Асен Блатечки в СУПЕР КОМЕДИЯТА „БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ“ в Благоевград

23 Февруари 2021 | 15:31
0 коментара
Култура

На 23-ти март Благоевград ще бъде превзет от супер комедията „БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ“! Спектакълът е дългоочакван, като продължение на темата в хитовата постановка „ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“, която многократно е гостувала в града при невероятен интерес.

Това е второто гостуване на взривяващата от смях постановка, като този път в звездната трупа се включва и АСЕН БЛАТЕЧКИ, който е и режисьор на спектакъла

Новото заглавие обещава още по-смешни и неописуеми ситуации! Очакват ни два часа гарантиран смях с любимите актьори – Станимир Гъмов, Асен Блатечки, Стефан Рядков, Невена Бозукова – Неве, Жанина Стоилова и Петьо Петков – Шайбата.  Спектакълът е дело на ДКТ „К. Величков“ – Пазарджик, с разпространител Театрална формация „Мелпомена“.

В основата на сюжета на „БАЩА МИ СЕ КАЗВА МАРИЯ“ е Любовта във всичките й форми и проявления. На първо четене спектакълът представя абсолютно „нормална ситуация“, в която двама млади влюбени /Жанина Стоилова и Петьо Петков – Шайбата/ решават да запознаят своите родители дни преди сватбата си… Но когато бъдещите сватове са: двама ексцентрични и артистични, обичащи се мъже /Станимир Гъмов и Асен Блатечки/ – от една страна и консервативен кандидат-депутат с напориста съпруга от провинцията /Стефан Рядков и Невена Бозукова – Неве/ – от друга… следват безброй безумно смешни истории, които не са за изпускане!

Спектакълът не е подходящ за лица под 16 г.

Представлението ще бъде проведено при спазване на всички противоепидемични мерки и капацитет на залата от 30%, което води до силно ограничаване на местата! Всеки желаещ да бъде част от това изживяване, трябва да побърза!

БИЛЕТИ на цена 20 лв., може да закупите от Културен информационен център – БЛАГОЕВГРАД /до сградата на Общината, на пл. „Г. Измирлиев“ 1/ и на телефон 0884 115 150.

Добавете Вашия коментар

TOP