Андон Тотев: Ще се кандидатирам отново за кмет на Сандански

24 Юни 2015 | 21:51
0 коментара
Политика
Андон Тотев:  Ще се кандидатирам отново за кмет на Сандански

Ще се кандидатирам отново за кмет на предстоящите местни избори, каза за Pirinsko.com Андон Тотев, кмет на община Сандански.

  По думите му, той възнамерява да се яви на изборите като независим кандидат-кмет.

"Човешките проблеми нямат цвят, именно поради тази причина реших да се кандидатирам отново като независим кандидат, всеки който иска може да ме подкрепи. Проблемите на града са много и аз съм запознат с тях обстойно и в най – малък детайл. Те са пред мен, решавах ги до сега, възнамерявам да ги решавам и занапред. Започнатото трябва да се довърши, не може да бъде оставено просто така си. Ако отново бъда избран за кмет на Сандански ще работя както досега и в бъдеще, в полза и единствено само на хората в града и общината като цяло”, коментира Андон Тотев.

Той опроверга слуха, че племенникът му Младен Тимчев, който е и Зам.-кмет по стопанските дейности в община Сандански ще се кандидатира за кмет.

"Борбата на есен ще бъде сериозна, но това по никакъв начин не ме притеснява. Все пак аз съм в политиката от години. Знам възможностите си, на всички останали кандидати за кметове на общината, като им  желая здраве и късмет”, допълни Тотев.

  С днешното си официално решението обаче да се кандидатира отново за кмет, Андон Тотев изненада неприятно политическите си опоненти, които се надяваха заради преклонната му възраст, той да се откаже от надпреварата.

Според запознати настоящия градоначалник настоявал много племенникът му  Младен Тимчев да го наследи на кметския стол подкрепен от ПП ГЕРБ. След отказа на партията на Борисов провокирало решението Андон Тотев да се кандидатира отново за поста, въпреки че той вече си мечтае за спокойствието на пенсионерския живот.

С решението си да се кандидатира за кмет на Сандански, Андон Тотев ще трябва да се изправи срещу претендента за поста от ПП ГЕРБ Кирил Котев и кандидата на "РЗС", Яне Янев.

Под сурдинка в курортното градче се коментира, че безспорно кмет на община Сандански ще бъде Андон Тотев известен като "Дядо Дончо".

Гласуваш за Котев получаваш пак Тотев!

Добавете Вашия коментар

TOP