Алена с гореща прогноза: Лока Фортуна определя резултатите от вота, а всяка една от партиите...

02 Април 2024 | 10:18
0 коментара
Политика
България
Алена с гореща прогноза: Лока Фортуна определя резултатите от вота, а всяка една от партиите...

Aко изборите са две в едно, денят за България за европейския вот заради неделното гласуване у нас трябва да е 9 юни 2024 година. За България съгласно датата й на създаване 27 октомври 679 година, това е ден  носител на емоции в думи и в поведение, както в деня, така и като бъдещи  действия предопределени от изборния ден. Такава прогноза направи Светлана Тилкова - Алена, цитирана от "Труд".

По-притеснителното е, че денят е на кармична разплата и засилване на омразата и противопоставянето между поколенията, но без рационална, градивна основа, а на инат, за което ни известява присъствието на Плутон в дома на семейството, който ще подтиква не само към семейна агресия, но и към агресия към всеки и всичко ненамерило разбиране между поколенията.
В съчетание със заложеното в годината за България агресията ще се увеличава, а последиците от нея ще озадачават всички, защото често няма да се разбира причината за самоцелната и проява.

Композитната карта между изборния ден и датата на раждане на България отново изкарва на преден план емоциите, което означава, че гласуването ще е подчинено на любов-омраза, млади-стари, а не на разум и потвърждение на кармичната разплата между поколенията, при която неизвестно защо по-младите мъстят на по-зрелите поколения.

Изборният ден 9 юни 2024 година утроява емоцията, но пречупена през глобални негативни промени за държавата и в недълъг период от време орисващ много млади хора да изпитват сякаш спасителната за тях потребност да емигрират.

Най-неприятният аспект е присъствието на Лока Фортуна, планетата на материалното щастие в дома на парите. Това означава, че мераците на кандидатите за управници на България са на първо място, а властта е най-бързият път към по-ускореното им забогатяване. Звучи шокиращо, но желанието за добруването на народа и България е изразено само на думи.

Меркурий е ретрограден от 2 до 25 април -  едно ще се казва, друго ще се разбира

Неуредици с назначаването на служебния кабинет, хаос и надлъгване в парламента

Още преди девет месеца написах, че ротация няма да има

В периода 2 април от 1,15 часа до 25 април 15,54 часа българско време Меркурий е ретрограден в Овен. Във времето на тази ретроградност на Меркурий по-лабилните по характер и душевност хора могат да се превърнат в неконтролируеми до степен на агресия и нападателно поведение в крайна форма.

Агресията в България, дори на битово ниво е крайно изявена, тъй че да бъдем и предпазливи и подготвени за още от нея, включително катастрофи, производствени аварии, междудържавни конфликти, атентати, военни действия.

Животът не спира, защото Меркурий или друга планета са ретроградни. Но след като в политически план трябва да се спазват срокове съгласно Конституцията, обществото, което е краен „потребител” и потърпевш от арогантността, алчността и глупостта на „шарлатанията”, възползваща се от зависимостите на участващите в „сглобката”, за да се обогатява, докато съсипва държавата, ще си плати цената.

Отдавна написах, че 2024-а е кръстопът на за България, освен че е петата поред трудна година от девет възможни, а едно от предупрежденията на Дракона е прелом в икономическото развитие на  държавата, но колко ще деградираме, докато ни убеждават че възхождаме, планетите не разкриват.

Имайки предвид недоносчето с промяната на Конституцията, което посредствената парламентарна юридическа мисъл роди и мнозинството на сглобката гласува, можем да очакваме  неуредици от всякакъв характер свързани с подготовката, назначаването на  служебното правителство и всички документи, които тези хора трябва да подпишат до 25 април.

Едно ще се казва, друго ще се разбира, все ще има недоразбрали, неподготвени, но амбициозни да взимат решения, може да има комични неуредици, но с глобални последици. Безвиден хаос, в който президентът бързо трябва да намери решение.

Не по различен ще е хаосът и в работата на народните представители в този период – надлъгване, упреци, декларации кой от кого е по-честен и си държи на „джентълментската дума”, която още преди девет месеца написах, че няма да бъде спазена и Мария Габриел няма да е премиер, защото ротация няма да има. Все пак „джентълмен” не е българска дума, не носи родно съдържание.

Влиянието на Меркурий е свързано с речта, начина на говорене, измамното омайване, честността и лъжата в говоренето и при поднасянето на информация. Да не забравяме, че римският Меркурий е следовник на елинския Хермес, богът на който се кланят измамниците и лъжците.

Поради тази причина няма ресорни политики, при които неговата ретроградност е силна или по-слаба, тя е равнопоставена, защото е повлияно представянето с думи, речта и изказа, а не същността на сферата на дейност и ресорната политика. Което не означава, че с благо звучащи лъжи от устата на министър, особено когато говорим за финанси, рогът на изобилието ще се изсипе в джоба, но уж на народа.

Резултатите от предсрочните парламентарни избори на формациите в 50-ото Народно събрание се влияят и от личната им година

Датите 16, 23 и 30 юни, които са потенциални за избори, ако няма вот 2 в 1

Всеки от тези възможни изборни дни носи своята заложба, но не бива да забравяме факта, че в България гласуването продължава да е с машини и ще бъде манипулирано.

Категорична съм, защото такива са необоримите звездни аспекти, които многократно се доказаха от лятото на 2021 г досега. Ще приема, макар че звездите първи ще ми го кажат, че с тези машини гласуването ще е честно, едва когато ППДБ имат общо резултат не повече от 10 процента, а ПП самостоятелно 5-7 процента, така както го изчислих поне година и половина преди Кирил Петков да си признае за „ала-балата с президента”.

16.06.2024 г. - необратими грешки, импулсивно гласуване

Ден, изискващ анализ на действията, защото подтиква към допускане на необратими грешки както от партиите, така и от избирателите.

Заради неподходящата среда и познанства, в които денят поставя електората и партиите, е възможно импулсивно гласуване, но не за предварително избраната партия или коалиция. За някои от партийните формации денят е подвластен на стремеж към лично облагодетелстване, дори и само като присъствие в Народното събрание.

23.06.2024 г. -  прибързано ново начало с негативни последици

Общата вибрация на деня е на прибързано ново начало, което означава че желанията на избирателите ще се сблъскат с реалността наложена от манипулиращия изборните машини, а тя не е в интерес на  гласуващите.

Денят е на кармична отплата, но вместо добро, по-скоро ще  предизвика негативни последици и новото начало ще се превърне в познато статукво.

30.06.2024 г. -  най-неподходящият ден

Възможно най-неподходящият за избори ден, подчинен на измами, на изключителна проява на непочтеност и към народа и между партийните формации, особено между парламентарно представените.

Всичко, дори и без машини да беше гласуването, в деня ще  е подчинено на измамата и на личната изгода, даже и да е в ущърб на партията. Гласуване в този ден ще задълбочи неочаквано за всички проблемите в управлението на държавата.

Прогноза за парламентарно представените формации в 49-ото НС

Победите на ГЕРБ продължават, БСП е в лична година на трудности

Победите на ГЕРБ ще продължат и в бъдеще

Коалицията между стабилна партия и труп на политически покойник е подвластна на две композитни звездни карти, които изискват анализ и осъзнатост. И двете изисквания са изпълнени, защото осъзнато победите на ГЕРБ, които ще продължат и в бъдеще, са съзнателно жертвани и подчинени на потискане на говоренето за зависимостите на Борисов.   

ППДБ са уверени, че няма да загубят

Композитната карта на коалицията между „шарлатанията”, както ги нарече президентът и ДБ, е носител на крайни емоции, допълнени с прибързаност, напористост, агресия в стремежа си да управляват отново, при това само те, заради увереността, че и този път няма да загубят подкрепата на невидимият си господар, въпреки злините, които причиниха на България и на народа ни, или може би точно заради тях. 

Вървеж без напрежение за ДПС

Вибрацията на личната година им носи изискване за съдбовно подчинение, за оставане в руслото на пътеката, по която вървят в момента. Вървеж без напрежение и тук, там интрига.

На "Възраждане" вреди острото говорене

Общата вибрация на „Възраждане” през 2024 година е носител на общителност, познанства, остро говорене, но без осмисляне на думите, което им вреди. Умереното говорене привлича съмишленици.

ИТН са със стремеж към стабилност

Общата годишна вибрация на партията до юни изисква стремеж към стабилност, хармония, бърза корекция на грешките, защото от случайна, но язвителна дума, могат да си докарат непропорционално голяма вреда. 

БСП е пред сериозна загуба на гласове

През април БСП навлиза в лична година на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, което е знак, че или им е необходима пълна вътрешнопартийна промяна на хората, заемащи лидерските позиции или ще търпят сривове, до степен на сериозна загуба на гласове. Не вярвам да се случи, но често планетарните аспекти поднасят изненади. В този случай ще са негативни.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP