Арестуваха малкия Фрико с 6 грама кокаин в Благоевград

30 Април 2015 | 12:22
2 коментара
Криминално
Арестуваха малкия Фрико с 6 грама кокаин в Благоевград
  1. Арестуваха малкия Фрико с 6 грама кокаин, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Благоевград.
  2.  
  3. След проведена, на 29.04.2015г. на територията на гр.Благоевград, акция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на сектор „ПКП” при ОДМВР-Благоевград, е задържан Ю.М./26г./ от гр.Благоевград у когото е намерено около 6 гр. бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин.
  4.  
  5. Лицето е с регистрирани криминални прояви. По случая е образувано досъдебно производство.

    Синът на осъдения за убийство Юлиян Мирчев-Фрико е известен най-вече с хулиганските си прояви, но скоро не беше влизал в полезрението на полицията. Последната му мярка изцепка беше на 19-и август 2012 г., когато се сби с охраната на клуб „Парти център Джулиани“. Тогава той, брат му Георги и техният братовчед скочиха на бой на двама от гардовете на дискотеката, които след мелето бяха със счупени носове. Скандалът станал още на влизане в дискотеката, когато Юли видял на входа охранителя Костадин Митов, който предишната вечер не допуснал в дискотеката непълнолетната му приятелка. Юли носел в себе си шлем за мотор, платил входна такса от 3 лева и се обърнал към охранителя с думите: „Бате, тебе ще те намеря в Рилци и ще те счупя от бой”.

    Тогава гардът му поискал още 50 лв. като капаро за това, че оставя на съхранение каската. Юли се ядосал, но платил, оставил шлема и влязъл в дискотеката. След около 5 минути се върнал, придружаван от брат си Георги и още няколко момчета и се насочил към изхода на дискотеката. Юли взел каската си от гардероба и с нея започнал да удря охранителя Костадин Митов в областта на носа и очите. Гардът го хванал за ревера и между двамата последвало сбиване, което прераства в масово меле. В резултат на ударите с шлема Костадин Митов е със счупване на носните кости, с разместване, кръвонасядания на долните клепачи на двете очи, разкъсно-контузни рани и травматичен оток на гърба на носа, кръвонасядане на лявата ушна мида.

    Юли Мирчев беше обвинен за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди на длъжностно лице - охранител, при изпълнение на службата му. Заради чистото съдебно минало той беше освободен от наказателна отговорност по реда на чл. 78 а и глобен с 1000 лв., след като направи пълни самопризнания. Случаят с наркотиците се разследва под надзора на Районна прокуратура.

Добавени коментари

Българин публикува:
01 Май 2015 | 02:52
Петьо Плачков трябва да се върне в Бобов Дол. Да е шеф на циганите поне ще му отива.
милиционер публикува:
30 Април 2015 | 12:57
малкия фрико работи с пепи плачков от драглище това депо за дрога требе да бъде разбито браво на милицията

Добавете Вашия коментар

TOP