Асен Василев отговори на Вебер: Отговорно ли е да излъжеш българския народ?

22 Март 2024 | 08:34
1 коментара
Политика
България
Асен Василев отговори на Вебер: Отговорно ли е да излъжеш българския народ?

Финансовият министър в оставка Асен Василев отговори в социалната мрежа X на председателя на Европейската народна партия Манфред Вебер. Евролидерът категорично заяви, че твърдо застава зад Мария Габриел „срещу неоправданите нападки”.

„Отговорно“ ли е да излъжеш българския народ като предложиш кабинет, в който 11 от 19-те министри се оттеглиха, защото не знаеха, че ще бъдат предложени? Те буквално разбраха, че са част от кабинета, от пряко телевизионно предаване“, пита Василев в отговор на публикацията на Вебер.

„Тревожно поведение от страна на лидерите на ПП-ДБ. В интерес на всички българи трябва да надделее отговорността и спазването на договорките. Всички проевропейски сили в ЕС и България трябва да подкрепят този призив”, написа вчера Вебер.

Добавени коментари

Ами-ДА! публикува:
22 Март 2024 | 09:15
Да излъжеш българският народ е "отговорно"! По бойковски! На Бойко толкова години му беше позволено не само да лъже,но и да маже след това.А Бойко не е кой да е .Това е месията на тази територия без държава.Той е Бог.Той дава ултиматуми.Той дърпа конците задкулисно. И ето и днес-"Изтича последният срок,който СЪМ ДАЛ на ПП-ДБ." Той дава сроковете,той нарежда,той заповядва...Изчезни вече бе,боклук! Кой си ти бе путка майна,за да даваш срокове,къде е Конституцията,къде е Парламентаыта ако щеш и президента???Той бил дал срок?! Да се маха вече това келеме крадливо!!!

Добавете Вашия коментар

TOP