Апостол Апостолов, кмет на общ. Симитли: Не е редно да се правят сензации от човешката трагедия

24 Октомври 2017 | 21:25
0 коментара
Общество

Община Симитли винаги е помагала на всички семейства, които имат нужда от наше съдействие и ще продължи да го прави. Това коментира  кметът на Община Симитли Апостол Апостолов по повод на появила се информация в някои регионални медии, относно това, че Общината ще подпомогне пострадалите при катастрофата между Владая и Драгичево строителни работници и семейството на починалият им колега. Апостолов отбеляза, че всички пътувалите в микробуса са от симитлийското село Долно Осеново.

„Ние винаги сме на среща да помагаме било то с висококвалифицирани специалисти или с други средства. За момента още никой не ни е потърсил за помощ“, каза още Апостолов.

Той добави, че през целия ден много медии са искали коментар от него по повод случилото се и във връзка с това как Община Симитли ще помогне, но за него всичко това не е редно. „Не може да гърба на трагедията на хората да давам интервюта и да правя неща, които са необичайни за мен. Искам да подчертая, че с абсолютно всичко, което е необходимо ние ще помогнем на семействата, ако те имат нужда, но не е редно да се правят сензации от човешката трагедия“, заяви Апостолов.

Той отбеляза, че семействата на пострадалите работници и на загиналият им колега са изключително достойни. „Тези хора не са опрели до това да им даден 300 или 400 лева, те са достойни хора, които няма да позволят това. С подобни спекулации по медиите до някаква степен обиждаме тази хора. Много е грозно да се прави подобно нещо“, подчерта Апостолов

Добавете Вашия коментар

TOP