Ангелкова: Удължаваме летния сезон до края на октомври

16 Юни 2020 | 16:03
3 коментара
Бизнес

Летният сезон тази година ще бъде удължен до края на октомври, обяви на брифинг министърът на туризма Николина Ангелкова.

„България първа отвори границите си за 34 страни. В тази връзка бих искала да кажа, че на 26 юни идват първите чартъри от Амстердам за летище Бургас, а за Варна на 29 юни от Германия“, коментира предстоящия сезон.

Очакваме 10600 полета към Бургас и 6400 към Варна. Първите туристи ще са от Нидерландия, Германия, Полша и Чехия.

Добавени коментари

Не разбрах публикува:
16 Юни 2020 | 16:34
От къде се взе този кон на плажа вързан за безплатния чадър???
Яни публикува:
16 Юни 2020 | 16:25
На думи може и до Коледа да го удължиш . Ще поръчаш слънце, ще подгрееш водата, може и да освободиш децата от училище. Българина след 15 Септември не е настроен психически да ходи на море дори и да е хубаво времето. Той почва да мисли за гроздобер вино и ракия. Октомври и за кисело зеле.
Ама не де! публикува:
16 Юни 2020 | 16:19
Според мен е най-добре да го съчетаем с Коледните празници и Новата година.Така можем веднага след Нова година да отворим новият летен сезон 2021.Ето! От такива умове имаме нужда!В нужника. А на нашите хитреци на морето са им нужни точно такива-от Германия,Чехия,Полша,Нидерландия...те не разбират езика,не знаят,че чадъри и шезлонги са "безплатни" и току виж ще вържат сезона.Тук ще им е по-топличко отколкото у тях и може да посрещнат на нашия плаж и Новата година.Е това е! Браво другарко Ангелкова! Измислила си го този път!Ние като по-прости ще пътуваме до Бялото море.ЧАО!

Добавете Вашия коментар

TOP