Астрологът Преображенски: Започва приказно добра седмица

09 Ноември 2015 | 08:31
0 коментара
Любопитно
Астрологът Преображенски: Започва приказно добра седмица

Тази седмица е една от най-благоприятните за работа и за развитие на партньорските отношения, прогнозира астрологът Михаил Преображенски. Състоянието на биосферата ще е добро в дните от понеделник вечер до петък.

 Може да очаквате повече приятни преживявания от вторник. Три дни подред обстановката ще е благоприятна за търговия, финансови операции и съвместна работа по всякакви проблеми. Дори Новолунието в сряда вечер (в 20 градуса Скорпион), няма да влоши общата астрокартина. Благоприятно ще ни влияе и планетата Юпитер, която сега „отговаря“ за финансовите въпроси, обяснява руският феномен, цитиран от "Флагман".

Късно вечерта в четвъртък Марс ще се премести във Везни и може би ще се подобрят условията за труд. По-лесно ще се работи в екип, а два благоприятни аспекта – Меркурий – Сатурн и Венера – Юпитер ще превърнат петък в най-добрия ден за делови и лични контакти, за преговори и за сделки, добавя Преображенски.

В края на седмицата състоянието на биосферата ще се влоши. В събота си почивайте, а в неделя е желателно да сте по-внимателни, защото денят не е добър нито за пътуване, нито за активен личен живот, обяснява астрологът.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник сутринта, неделя – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Сряда – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.
Петък, събота – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, вторник – за Телец и Скорпион.
От понеделник до сряда – за Дева и Риби.
Вторник – за Рак и Козирог.
Петък, събота – за Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Добавете Вашия коментар

TOP