Атанас Камбитов, кмет на Общ. Благоевград: Улица „Възрожденска“ ще бъде асфалтирана следващата година

26 Май 2017 | 12:34
1 коментара
Общество

Улица „Възрожденска“ ще бъде асфалтирана следващата година. Това каза в отговор на протестиращите жители кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов

По думите му общо 8 улици ще бъдат ремонтирани тази година.

„Ще асфалтираме ул. „Възрожденска“ следващата година, тя не е допустима за финансиране от оперативната програма. Ремонта на улицата струва близо 900 000лв., а ако искате да променим плана всичко ще се проточи много повече и ще отнеме 2 години за ремонта на улицата“, каза Камбитов.

По рано днес жители от улица „Възрожденска“ в Благоевград протестираха по време на редовното заседание на Общински съвет.

 Те заплашиха с гражданско неподчинение и заявих, че няма да допуснат машини за асфалтиране на другите улици, които са планирани за ремонтиране.

По думите на събралите се на улица „Възрожденска“ живеят 600 души, а някои хора от другите улици в близост трябва да преминат района, за да стигнат до домовете си, но преминавайки през калния участък.  Недоволните коментираха, че от три месеца търсят обяснение, но никой не им е дал дори един адекватен отговор.

Добавени коментари

лг публикува:
27 Май 2017 | 09:01
Вземете преасфалтирайте и Марица - като лунен пейзаж е! Ако ли не дайте нулева година за данък МПС!

Добавете Вашия коментар

TOP