Апостол Апостолов: Продължаваме да работим само и единствено в полза на хората от община Симитли

29 Октомври 2019 | 10:21
0 коментара
Политика

“За мен е голяма чест и удоволствие, че толкова много хора в община Симитли излязоха и гласуваха, въпреки че бях единственият кандидат за кмет. “

Това каза кандидатът за кмет на Симитли Апостол Апостолов, който по данни от Общинска избирателна комисия при 100 % обработени протоколи печели изборите в общината. По думите му, жителите на община Симитли винаги са били активни, затова и избирателната активност не пада под 60 %, дори на Европейските избори.

„Благодарен съм на хората, че гласуваха за мен, за моите колеги в останалите населени места в община Симитли, които също бяха единствени кандидати. Всичко това носи със себе си отговорност към хората и към това, което предстои да правим. Кара ме да мисля, че трябва да работим още по-добре и то само и единствено в полза на хората“, каза още Апостолов.

Той добави, че си поставя високи амбиции за следващия мандат.

„Летвата вече е вдигната. Дори самите хора – ако малко падне нивото започват да недоволстват. Не ни остава нищо друго, освен да вдигаме жизненото равнище на жителите на нашата община“, допълни Апостолов. Според него правилният начин да се управлява една община е не чрез конфронтация, а с обединени сили. „Вие видяхте, че в Община Симитли успяхме да обединим всички партии, независимо дали са крайно леви, крайно десни и така нататък. Успяхме да обединим всички в името на нашата община, в името на нашите деца и развитието на общината като цяло. Мисля, че няма по-добра форма за управление. Загърбиха се всички омрази, всички лоши неща. Обединени, всички заедно успяхме да направим нещо, което не се е случвало до сега в България“, уточни Апостолов.

Той посъветва останалите кметове да следват примера на Община Симитли, за да могат и при тях нещата да се случват.

Добавете Вашия коментар

TOP