Арестуваха четирима заради дрога в Пиринско

11 Октомври 2022 | 12:03
0 коментара
Криминално
Арестуваха четирима заради дрога в Пиринско

Четирима души са били задържани при акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, съобщиха от полицията в Благоевград. Акцията е осъществена вчера от полицейски служители на МВР-Благоевград.

В две необитаеми къщи в с. Брежани, община Симитли, криминалисти при Второ РУ- Благоевград са открили общо около 7,850 килограма канабис. Задържани за 24 часа са двама мъже на 38 и 41 години, и двамата от Благоевград. В хода на акцията от органите на реда е задържан и 20-годишен благоевградчанин. Около 20:30 часа вчера в района на ул. "Ал. Стамболийски" в Благоевград у него е открит найлонов плик, съдържащ около 1,5 грама канабис.

При друга проверка в жилище в града е намерена и иззета около 24,37 грама суха тревиста маса. След направен полеви тест тя е реагирала положително на канабис, а 23-годишният обитател е задържан за 24 часа. За случаите е уведомена Районната прокуратура в Благоевград, а работата по тях продължава, казаха от  ОДМВР-Благоевград. 

Добавете Вашия коментар

TOP