Алибегов: Блокираме цяла България докато не махнат заповедта

02 Септември 2021 | 11:44
1 коментара
Бизнес

Бойкот на мерките. Правим организация – ще блокираме цялата страна. Днес започваме във Велико Търново и Пловдив, другата седмица в София и всички други градове едновременно. Пътни артерии и кръстовища – всичко ще бъде блокирано. Това каза пред Kmeta.bg Ричард Алибегов по повод новите мерки, според които заведенията ще работят от 7 до 22 ч. от другата седмица.

“Така ще бъде докато този министър не напусне поста си и докато не бъде свалена заповедта”, заяви той.

По думите му отново само ресторантьорският бранш е ораничен и е “на пангара”.

“Нощните заведения и барове ще са затворени, няма помощи за бизнеса. Над 300-400 хил. от понеделник остават без работа“, уточни Алибегов.

“Стойчо Кацаров е престъпник! И финансовият и икономическият министър. Те проспаха два месеца, за да направят мерки за бизнеса. Има само празни приказки и предизборна кампания”, категоричен е той.

Този път не сме сами.  Към нас се включват всички браншове – таксиметровеите шофьори, превозвачите, казината, охранителни фирми и т.н, допълни още Ричард Алибегов.

Добавени коментари

Павел публикува:
02 Септември 2021 | 16:28
Този човек какво иска ? Сляп ли е да види какво става, колко заразени , смъртни случаи са на ден ? Глух ли е да чуе какви са мерките в съседните държави / Гърция / ? То бива , бива да гониш печалба , но за сметка на живота на хората , не бива !

Добавете Вашия коментар

TOP