Андреа взриви социалните мрежи с предизвикателни снимки от топ СПА локация в село Баня

22 Януари 2024 | 17:45
5 коментара
Любопитно
Благоевград
Андреа взриви социалните мрежи с предизвикателни снимки от топ СПА локация в село Баня

Освен с провокативни кадри и предизвикателна визия, Андреа винаги е впечатлявала и с избора на топ дестинации за своята почивка. Изпълнителката продължава да бъде вярна на себе си, както личи от последните снимки, с които взриви социалните мрежи.

През уикенда Андреа пусна няколко кадъра от своя почивка в най-големия СПА център в България – Pulse Therme в село Баня. Това е новото горещо място за любителите на СПА туризма у нас и привлича както с разнообразните предложения за термални процедури, така и с впечатляващия си размер от над 6 000 кв.м. с открити и закрити минерални басейни и СПА зони.

От кадрите личи, че Андреа се е насладила пълноценно на престоя си в СПА центъра. Тя определено е прекарала времето си по най-добрия начин, за да се зареди за предстоящите си музикални ангажименти

Освен впечатляващата обстановка в СПА комплекса, вниманието привлича и невероятната форма, в която се намира Андреа. Тя е изваяла още по-елегантна фигура, с която заслужено може да се похвали.

Остава тайна дали модерният фитнес център и първокачествените СПА процедури в Pulse Therme са изиграли основна роля за това или Андреа има и други свои методи за поддържане на фигурата, но позитивните резултати определено са налице. Това не убягна и от вниманието на нейните последователи в социалните мрежи, които не пестят комплименти и похвали за кадрите и обстановката.

Добавени коментари

Баня публикува:
23 Януари 2024 | 23:00
Антиреклама та дрънка в тое хотел на Паскал само педали и проститутки
Теляко от Бане публикува:
23 Януари 2024 | 09:24
Това са снимки от новата селска баня. Браво на Герчо бръже действа.
Курдо Коленко публикува:
23 Януари 2024 | 08:19
Ползвай фотошопа да скриеш тлъстините, сливо!
Браво публикува:
22 Януари 2024 | 18:46
Тая сигурно е свършила парите! Иначе щеше да отиде във Велинград.
поп Нафърфорий публикува:
22 Януари 2024 | 18:01
Не намира кой да я опъне яко!

Добавете Вашия коментар

TOP