Ап. Апостолов: Заставаме до Банско и цяла България срещу зеления рекет

13 Декември 2017 | 17:29
0 коментара
Общество
Симитли ще участваме в протеста, който тази вечер ще се проведе на главен път Е-79 на моста в града в подкрепа на изграждането на втори кабинков лифт в Банско.
 
Това каза кметът на общината Апостол Апостолов. Той заяви, че заедно с цялата община твърдо застава до Банско, област Благоевград и цяла България срещу зеления рекет.
 
„Не може 10 човека да управляват държавата, да правят каквото си поискат и да спират икономическото развитие на област Благоевград по такъв безпрецедентен и нагъл начин. Поради тази причина няма как да не застанем до Банско и да не ги подкрепим в тази кауза, която за нас е изключително справедлива и закономерна.
 
Всъщност самото изграждане на втори лифт в Банско би могло да помогне и на цяла Област Благоевград, защото ще бъдат разкрити и много нови работи места“, подчерта Апостол Апостолов.
 
Той добави, че тази вечер в Симитли ще бъдат не само местни жители и любители на зимните спортове, но и представители на общината, както и кметове и кметски наместници на малките населени места.

Добавете Вашия коментар

TOP