов и Кирил Котев.  

„Благодаря на всички съмишленици, които потвърдиха доверието си към ПП „Републиканци за България“ и ще участват в листата за предстоящите парламентарни избори като кандидати за народни представители от Благоевградска област. В нея са представени хора с дългогодишен опит в различни сфери, доказали своите професионализъм и лоялност. Ще продължим да работим за по-добра България! Ще продължим да работим за държава с правила“, каза д-р Атанас Камбитов, който се нарежда в листата за народни представители след Цветан Цветанов.

Ето и цялата листа с кандидати за народни представители на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград:

Цветан Цветанов – председател на ПП „Републиканци за България“, с дългогодишен политически опит. От 2009 г. винаги е бил водач на листата във Великотърновски многомандатен избирателен район, а от 2013 г. е водач и в Благоевградски. 

Д-р Атанас Камбитов - политик. 2 мандата кмет на Благоевград (2011 г. -2019 г.). Народен представител в 41-во НС. Общински съветник в Благоевград (2007 г. -2009 г.). Областен координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград.

Даниела Пидева  - кмет на село Скребатно, община Гърмен (2015-2019 г.). Завършила в „Югозападен университет „Неофит Рилски“, специалност „Политология“ – бакалавър и „Финанси“ – магистър. Тя е общински координатор на ПП „Републиканци за България“ – Гърмен.

Таня Халилова - дългогодишен управител на фирма, чиято дейност е свързана с изготвяне на митнически документи и митническо представителство. Завършила е висшето си образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград, специалност „Педагогика на обучението по техника и технологии“. Майка е на две деца.

Александър Марков -  председател на клуб по спортна гимнастика "Пирин Благоевград 2011". Преподавател е в Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Завършил НСА, магистър. Зам.-председател на Техническия комитет към Българска федерация по гимнастика.

Мирослав Хаджиев – занимава се с частен бизнес. Завършил е висшето си образование в Колеж по икономика и мениджмънт – Благоевград, специалност „Стопанско управление“.

Христо Шумаров -  завършил висшето си образование в Технически университет, гр. София, специалност: Автоматика , информационна и управляваща технология. Семеен, две деца. Предприемач / частен бизнес

Даниела Велинова- преподавател по физическо възпитание и спорт (от 2019 – до момента). Управител по Спортен клуб по естетическа групова гимнастика „Прима“. Образование: магистър „Спорт за изявени деца и ученици“.

Радостина Боинска - икономическо образование. С дългогодишен опит в търговската сфера. Семейна с две деца. 

Добавени коментари

Въпрос публикува:
05 Юни 2021 | 18:40
Дори и да го подкрепи "мощно" Кокаиновото Сдружение-за какво ще им е нужен там без бат Бойко??? Само ще хвърлят едни пари и толкова.Той ще си живурка,ще си взима депутатската заплата и още 4 години на хранилката без никаква работа.Той и без това не е свикнал да работи.
Друг банскалия публикува:
05 Юни 2021 | 18:31
Не важно дали ще бъде там или не.Важното е дори и ТАМ какво ще върши и с това,което ще върши-НА КОЙ ЩЕ Е НУЖЕН?!Който и да го подкрепи,който и да го вкара,след като ГЕРБ вече не са фактор-как ще помага и на кого? ЗНАЧИ трябва да влезе от друга партия.Тогава ще бъде отново "Сашко на конци". Отново ще бъде "велик" и отново"ще прави всичко за Банско-като никой друг". Отново ще е "създателя на Банско"...като Слънцето и Въздуха за всяко живо същество!!!
Банскалия публикува:
05 Юни 2021 | 16:09
Сашко може да стане депутат,ако Кокаиновито Сдружение го подкрепи пак,иначе няма да събере повече от 2-300 преференции.
Наблюдателен публикува:
05 Юни 2021 | 15:39
Ти пък-Сашко?! Па него кой го бръсне за слива...? Той е никой! Дори и да го набутат пак в парламента,след като герба няма да са управляващи,защото са малцинство-Сашко чий ще го дири там??? На кой ще бъде нужен? Той ще бъде един вонящ нужник!Никому ненужен!Ще бели лук и картофи в механата на баща му.
Банскалия публикува:
05 Юни 2021 | 14:55
Сашко,гледай си разпадащата ти се партия,защото точно при теб се готви преврат,а не при Миле Бабин.
оооо нееее никогаааааааа публикува:
05 Юни 2021 | 02:36
неделчо бе прогледни зарята не поглежда недлчо бе спри камбата не се спира тоя чалавек не бил ника подчтен още като бизнесмен си беше калпав и така си преключи само измами и далаври а сега отново да исцицаме вълнев
Пурко публикува:
04 Юни 2021 | 18:43
Тоя смешник засмука тинята и вече е господин никой ! Щом и г-н Вулнев реве , че са го окрали и излъгали всичко е ясно ?! Айдука си е свикнал да краде и да лъже ...От тази смешна партия ...” сите са от един дол дренки “ барабар с Цвъки - физкултурника ! Политически трупове !
Запознат публикува:
04 Юни 2021 | 18:23
Иска му се на Икономов да мине от партията на Слави,ама не знам кой ще го приеме там.
toi публикува:
04 Юни 2021 | 16:48
parite ne sa ot valnev pich,a sa cvetanov samo da te svetna onia mu e rabotnim v usa
Ицо публикува:
04 Юни 2021 | 16:19
Ей тоя не се отказва! Ебахти кърлежа!
Срам публикува:
04 Юни 2021 | 15:33
Неделчо не те ли е срам па да излизаш па ти па гледаш да изпердашите Павел Вълнев па да му вземете парата с кучката. Вълнев плаче на всекаде че сте го излъгали ама с Цвъки сте една мая един дол дренки.
Какъв Икономов,какви 5 лева?! публикува:
04 Юни 2021 | 15:24
Къде го търсите Монтофонеца?! Той вече е в партията на Славчо Трифонов-в дружеството на Миле Бабин-Банско! Сега учи нотите на тази партия.

Добавете Вашия коментар

TOP