Арестуваха петима в Пиринско с дрога, сред тях са млада жена и дете

22 Август 2022 | 12:48
1 коментара
Криминално
Арестуваха петима в Пиринско с дрога, сред тях са млада жена и дете

Петима са вкарани в ареста за притежание на наркотични вещества и незаконно проникване в гараж за криптовалута. Сред тях са млада жена и дете.

В хода на проведена специализирана полицейска операция била проверена къща в село Краище край Белица. Обитавали я двама мъже на 26 и 62 години. В плевня и на тавана на къщата униформените открили три полиетиленови плика, съдържащи над килограм и 600 грама марихуана. В прилежащо към нея дворно място са открити засадени три тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положитено на канабис с общо тегло около 4,80 килограма. Двамата мъже са задържани със заповед за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На ГКПП-Златарево е спипата Лидия Петрова-съпругата на киминалния бос Васил Петров-Бахамата. На излизане от страната ни към Македония, граничните полицаи проверили колата й - "Бентли". В хода на проверката, у дупничанката намерили плик с 10 грама кокаин.

В Кресна, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проверен лек автомобил „Фиат Канго“ с 54-годишен водач от гр. Сандански. В сак в автомобила органите на реда открили около 89 грама канабис, а в хода на работата по случая в мазе, прилежащо към жилището на лицето в гр. Сандански е намерена и иззета около 1 360 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

36-годишен благоевградчанин е откраднал четири видеокарти за добиване на криптовалута от ползван от него гараж в Благоевград. От работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни действия, в резултат на които е установено, че извършител на деянието е малолетно момче от Благоевград. По случая е образуван заявителски материал. Работата продължава.

Добавени коментари

Въведете име... публикува:
22 Август 2022 | 12:54
пУмаците от Краище са големи наркомани, дано да има по чести акции!

Добавете Вашия коментар

TOP