Алена прогнозира победа на Русия, удрят ни порои и зловеща суша

15 Януари 2024 | 12:49
0 коментара
Любопитно
България
Алена прогнозира победа на Русия, удрят ни порои и зловеща суша
Светлана Тилкова-Алена направи прогноза за бъдещето ни, което е заплашено от войни и природни катаклизми. Ще свърши ли войната в Украйна, кога ни удрят порои и кога започва страшната суша, за която да вземем мерки? Ще спечелили ли Тръмп президентските избори в САЩ? Вижте прогнозите на Алена пред в. "Марица".
 
Войната в Украйна

Имаше реален шанс войната в Украйна да е приключила шест месеца след началото й. Стотици хиляди животи щяха да са спасени, Украйна нямаше да се превърне в кървав полигон, на който САЩ, ЕС, Великобритания и провокираният от Запада агресор Русия да си мерят стратегиите и тактиките в реална война. В резултат на това държавата и каквото е останало от нея ще се възстановява с десетилетия. Изходът на тази война е ясен от първия й ден. Преди девет години, на 1 февруари 2014-а, в астрологичната си прогноза бях категорична, че война между Русия и Украйна ще има, много кръв ще се пролее и Украйна няма да запази територията си, дори е възможен разпад на държавата. Осем години по-късно астрологичното ми тълкуване беше факт. На 24 февруари 2022 г. започна „специалната военна операция“ на Русия и този ден е краят на Украйна, каквато я познавахме дотогава. Планетарните аспекти бяха категорични: колкото и висока цена да плати Русия, през колкото изпитания и страдания да премине руското общество, крайната победа ще е за Русия. Това не може да се избегне, колкото и оръжия да дават Западът и САЩ на Украйна.

Човешката скотобойна можеше да се избегне, но глобалният политически интерес диктува смърт.

Преди девет години много упреци и заплахи чух, при това от българи, как може да говоря такива несъстоятелности. Твърде агресивно ме „просветляваха“ и заклеймяваха, че победата ще е за Украйна, а Русия е колос на глинени крака и „ние“, разбирай евроатлантиците, което понятие в България народът започва да възприема като символ на родоотстъпничество, ще им покажем на руснаците какво значи военна мощ. Но забравяха тези самопромили се мозъци, повечето от които дори в казарма не бяха ходили, че българската военна мощ от времето на социализма и преди него е минало невъзвратимо. Как да просветлиш предубедения, че планетите не се интересуват от неговата сервилна политкоректност. Звездните аспекти имат недвусмислено тълкуване, дали на мен или някой друг не му харесва, е без значение.

Украйна губи войната, а ЕС и САЩ се чудят как да излязат от това военно блато. Предрекох го още в 2014-а

Днес вече на всички, не само на военните анализатори, е ясно, че Украйна не само е загубила войната, ЕС и САЩ се чудят как да излязат от това военно блато, Украйна е загубила около 25% от територията си. Само на великите ни родни политици не им стана ясно, че са от губещата страна, и хем продължават да дават военна помощ, хем отсега да си знаят, че няма да участват във възстановяването на Украйна. Лакеите никой не ги обича, каквито и благодарности да изрича.

Ще се върне ли Доналд Тръмп в Белия дом?  

Връщането на Доналд Тръмп на президентския пост в САЩ е мечта за мнозинството от хората, за които мирът и личното благоденствие са предпочитани пред безсмислените войни на САЩ, разпалвани в трети страни, за да се вреди на хипотетичен враг, в който  Байдън се е фиксирал. Ще ми се да вярвам, че вече дори той е осъзнал, че Русия печели войната и тези над седемдесет милиарда военна помощ от САЩ на Украйна са хвърлени на вятъра, вместо да бъдат използвани за благото на американския народ. По време на изборите Доналд Тръмп е в своя година на ново начало, изключително добра и обнадеждаваща го в надпреварата за президентския пост. Звездите му помагат и са на негова страна.

Природни катаклизми и епидемии

Природните катаклизми са естествено природно състояние, разбира се, случващо се по-често заради начина на живот на човека. Земетресенията са присъщи на характера на планетата, тъй че и от тях ще има  в изобилие, слава богу, че преобладаващото количество са слаби и уловими единствено от сеизмичните станции. Дали Европа е заплашена от разрушително земетресение, не знам. Хиляди пъти съм казвала, че астрологията не разполага с изчислителен апарат за предсказване на земетръси. Нептун продължава да властва в Риби и да ни изненадва със засуха, зной и все по-високи температури, които ще се редуват с опустошителни всепомитащи водни стихии. Така ще е до април 2025 г., когато настъпва времето на четиринайсетгодишната суша. От няколко години постоянно предупреждавам за предстоящата суша, но никой от управляващите, които и да са те, не обръща внимание на думите ми, а в България над 80% от питейната вода се губи по тръбопроводите. От лятото на 2025 година пак народът ще страда от унищожително безводие, високи температури и пожари. Тогава сигурно пак ще проклинаме злата си ​съдба, но ще си мълчим гузно за инертното си безхаберие, заради което няма да сме се подсигурили с достатъчно вода за нормално битие, за селското стопанство и предприятията.

За порои и наводнения трябва да сме подготвени през януари, февруари, март, април, май, когато поройните дъждове ще носят и зарази. През юли здравето на мнозина е податливо на зарази, инфекции и алергични реакции заради некачествена храна и замърсена питейна вода.
 

Добавете Вашия коментар

TOP