Астролози: Днешният ден е един от най - опасните и критичните

07 Август 2018 | 10:13
0 коментара
Любопитно

Днешният ден е богат на космически събития и разнородни влияния.

В 02:29ч Венера преминава в знак Везни, където ще пребивава до 9 септември. Засилва се потребността ни от любов, партньорство, към романтиката и красотата, нуждата от общуване. Време, в което трябва да се прояви изкуството на любовта, пише novini.bg.

Слънцето образува квадратура с Юпитер – Силната проява на емоциите може да предизвика различни стълкновения. Снижение на творческите импулси, работоспособността е почти на нула. В този период лесно се престъпват границите на закона, на установените правила или на нравствеността. Създават се излишни конфликти. Намаляване на творческата енергия, на работоспособността – повече време се отделя на философстването, което може да стане подводен камък в общуването. Възможно е да се злоупотреби с алкохола, а оттам и негативни последици. Тези, които искат да отслабнат, трябва да са особено внимателни, тъй като дисхармоничното разположението на Юпитер е свързано с преяждане, неумерено ядене. Неподходящо време за нов запознанства. Влиянието ще се усеща още поне два дни.

Уран става ретрограден до 7 януари 2019 година.

Луната е в знак Близнаци до 07:02ч на 8 август.

Когато Луната е в знак Близнаци, лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лекомислие, вземане на бързи решения, правят недообмислени изказвания. Това е прекрасно време за литературна дейност срещи с приятели, писане и изпращане на текстови съобщения. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършък, какъвто сте планирали. Дългосрочните инвестиции, началото на продължителни дела, закупуването на недвижими имоти и мебели трябва да бъдат отложени за друго време.

Не се препоръчва да има хирургическа намеса в областта на раменете, ръцете, ръцете, белите дробове, бронхите. Избягвайте запушени, замърсени помещения. Уязвима е още нервната системa.

 

Добавете Вашия коментар

TOP