Алена смразяващо: Чакаме мъст заради ретроградния Меркурий, ГЕРБ ще бъдат излъгани, а Борисов...

24 Април 2023 | 10:01
5 коментара
Общество
България
Алена смразяващо: Чакаме мъст заради ретроградния Меркурий, ГЕРБ ще бъдат излъгани, а Борисов...

Меркурий е ретрограден между три и четири пъти в годината за по три седмици. През 2023 година планетата е ретроградна четири пъти в пет зодиакални знака, общо 87 дни, а втората є ретроградност е в Телец от 21 април, 11.35 ч до 15 май 2023 г., 06.17 ч.

Меркурий вече е ретрограден и отново държавата влезе в измамното време на привлекателните миражи, творени от него. Президентът прави консултации в ретрограден Меркурий, които може и да са без значение, но може и някоя дребна думичка да е запомнена с обида и... чакаме мъст, прогнозира за "Труд" Светлана Тилкова-Алена.

 

Мандатите ще се връчват в същия период. Правителство също във властта на меркуриевата ретроградност. Гласуването му гравитира около нулата или ако се случи, ще е с кратък живот. Меркурий не прощава глупостта на хората. Но като ги слушаш родните политици, все добруването на държавата им е в устата. А до 15 май много време има.

Меркурий, най-малката планета в Слънчевата система, е с най-честата и краткотрайна ретроградност, но с дълготрайни последици. Един ден ретроградност на Меркурий е равен на една година последващо въздействие.

В неговата ретроградност няма нищо страховито, само предупреждение и подсещане как да успяваме в този период и какви капани от шегобиеца, римския Меркурий, предшественика му елинския Хермес, или предтечата на тези по-млади култури, тракийския бог Хермес, пратеник на боговете и родоначалник на царски родове на траките, да избягваме.

ГЕРБ ще бъдат излъгани

Да не забравяме, че Хермес е и закрилникът на лъжците, на измамниците, което в допълнение на аспекта на Плутон, противопоставящ вече няколко години поколенията, до степен на омраза от младите към старите ни води към един единствен извод във връзка със следизборните отношения между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Ако приемем, че първите са статуквото, старите, а вторите са новият повей, младите, предупреждението е “старите” да не вярват на “младите”, защото всичко, което се каже, договори, обещае, джентълменско споразумение и прочее залъгалки за наивници от статуквото ще е лъжа, измама заради скрита цел на “младите”.

ГЕРБ ще бъдат излъгани, а за съжаление Борисов, скрит зад правилните думи “да спасим държавата”, но неуместни спрямо хората, на които говори, всъщност помага за разрухата на България.

И ако Борисов живее с нарцистичната мисъл, че ще се превърне в мъченик на новото време и песни ще пеят потомците за него, когато “младите” се домогнат до властта и довършат започнатото с неговия арест, дълбоко греши.

Всяко разбирателство с ПП е измамно

Като продължение на горното да си припомним какво съм написала през октомври 2022 г. “От края на февруари и началото на март ще започнем да се пробуждаме сякаш от тежък сън, но крачката към промяна и ново начало няма да мине без нови провокации и злостно противопоставяне.

Сблъсъкът ще покаже дали България ще върви напред, но ще гледа назад, докато падне, или ще се стреми към висотата на хоризонта. Ако отново сме се доверили на спасител да управлява татковината ни, не бива да мечтаем за хоризонта, ще продължим да се ровим в калта на битието...

Малко вероятно е политиците в образите на регулярните партии с история, а не еднодневки като ПП, да намерят общ език през 2023 г., освен ако не намерят общ интерес, към който може да ги подтикне страхът да не загубят блага, силно изявен в годината на Заека.” Хороскопът е категоричен - всяко разбирателство с ПП е измамно, а между останалите партии - малко вероятно. В момента Меркурий се надсмива над наивността на ГЕРБ.

Проблемът на Борисов е, че постоянно си мени мнението и както казва, че правителство на ПП без участие на ГЕРБ няма да има, така ако дойде време за гласуването му с втория мандат, не се знае, кой как ще му е вменил нови велики идеи и дали няма да бъде подкрепено.

Проблемите при договаряне са неизбежни

В периода на ретрограден Меркурий, няма да ги детайлизирам, има не малко забрани свързани с покупко-продажби, подписването на договори и споразумения, независимо от предмета на договорянето, издаването на укази, защото последващите проблеми са неизбежни.

Забраните се отнасят и за избори, промени в държавното управление, подписване на международни споразумения без значение от какво естество, особено на планетарно ниво и на ниво държави.

Въпреки предупрежденията, които носи планетата в своето обратно движение, животът на хората, на обществото продължава и не е възможно да се чака пасивно неговото връщане в директното му движение. Затова, ако има сторено действие, наказуемо от Меркурий, планетата дава шанса за времето до следващата му ретроградност грешката да бъде поправена.

За съжаление това не е възможно в политически план при еднократни действия - указ на президента, регистрации на партии за избори, изборният ден, свикване на Народното събрание, гласуване на председател на НС, преговори, договаряне на коалиции и подписване на политически документи.

Непоправените грешки водят до катастрофи

Не е задължително да си умен и с висше образование, за да приемеш и да се радваш на помощта на Меркурий. Нужно е само да си практичен човек, а ако си и властимащ, да разпоредиш, без емоционална вяра или невяра, да се провери дали всичко, което съм написала само в предходните няколко години, не ви карам да се ровите в прогнозите ми с 20-годишна давност, се е случило, тъй както съм го казала, ако действието е наопаки на моята препоръка.

Ако всичко, е както съм го казала, добре, съобрази се с препоръките на Меркурий във времето на неговата ретроградност и успехът ще е твой спътник.

Да припомня. В ретрограден Меркурий беше регистрацията на партиите между 20-26 май 2021 г. за предсрочните избори на 11 юли 2021 г. ИТН спечелиха първото място, но се стигна до служебно правителство, а след него дойде и катастрофата с правителството на Кирил Петков, защото грешката не беше поправена в рамките на една ретроградност.

Нали помните - ден ретроградност на Меркурий влияе върху цяла година, ако не бъде поправена. Периодите на ретроградност на планетата започват и свършват, но тяхното влияние продължава, защото грешките не се отстраняват, а се задълбочават.

За предсрочните избори на 2 октомври 2022 г. Меркурий беше ретрограден в Дева. Агония с избора на председател на НС. Не беше съставено правителство, продължаваме със служебните. На 18 януари планетата приключи с първото си ретроградно движение за 2023 г., и точно в този период президентът Радев връчи мандатите на ПП - 3 януари, на БСП - 16 януари. Мъдро.

Меркурий се надсмива над егото на хората, внушили си, че след като го пренебрегват, той не им влияе.

Меркурий отново е ретрограден.източник:БЛИЦ

Добавени коментари

Анастасия публикува:
25 Април 2023 | 05:08
Ей, всичките й хороскопи - политически. И все със загриженост за ГЕРБ. Щатен звездоброец на Баце
Здравка Петкова публикува:
25 Април 2023 | 00:05
Един професионален астролог не споменава имена, партии и т. н. Неутрален остава! Че Меркурий е ретрограден, четем отдавна! На мен лично ми напомняш на "комунист", верен на режима Герб! Я да видим по коя линия си толкова вярна? Ще попитам Антикорупционен фонд, защо си толкова дейна, когато става въпрос за ГЕРБ!
Здравка Петкова публикува:
24 Април 2023 | 23:54
Освен това, някъде ми беше казано, че си "астроложка" на ГЕРБ! Това, с което се отличаваш е, че не пропускаш да даваш съвети за секса! Както казват немците "Vielen Dank"! Но някак си има професионални астролози и такива като теб, нищо не казващи, политически! Sorry
Здравка Петкова публикува:
24 Април 2023 | 23:49
Алена, слушай астроложката Дончева! Ние престанахме да ти четем "политиката"! Тя не е астрология!
Секира публикува:
24 Април 2023 | 21:05
Алена,нищо не се разбира от това, което казваш.Винаги трябва да гадаем.Как веднъж не се изказа така,че да разберем какво искаш да кажеш..Неразбираема си.

Добавете Вашия коментар

TOP