Андон Тодоров атакува кметския пост в Благоевград

24 Септември 2019 | 14:00
2 коментара
Политика

Благоевградският бизнесмен и общински съветник два поредни мандата Андон Тодоров влиза в битката за кметския стол на Благоевград. 

Той се регистрира вчера в 15 часа в ОИК като кандидат за кмет и водач на листа за общински съветници . Кандидатурата му е издигната от Коалиция ПП „партия на ЗЕЛЕНИТЕ” – ПП „Воля“. Листата е пълна и е съставена от 41 души като е изцяло гражданска листа и в нея място са намерили хора от бизнеса, лекари и др. Целта на коалицията е спечелване на кметския пост и най-много съветници в бъдещият Общински съвет на областния център.

Регистрацията на Тодоров за кметската надпревара е изненада за всички, дори за близките му приятели, тъй като месеци наред той отказваше да се вслуша в съветите на голяма част от бизнесмените в Благоевград да се заяви официално като основна алтернатива на статуквото и да се бори за поста на градоначалник. Андон Тодоров заяви:

„В последните месеци много колеги от бизнеса и мои съграждани ме агитираха да се кандидатирам за кмет. Отказвах, защото вярвах, че статуквото може да се промени и без да влизам в директна битка за поста. Развоят на събитията в последните седмици и убедителните доводи на хора, които не са от близкия ми приятелски кръг, ме накараха да размисля и ме мотивираха да изляза „на арената“ на кметските избори. Поемам отговорността си и като заставам начело на листата ни за общински съветници – мотивирани, образовани млади хора, с които имаме обща цел – Благоевград да заеме отново мястото си на проспериращ образователен, културен и бизнес център, инвеститорите да не бягат от него, а младите хора да не го напускат с еднопосочен самолетен билет. До дни ще представим програмата си за развитие на Благоевград, с която ще постигнем тази цел. Вярвам, че тя ще получи подкрепата на съгражданите ми. Благоевградчани могат да са сигурни в едно: нито аз, нито семейството ми ще напуснем родния град, няма да управлявам дистанционно, защото ме е грижа за Благоевград, за всяка незапълнена дупка, която разбива колите ни, грижа ме е за всяко загубено от фалит на цех или предприятие, работно място “, категоричен бе кандидатът за кмет А. Тодоров.

Добавени коментари

клиент публикува:
25 Септември 2019 | 09:11
Ако тоя стане кмет...за съжаление с такива кандидати Камбитов няма кой да го измести
Елена публикува:
24 Септември 2019 | 16:27
Кой бе Дончо те е подканял да се кандидатираш за кмет, нещо пак си сънувал ми се струва. Теб не може никой да те гледа, много мръсотии си направил, къде си тръгнал пак за срам да ставаш.

Добавете Вашия коментар

TOP