Апостолов: С поглед в бъдещето, защото младите са с нас! Защото сме подготвили проекти за над 30 млн. лева за благоустрояване на община Симитли

22 Октомври 2023 | 11:21
0 коментара
Общество
Благоевград
Апостолов: С поглед в бъдещето, защото младите са с нас! Защото сме подготвили проекти за над 30 млн. лева за благоустрояване на община Симитли

Остават броени дни до 29 октомври - денят, в който ще имаме възможността да дадем своя глас на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023. 

Както бе обещано при откриването на предизборната кампания, кандидатът за кмет на община Симитли – Апостол Апостолов, заедно със своя екип и кандидатите за общински съветници, започна посещения по населени место в общината, за да чуят нагласите и проблемите на хората.

Апостол Апостолов и екипът му проведоха следващите си срещи в селата Градево, Железница и Крупник, където живущите го очакваха с нетърпение, за да го поздравят, като бяха облекли фланелки с номер 26, изразявайки категорично кой е техният фаворит за кмет на община Симитли. 

„Ние сме тук, за да чуем вас и вашето мнение, вашите виждания и вашите проблеми. Всички знаете, че мен може да ме видите по всяко едно време, не само в общината, но и извън нея. Не един път съм казвал, че моят приемен ден е всеки ден. Знаете, заедно направихме много неща през тези години. И ще продължим да правим. Очакват ни много проекти, които общината е спечелила и предстои да бъдат реализирани.” - сподели Апостол Апостолов. 

„От всички нас зависи бъдещето на Община Симитли! Тук сме, не за да правим празни обещания, а за да си направим равносметка за това, което е направено и това, което трябва да се довършва. Разчитаме на вас да ни подсказвате какво още трябва да се прави, защото вие сте част от управлението. Продължаваме да работим за по-доброто на нашата община.“ – отбеляза Апостолов и подчерта значението в изборния ден. Избирателите да са активни. Важно е да изберат съветниците от „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“ с номер 26 в бюлетината или от ПП “ГЕРБ” с номер 7.

Жителите на общината споделиха с Апостол Апостолов и неговия екип всичко онова, на което искаха да получат отговор. Въпросите не бяха много, защото както споделиха гражданите „Ние сме доволни от вас и благодарни за всичко, което направихте за нас“.

Неотлъчно до Апостолов и неговия екип на срещите присъства и народният представител – Стефан Апостолов, който също е готов да отговаря на въпросите на населението. 

Срещите продължават, защото най-важен е гласът на хората и защото заедно сме по-силни!

 
Предизборна публикация.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

TOP