Астрологът Алена: Мария Габриел заложи на губеща карта, направи грешен избор. Провал!

17 Май 2023 | 22:08
0 коментара
Политика
България
Астрологът Алена: Мария Габриел заложи на губеща карта, направи грешен избор. Провал!

Светлана Тилкова - Алена за първия мандат

 

Правителството на ГЕРБ-СДС с премиер Мария Габриел не може да събере подкрепа при гласуването в пленарна зала.

Президентът Радев изненада света и Вселената с далновидното си решение да изчака на 15 май сутринта ретроградният Меркурий да премине в директното си движение, за да връчи първия мандат на ГЕРБ-СДС в 15 ч следобеда.

Дотук добре. Но... както винаги без условности не можем да минем. Ако сам е избрал или някой го е посъветвал за съвпада на датата и часа за връчването на мандата, си е вкарал автогол, без значение дали иска или не иска редовно правителство. Ударите по него и по служебното правителство, което пак иде, ще са неизбежни.

Директното движение на Меркурий не е единственият критерий за правилен избор за начинание.

Общата вибрация на 15.5.2023 г. е носител на измами, лъжи и предателства както между партиите в 49 НС, така и между управляващите и народа.

Мария Габриел също е част от тази измама, все още неясно от кого и защо подсказана на Борисов.

Часът 15.00 е продължител на измамата и подкрепя вече заложеното от вибрация 15 в деня на връчването на мандата.

За президента този ден е в лична година на неподходящи познанства и общуване изтъкано от негативни бъдещи последици, в месец на материални стремежи и кармична разплата и в ден на промени, за съжаление негативни.

Причината е 15-о число, което обрича близкото бъдеще на Българя на измамни обещания и измамно управление с много пясък в очите на избирателите та дано в болката на своето страдание не се осъзнаят, че са лъгани и са само фон на нечия подмолна политическа игра свързана с бъдещето на България.

ГЕРБ-СДС

За ГЕРБ-СДС денят 15 май е подвластен на емоции, предимно негативни и потискащи разума, водещи към готовност за вреда и предателство към България, ще кажа дори по-силна дума - съзнателното вкарване на държавата в капана на всеобхватната криза, за да бъде направена разликата между настоящето и градивното управление на Борисов.

Габриел - повярвала на обещания или излъгана

Която от двете възможности да е, все - с негативен край за кандидат-премиера на ГЕРБ. Причината е, че Мария Габриел е в лична година на трудности, породени от странични фактори, които обещават провал за всяко новоначалие, независимо колко обещаващо е неговото начало. Ако беше получила астрономерологичен съвет, вероятно нямаше да заложи кариерата си на губеща карта. Личната ѝ година не обещава успех на кандидатпремиерското ѝ начинание и я предупреждава, че оставката ѝ като еврокомисар е грешен избор. Интуицията ѝ е заложена в нейния ден на раждане, но в случая явно егото ѝ е било поласкано и тя е предпочела да пренебрегне нейните верни напътствия, каквито съм сигурна, че е имало. За да бъде затвърден нейният провал, всичко, което тя трябва да направи до рождения си ден в края на тази седмицата ще бъде творено в нейни лични дни на негативна емоция. Дни на приключване, а не на новоначалие. Освен това получи мандата в свой личен ден на стабилност, но привидна, която затвърждава негативите, защото минава през непочтени действия, несъзнателни или подсказани ѝ, свързани дори и поканата на ГЕРБ-СДС да управлява България.

Правителство с мандата на ГЕРБ-СДС е обречено на невъзможност да бъде създадено по естествен път. Тази невъзможност може да бъде преодоляна само с някаква измама или принуда за неговото гласуване в Народното събрание. В случай на такова чудо животът му ще бъде много по-кратък от едната година и съпроводен с много вреди за народа, прикрити зад маската на желание да благоденства.

Източник: “Труд news”: Епицентър.бг/снимка:България днес

Добавете Вашия коментар

TOP