Астро съвет: Не правете секс, днес е ден за отдих!

14 Ноември 2016 | 09:10
0 коментара
Любопитно
Астро съвет: Не правете секс, днес е ден за отдих!
Луната е в знак Телец. Внася умиротвореност в живота. Появява се незнайно откъде апатия и лека тъга. Идеално време за посещение на творчески вечери, концерти и театър. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни.

Ако сега не дадете на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самите вас и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение. Уязвими са гърлото, щитовидната жлеза, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

 От 15:53ч Луната започва да се движи на празен ход до 03:24ч през нощта. Важните дела гледайте да ги свършите преди това. После може само да бездействате, да се занимавате с обичайното или да довършвате започнатото.

 На 14 ноември в 15:53ч предстои едно по особено пълнолуние, което се нарича от астрономите Суперлуние. Това е нещо, което не сме виждали от 70 години, а именно - най-голямата Супер Луна за 21 век. За първи път от 1948 г. насам Луната ще бъде толкова близо до Земята. Астрономите споделят, че в този ден Луната ще изглежда с 14% по-голяма и с 30% по-ярка в сравнение с едно обичайно пълнолуние и затова ще бъзе зрелищно красива. И на външен вид и според влиянието си както върху отделните личности, така и върху земните процеси въобще. Луната по време на пълната си фаза ще преминава през своя Перигей - най близката до Земята точка от лунната орбита

15-ти лунен ден (до 17:28ч) – Средата на лунния месец. 15- я лунен ден носи кратковременно блаженство, сменено с дългосрочно разочарование и често това е в любовта. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Ако прекарате този ден в пасивност, то вътрешно преображение няма да настъпи. Хора, които не използват мощният поток на пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз.

 16-ти лунен ден (от 17:28ч до 18:16ч на следващия ден) – Ден на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето.

Да не се гладува, но и да се преяжда не е добре. Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се проявява скромност в чувствата. Добре е за уединение.

Лунното денонощие е благоприятно. Усилва се аурата при болшинството от хората, затова духовните и творческите хора могат да проявят своите способности на най-високо равнище.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Най-добре е да си направите един на друг хубав, разпускащ масаж с ароматични масла. Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP