Апостол Апостолов и кандидатите за общински съветници продължават предизборната си среща с хората

27 Октомври 2023 | 10:52
0 коментара
Общество
Благоевград
Апостол Апостолов и кандидатите за общински съветници продължават предизборната си среща с хората
Предизборната кампания е към своя край! 29 октомври е денят, в който ще имаме възможността да дадем своя глас на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023.
На откриването на предизборната кампания, на 27 септември, Апостол Апостолов обеща, че заедно със своя екип и кандидатите за общински съветници ще посетят всяко едно населено място в общината, за да чуят проблемите и желанията на хората.
Обещанието вече е в действие.
Поредни предизборни среща проведоха Апостол Апостолов, заедно със своя екип и кандидатите за общински съветници от листата на „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“, на която той самият е водач, както и кандидатите за общински съветници на ПП "ГЕРБ".
Много жители на Симитли имаха възможността да споделят всичко онова, което ги вълнува, да зададат всеки един въпрос, на който искат да получат отговор, както и да се запознаят лично с кандидатите за общински съветници.
Зададените въпроси бяха от по-общо естество, а оплаквания нямаше, което само по себе си показва, че хората са доволни от работата на Апостол Апостолов и екипът му.
„Ще продължим да работим, както досега - по всяко едно направление. Продължаваме да работим за просперитета на община Симитли. Ще работим по изграждането на нови социални центрове за възрастни хора. Толкова са много нещата, които ни предстоят за още по-добро бъдеще на община Симитли.Както досега на всички срещи, така и тук ще споделя с вас, че сме подготвили проекти за над 30 млн. лева, с които сме кандидатствали или предстои да кандидатстваме  Можем да се похвалим и с всичко постигнато досега, като изграждането на нов мост, с модерен европейски облик, свързващ двата квартала на града.“ – отбелязаха Апостол Апостолов и неговият екип по време на срещата си с хората.
Предизборните срещи не свършват, а продължават. Хората от всяко едно населено място ще имат възможността да изкажат проблемите и желанията си и да зададат въпросите си, защото те са най-голямото богатството на община Симитли!
ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ!
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 
TOP