Арестуваха трима криминално проявени благоевградчани с кокаин

11 Декември 2015 | 10:02
0 коментара
Криминално
Арестуваха трима криминално проявени благоевградчани с кокаин

Трима благоевградчани бяха арестувани с кокаин при полицейска операция за противодействие разпространението на наркотици. При акцията е заловен 35-годишният Николай Мадолев, у когото е открито черно найлоново топче, съдържащо бяло прахообразно вещество с бруто тегло 0, 3 г. При полевия наркотест  то е реагирало положително на кокаин.

 

 

При акция „Антидрога“ е задържан и 39-годишният Светослав Евтимов-Чачи, у когото полицаите също намерили черно найлоново топче с кокаин с бруто тегло 0, 4 грама. 13 броя идентични по вид черни найлонови топчета са намерени при претърсване в дома на 43-годишния Димитър Зашев, по прякор Заека. Тримата криминално проявени мъже са задържани за срок до 24 часа, образувано е досъдебно производство за държане на наркотици с цел разпространение, съобщиха от полицията, цитирани от struma.bg.

 

 

Заека бе арестуван на 31 януари миналата година, след като в дома му бяха намерени наркотици. При претърсването на дома му на ул. “Майор Стефан Иванов” бяха намерени пакетчета с кокаин, 1 електронна везна, 20 мобилни телефона, както и сумите от 12 000 лв. и 300 евро. Общото количество на намерения наркотик тогава беше 83 грама на стойност 3700 лв. Тогава полицаите разкриха наркодепото по следа от обувка във връзка с разследване на друго престъпление. След постъпило оплакване от благоевградчанка, че хулигани са спукали гумите на лекия й автомобил и счупили стъклото, е започната проверка. Върху стъклото е открит отпечатък от обувка, който бил изследван и показал, че е на криминалнопроявения Димитър Зашев.

 

 

На 31 януари сутринта в дома му пристигнали ченгета и започнали претърсване, при което се натъкнали на пакетчета с кокаин. Половин година преди това отново в дома му полицаите откриха 2, 63 грама кокаин на стойност 210 лв. Светослав Евтимов-Чачи е известен повече с хулиганските си прояви. Преди 3 години той се замеси в екшън край бар „Паното“ в блок „Строител“, при който счупи стъкло на паркиран „Мерцедес” и бе пребит от банда пияни мъже.

 

Добавете Вашия коментар

TOP