Атанас Камбитов и Андон Тодоров забиват последния пирон в ковчега на ГЕРБ - Благоевград!

24 Юни 2021 | 08:19
21 коментара
Общество

Екскметът Атанас Камбитов и "НЕЗАВИСИМИЯТ" кандидат за кмет Андон Тодоров забиват последния пирон в ковчега на ГЕРБ - Благоевград!

Екскметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов публикува в социалната мрежа ексклузивни разкрития за кандидата за кмет подкрепен от ППГЕРБ Андон Тодоров - Дончо.

Pirinsko.com публикува без редакторска намеса: 

"Преди дни казах, че някои претенденти за кметския стол за пореден път си правят кампанията на мой гръб. Същите се опитват да ме пришиват към определен кандидат. Ясно заявих, че знам за кои няма да гласувам – единият е Томов, просто, защото доказа, че не може и не става за тази работа.

Провокиран обаче от статиите, които Дончо пусна в „ПИК” днес, от постоянните публикации в сайтове, собственост на Тодоров, включително и „4-та власт“, както и от постове в социалните мрежи, чрез неговите фалшиви профили, ще кажа кой е другият, за когото няма да гласувам – Андон Тодоров – Дончо.

И не защото е бил против мен, а защото много добре го познавам, и този човек е по-лош избор за Благоевград дори и от Томов. Следейки похватите, и как Дончо си прави кампанията, ще кажа следното – вълкът козината си мени, но нрава – не! Номерата, които въртеше и през 2019 г., ги прилага и сега. Както и преди, така и сега, с подкрепата на ГЕРБ.

Но Дончо не е кандидат на ГЕРБ, той е кандидат на емблематична фигура от знакова силова групировка, органично свързана с ГЕРБ. Между другото, когато преди дни Новаков реагира в Централата „Дончо не е наша кандидатура“, отговорът беше „Е, може да не е ваша, но е наша“. Е, приятели от ГЕРБ, за съжаление вас никой не ви пита! Оказа се, че Илиян и Златанов не са ваши, а е човекът, който с лъжи и клевети навреди най-много на ГЕРБ - просто, защото е на „нашите“. Само че сега тези хора ги интересува Благоевград толкова, колкото, когато продадоха „Булгартабак“. Този човек е всичко, за което обвинява другите! И защото явно трябва да се слиза на нивото на „ПИК“, но за разлика от тях без да лъжа, следващите два дни ще ви разкажа от първо лице, единствено число, за морала на Дончо, за разлика от него, за семейния морал ще премълча, ще разкажа за хотела му, за скритите камери в стаите и съблекалните, за камерите в часовниците на басейна, за предателствата, за изнудванията, за клеветите и лъжите. Ще разкажа за бизнеса на Дончо – от какъв древен бизнес, по „бял, прашен път“, в посока Испания, са дошли първите капитали за строителство. Ще ви разкажа за това колко общински имота купи и застрои като общински съветник, чрез фирмите на брат му. Ще ви разкажа колко блока санира в Благоевград, как и т.н. Ще ви разкажа за „политика“ и „политиките“ на Дончо, защо и кога от яростен поддръжник на модела „Камбитов“ се превърна в най-върлия враг. Ще ви разкажа за връзките със службите, с групировките, за контролирания вот, за подкрепата от институциите, за предателствата на партийните централи. И това ще го направя не, защото имам интерес, а защото искам и вие да знаете! И утре, ако го изберете, да носите своята отговорност за това! А изводите ще ги оставя на вас! Както решите – глас народен, глас Божий! P.S.

На лъжата краката са къси! На т.нар. информационна агенция PIK, може да се вярва само за датата, при това след задълбочена справка с календара. Едно време Никола, пиарът на ПП ГЕРБ, ми казваше, че за определена сума „ПИК“ могат и дете от майка да извадят. Четете измишльотините в „ПИК“, сътворени от Дончо.

Очаква се екскметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов да публикува в социалната мрежа нови скандални разкрития за Андон Тодоров.

Добавени коментари

Лио публикува:
08 Януари 2022 | 11:14
Насо бил знаял за престъпните дейности на Дончо, ама били приятели. Но полицията не е знаела. В думите на насо има обвинения за престъпност от близкото минало, пак никой не знае и никой не се само сезира. Хотелът на Дончо е изграден по времето на насо, но насо не се чувства виновен за нередности в документи по разрешение и изграждане. Насоо ти си бил ярко елементарен и с чувство за недосегаемост. С милиони за организиране на франкофонията от общинския бюджет се докопа до авторски права и сега искаш Благоевград да ти плаща. И да питам голите снимки в нета как се озоваха там, щото очевидно не са от Дончо. Ай .
Въведете име... публикува:
01 Януари 2022 | 20:13
Насо ти си Гадно че вече. Ти защо си приятел на дилър и сводник. Знамето че си Яко крадец и лъжец. Но това надминава очакванията ми. Ако бяхме нормални и смели щеше да си в затвора. А голите снимки на биха кой пусна. Кой от многото престъпници, които познаваш. Освен че си революция, си бил на много много ниско ниво. И не си градско момче от Падеж си. Между другото Дончо по интелигентно те нападател.
до IQ-то публикува:
25 Юни 2021 | 09:09
Ти за умен ли се имаш,дебилчо?? Ами който има акъл може да преценява, трудно им е на зомбитата, защото са програмирани да възприемат думите на своите. Логически изводи са неспособни да правят.
мама кажа публикува:
25 Юни 2021 | 09:04
Абе боклук,вземи се скрии! Ти погреба ГЕРБ-Благоевград ! Ти фалира общината ! Ти срина бизнеса в града ! Ти,Ти,Ти.......лъжец алчен !
Рецепсията публикува:
25 Юни 2021 | 08:39
Малииии тоя Камби Неделчов продължава да се излага амааа мноого яко ! Като петни Дончо цапа и самия него,но нали няма мозък а само пишка.....ЩЕ СЕ напикае !
Цирк Балкански публикува:
25 Юни 2021 | 08:33
Ако съм на мястото на Дончо,ще покажа оргиите извършвяни от Камбитов ,който говори за морал , семейство.....
УЖАС публикува:
25 Юни 2021 | 08:09
С ТОЗИ СИ ХОД , КАМБИТОВ ПОКАЗВА ЧЕ СТОИ ЗАД ИЛКО СТОЯНОВ !
до Аз публикува:
24 Юни 2021 | 21:01
А бре, Нидялко, кой човек с IQ над 100 чете ПИК?
??? публикува:
24 Юни 2021 | 17:39
Дончо че не е добре си знаем, но Камбитов с претенциите си,защо се излага така!? Вместо да си скрие в миша дупка ,та да отшуми мърсотията около него той е паднал на ниво Дончо и сие!
гражданин публикува:
24 Юни 2021 | 14:23
Браво Камбитов - вие си бяхте дупе и гащи, сега е време да си покажете кирливите ризи. Идеалния момент да кажеш истината.
Аз публикува:
24 Юни 2021 | 10:16
Камбитко, ПИК е най-истинската медия и агресията ти е обяснима. В Агенция ПИК работят истински журналисти, за разлика от парцалите на прокопиев! Собственикът Недялко Недялков е не само ерудирана личност, а морален стожер, който ежедневно и непрекъснато се бори със задкулисието на мафията и фалшивите новинарски сайтове на бабикяните, които атакуват достойните личности! Ти не си от тях.
Пирин публикува:
24 Юни 2021 | 10:08
Още едно доказателство, че Насо Камбитов помага на Илко Стоянов, заедно с Велимир Мангурев! Нищо добро не чака Благоевград, ако Илко стане кмет...
Коле публикува:
24 Юни 2021 | 10:07
Камбитов знаем че ще гласуваш за Илко първи дружки сте !!!!
съдя публикува:
24 Юни 2021 | 09:16
Ох,не мога да спра да плача ! Ох,горкия Камбитов! Той невиния,използвания за всичко от всеки..... Но,защо? Защо точно теб? Ох,жалкото ми червейче! И този гол охлюв Шопова до теб,защо не те оближе ?
Васил Божков публикува:
24 Юни 2021 | 09:15
андон е политически труп този лакумчо е политически труп
ХАХА публикува:
24 Юни 2021 | 09:09
ХАХА КАМБИТОВ НЕ СПИРА ДА РЕВЕ !!! БЕЗСРАМНИК !
Мишо публикува:
24 Юни 2021 | 09:00
Евала, Камба, достойно. Дончо трябва да напусне града.
Писна ми от Камбитов публикува:
24 Юни 2021 | 08:48
А ти Камби,защо си му разрушил да строи, защо си му разрешил да санира? Защо сега излизаш? А,когато крадяхте и е....е заедно? Сега разбрах едно,не само си крадльо и лъжльо,не само няма нищо мъжко в теб,а си и ревльо!!!! Срам нямаш ли? Малко достойнство останало та да си скриеш и замълчиш!
Ицо публикува:
24 Юни 2021 | 08:38
Дончо няма да бъде никога кмет на Благоевград. Жалко за подигравката със всички членове и симпатизанти на Герб. Жалко за годините труд и упорство. Хората, които издигнаха това недоразумение за кмет да понесат отговорност. Не ми се мисли, ако този палячо, не отиде на балотаж, ако го измести Томов от второто място. Загубили Герб Благоевград - губи България.
гражданин публикува:
24 Юни 2021 | 08:38
Дончо е.а майката на ГЕРБ.От години ги плюе сега ще ги закопа напълно.И милионите на Маджо нема да му помогнат да стане кмет.На всички е ясно че напъва за да краде и то с много.Май обаче и от него нема да стане крадец като бившия му съдружник Камбитов
Маги публикува:
24 Юни 2021 | 08:34
Най-после някой да покаже истинското лице на Дончо!Не ,че всички не го знаем!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP