Антимафиотите спряха с автомати синът на Васил Петров - Бахамата, не се подчинил на полицейска палка!

04 Февруари 2023 | 04:02
7 коментара
Криминално
Антимафиотите спряха с автомати синът на Васил Петров - Бахамата, не се подчинил на полицейска палка!

Синът на бизнесменът Васил Петров- Бахамата от Дупница, Димитър е задържан в полицията в Дупница след гонка от Перник до Бобошево по магистралата. 22 – годишният Димитър пътувал с колата си Porsche Panamera от София за Благоевград с виска скорост.

Около 1.00 часа тази нощ в района на Перник полицейски екип подал сигнал за спиране на лекия автомобил. Вместо да изпълни разпореждането, Димитър, който шофьорал мощната кола, ускорил и продължил в посока Дупница и след минути бил спрян принудително от последвалите го над 10 автопатрула.

След случая с тараша Васил Петров Бахамата обяви, че предоставил колата на таксиметров шофьор, който работил за него. Бахамата се слави с автопарка си от луксозни автомобили.

„Синът ми не е беглец! Просто не е за вярване, не са го спирали с палка, не са подавали сигнал, говорих с него, защо да не спре? Възможно е пък и да не ги е видял в тъмното, в момента е в управлението на Дупница, тестван е за наркотици, за алкохол, преди малко го изведоха, тръгнаха да правят обиск в дома ни в Дупница. Карал колата с 300 км. в час, тя е нова и мощна кола, вероятно се е улисал! Няма наркотици в колата, няма наркотици в дома. Това е тормоз, но полицайте са длъжни да си свършат работа, като родител съм много уплашен! Спрели са го с вериги, насочили са автомати срещу детето ми. Обичаме да караме хубави коли и в това е целия проблем, Митко не е въоръжен, нищо не са намерили в колата, нито пък ще намерят у дома. Той е студент в Американският университет, учи „Бизнес“ и „Международни икономически отношения. Водят ме наркотрафикант, затова ме тарашат всеки месец, едва намерихме поемни лица за да влязат с унифорчените.“. Имахме ресторанти, продадохме ги, сега имаме развъдник за кучета, продаваме кучета, породисти и скъпи кучета. Занимаваме се с търговия на хранителни стоки. Живеем в Благоевград и в Дупница. Всичко ни е законно!“ – каза Васил Петров- Бахамата.

Според наши источници от полицията, зад волана е бил, не синът на Васил Петров, а самият той, но тъй като е с отнета книжка, Петров успял да се смени със сина си по време на движение или малко преди Бобошево, но няма доказателства в тази посока за сега.

"Спряха ме на Бобошево с шипове, успяха да спра преди да гръмнат гумите, тестваха ме, отрицателни са пробите. Аз съм чист, не ползвам такива неща. Спокоен съм, просто не съм видял стоп палката. Пуснаха ме, освободиха и колата. Най- странното беше, че срещу мен видях за първи път хора с насочени пистолети, не автомати. Баща ми дойде много бързо с майка ми от Благоевград с друга кола.“ – потвърди Малката Бахама. източник:4VLAST-BG

Добавени коментари

5 публикува:
05 Февруари 2023 | 19:22
Тоя бузко е за сутиен
Дюк публикува:
04 Февруари 2023 | 15:29
Посерковци
Ване публикува:
04 Февруари 2023 | 12:28
Malkiq e smelo kopele
Бухи публикува:
04 Февруари 2023 | 10:25
Палячо
161 публикува:
04 Февруари 2023 | 09:17
Ей направихте ги ебати гангстерите тия палячовци. Кой къде хи хване ги шамари, стария е пълен страхливец. Филмаджии с коли на лизинг.. добре че е Лидка да изкарва пари иначе са умрели от глад
venci публикува:
04 Февруари 2023 | 08:37
malkata bahama da si sedne na gaza inache go zove zatvora po patq na vase.
номер едно публикува:
04 Февруари 2023 | 07:57
бахамата е най големия

Добавете Вашия коментар

TOP