Атанас Камбитов и Георги Икономов с призове „Кмет на годината“ 2015

12 Септември 2015 | 10:36
2 коментара
Общество
Атанас Камбитов и Георги Икономов с призове  Кмет на годината  2015

Градоначалникът на Благоевград спечели наградата в категория Ефективно управление на европроекти“, кметът на Банско в категория „Съхранена история и култура“

Кметовете на Благоевград и Банско д-р Атанас Камбитов и Георги Икономов получиха високо признание за работата си. Двамата бяха наградени в две категории на приключилия вчера конкурс „Кмет на годината“.

Градоначалникът на Благоевград получи наградата в категория „Ефективно управление на европроекти“.

„Чувството е не само на гордост, а и на благодарност. Благодаря на екипа си и на всички жители на Благоевград, които повярваха в програмата за санирането!“, сподели кметът Камбитов след награждаването.

 

Георги Икономов пък получи званието Кмет на годината в категория „Съхранена история и култура“.

„Приемам наградата като признание на моите съграждани, защото те са в основата на съхраняването на историческата памет. За всички нас беше едно изключително предизвикателство да запазим историята и културата в община Банско. Искам да поздравя организаторите за чудесната инициатива и да благодаря на моя екип за положените усилия през изминалите 4 години”, каза Георги Икономов.

  На официалната церемония, която се проведе вчера вечерта в София бяха наградени общо 38 градоначалници, които бяха разделени в 14 категории.

Атанас Камбитов и Георги Икономов с призове  Кмет на годината  2015

Добавени коментари

банскалия публикува:
13 Септември 2015 | 14:15
За мазно изглеждащият господин - кметът на Благоевград, не мога да коментирам, но бездънното корумпирано буре от Банско заслужава единствено съдебно жури и ефективни присъди за разлика от досегашните му. Крайно време е да бъде изритан където му е мястото - от кметския стол - върху затворнически нар. Ха дано, ама надали!
... публикува:
12 Септември 2015 | 18:38
Георги Икономов:"Я ме хвали усто,я ще те напълня!"

Добавете Вашия коментар

TOP