Атанас Дафинов: Имам усещането, че ПИРИН се ръководи от абсолютни аматьори, отборът умишлено се тласка към фалит

22 Март 2024 | 09:01
5 коментара
Спорт
Благоевград
Атанас Дафинов: Имам усещането, че ПИРИН се ръководи от абсолютни аматьори, отборът умишлено се тласка към фалит

Дясната ръка на бившия кмет Илко Стоянов-Атанас Дафинов поиска от БФС отнемане лиценза на Пирин

Орлета, любимият ни клуб е под обстрел от безпрецедентна атака. Входирано е искане до БФС за отнемане на лиценза за ЕФБЕТ лига от бившия управител Атанас Дафинов“, това съобщиха в социалната мрежа феновете на Пирин и предизвикаха напрежение сред привържениците на клуба и обществеността в Благоевград. Представена е жалба от ексуправителят Дафинов, в която се твърди, че той, Николай Петрунов, Таня Йовкова и Марина Карачорова не са получили заплатите си от "Пирин" за няколко месеца, въпреки многократните разговори със сегашното ръководство на клуба. В тази връзка  Атанас Дафинов иска от БФС да извърши проверка и да " даде срок", в който всички описани в жалбата задължения да бъдат изплатени, в противен случай моли БФС да бъде отнет лиценза на отбора".

По повод крайната мярка, до която прибягва в искането си Дафинов, репортер на Струма ком разговаря с него и ето какво каза той:

" Не съм получил заплатите си за последните месеци, в които бях начело на клуба. Многократно разговарях със П. Занев и получавах уверението, че щом постъпят пари в клуба ще се разплатят с мен, няколко пъти вече влизат пари, но нищо. Аз имам семейство, две деца, трябва да се издържам нали?! Унизително е ръководството на клуба да се държи по този начин, когато бяха навън ревяха, сега са вътре и пак реват. Крайно аматьорско поведение от тяхна страна. И по мое време имаше подобни жалби от футболисти, бивши и настоящи, но да сте ме чули да се оплаквам?! Търсил съм начин да се разплатя, така че нещата в отбора да вървят. Ако попитате назад във времето срещу какви заплати са се разписвали управителите, ще видите, че са получавали по 8 000 лв. само за това, че управляват първи отбор, без школата. Аз и за двете получавах 2000 лева. Справките сочат, че предишните ръководители са  получавали заплатите си  преди футболистите, аз какво правех, като пристигне спонсорство, първо разплатя заплатите на футболистите и чак тогава се разписвам срещу моите 2 000 лева. 2000 лв, как ви се струва, на фона на 8 000 лева на тези преди мен?!. Щом са опрели до моите пари, то не мога са си представя как ще управляват отбор с толкова много разходи, аз съм готов да се откажа от дължимите ми около 4000 лева, ако ми покажат, че са изплатили дълговете си към НАП. Излиза, че привържениците ръководят клуба, какъв е този рев, какво е това чудо?! Ами, господа управленци, платете си дълговете, кой е длъжен да работи без пари?, пита Дафинов и допълва: Имам усещането, че "Пирин" се ръководи от абсолютни аматьори, които нито имат визия за развитието му, нито си дават сметка, че подобен рев, само засилва опасенията, които се пораждат у обществото, че отборът умишлено се тласка към фалит., каза Дафинов. Каква ще бъде реакцията на БФС и ще се реши ли финансовия спор между бивши и настоящи управници предстои да се разбере.Струма ком

Добавени коментари

Дафиново мишле публикува:
22 Март 2024 | 21:27
Това аматьорче кой го натиска че да звъни?! Тръчи лажи го докара от нищото от някакво село, никога не се е занимавал с нищо футболно, продавал цигари и дъвки на някаква лафка а се помислил за нещо.....хаха, хората тъкмо забравиха че такъв аматьор е паразитирал в Пирин и то пак изцвърка.
миро публикува:
22 Март 2024 | 13:54
занев ти с тасков и михтарски се махайте от пирин продажници
мда публикува:
22 Март 2024 | 12:42
4000 лева?! Не могат да му върнат 4000 лева?! Това по-скоро ми изглежда като заяждане и реваншизъм от страна на клуба.
Запознат публикува:
22 Март 2024 | 10:03
А в Северна Македония Кочани клуба плащана децата да ритат топка по 100€ на месец
САМО ПИРИН публикува:
22 Март 2024 | 09:38
ДИФИНОВО ЛИСЧЕ ЗАЩО ХОДИШ ПО АКЪЛА НА КАФЯВИЯ ИЛКО НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ВРЪЩАНЕ НЯМА ТИ СИ СРАМ ЗА БЛАГОЕВГРАД ЗА ФУТБОЛА КАЖИ ДАФИНОВО ЛИСЧЕ ПО КОЛКО ПАРИ ВЗИМАШЕ НА ДЕЦАТА ОТ ШКОЛАТА ПО 350 ЛЕВА БЕЗСРАМНИК ПО 50 ЛЕВА ТАКСА И КОЙ СЪБИРАШЕ ПАРИТЕ ЖЕНАТИ АХ КОЛКО СИ ДОЛЕН

Добавете Вашия коментар

TOP