Астрологът Преображенски: Приятни делници, лош уикенд

29 Февруари 2016 | 09:23
0 коментара
Общество
Астрологът Преображенски: Приятни делници, лош уикенд

Дните до петък ще са изпълнени с приятни емоции. Състоянието на биосферата ще е благоприятно и това ще се дължи най-вече на хармоничните аспекти, които Венера образува със Сатурн и Уран, символизиращи в този момент обществените сили и груповите интереси, прогнозира астрологът Михаил Преображенски в pro-gnosis.ru. Венера сега отговаря за информационния обмен и договорните процеси на различни нива в човешката деятелност, обяснява руският феномен. 

Разположението на трите планети дава чудесна възможност преговарящите страни да се споразумеят. Диалогът между тях вероятно ще протече тайно. Ще се постигне справедлив баланс на интересите между спорещите или конкуриращите се групи и хора, добавя Преображенски. Той обаче съветва преговарящите да не бързат да разкриват пред обществеността детайлите по обсъжданите въпроси преди да са се споразумели.

В петък състоянието на биосферата ще започне да се влошава. Напрежението ще расте в събота заради напрегнатия аспект Марс – Меркурий. Хората ще се изнервят и по-често ще се стига до употребата на сила при конфликти, предупреждава астрологът. Той съветва хората с проблеми в опорно-двигателния апарат, чернодробни и ендокринни заболявания, да се грижат повече за своето здраве, тъй като през уикенда ще бъдем подложени на геомагнитни смущения.

Добавете Вашия коментар

TOP