Александър Манолев: Нямам амбиции за кмет на Сандански, това е ниска топка за мен

16 Май 2018 | 19:10
8 коментара
Общество

"Нямам амбиции за кмет на община Сандански, това е ниска топка за мен". Това каза пред репортери на Pirinsko.com Александър Манолев, зам.-министър на Икономиката.

Въпреки категоричното му становище по въпроса обаче, напоследък прави силно впечатление, че нито едно, било то културно, светско, политическо или друго мероприятие в града не протича без негово присъствие.

Александър Манолев е неотлъчно до кмета Котев навсякъде и не спира да се показва, коментират санданчани.

Гражданите с недоумение се питат, как така е зам. министър, пък през по-голямата част от седмицата прекарва времето си в югозападния град, като не пропуска да присъства на нито едно събитие организирано от общината.

"Ако така работят всички министри, ясно защо държавата е на автопилот", твърдят жителите в Сандански.

Според запознати пък курортната община, изглежда най-интересна за предстоящите догодина местни избори.

С наближаването им през октомври следващата година, все по-интересно започва да става като цяло положението в общините на територията на област Благоевград.

Най-деликатно е положението в Сандански, тъй като сегашният кмет Кирил Котев има огромни проблеми с по-голямата част от Общинския съвет и работата в общината куца, за разлика например от Петрич, където неговия колега Бръчков върви почти перфектно.

В този ред на мисли, от известно време в Сандански се говори под сурдинка, кои биха били следващите кандидати за кметове.

На преден план излиза името на зам.министъра на икономиката Александър Манолев, който не пропуска нито едно мероприятие в общината като по този начин създава впечатление у хората, че има сериозни амбиции за кметския стол.

Самият той на няколко пъти е заявявал категорично пред запознати, че няма амбиции за кмет, тъй като това би било ниска топка за него. С оглед на проблемите обаче, които има Котев през целия си мандат до момента, не е изключено ГЕРБ да се подсилят с друг кандидат.

Какви ходове ще бъдат предприети и от страна на Яне Янев, ВМРО, БСП и кръгът около бившия кмет Андон Тотев, предстои да се изяснят с времето.

Едно е сигурно – в Сандански ще бъдат едни от най-интересните местни избори…

Добавени коментари

Плешивмишотплоски публикува:
17 Май 2018 | 13:49
Ниска му била топката!Самодоволен еснаф! Оди и пали свещи за здравето на агент Дочо,иначе ти и слабоуната ти сестра щяхте да продавате банички и рогчета на павилиона на РСВ на кулската гара.
Бай Данчо публикува:
17 Май 2018 | 12:43
Сашо има амбиции да е президент, премиер и патриарх едновременно.....
Наблюдател публикува:
17 Май 2018 | 12:07
От статията става ясно САМО ЕДНО- Котев и Манолев не си плащат абонамента за пиринско.ком
М. Панайотова публикува:
17 Май 2018 | 09:01
Честно казано повръща ми се от това, което виждам и чувам в нашия прекрасен град Сандански. Интриги, ГЕРБ,БСП,ЯНЕ ЯНЕВ,ВМРО,агенти,доносници,съд,полиция.....изморих се. На всички е ясно, че кмета,който много уважавам е обграден от трима съветника, които не могат да си напишат името но компетентни по всички въпроси. Това са Вуйката,Гошо Гела и Стоян тъпия портиер от Катунци дето на всякъде разправя, че е бил охрана на Маргините. В този ред на мисли искам да посоча, че за капак на ситуацията изпъква и синът на агент Дочо, който живее в къща, която направи по проект къща за гости е тези ли хора управляват общината, е за това сме на това дередже. Лек ден.
delo публикува:
16 Май 2018 | 22:29
agent docho hahahahaha lelelele i tiq tragnali da opravqt grada ai sikter na kulata i kym sandanski ne se orashtaite razboinici manolev mladshi s puhi kakvo dds sa lapkali znae li nekoi imatdelo v specializiraniq syd
агент Дочо публикува:
16 Май 2018 | 22:22
Комисията по досиетата осветли за втори път досието на кмета на село Кулата Димитър Манолев, който бил вербуван като агент-теренчик и ползвал псевдоним Дочо.
кой публикува:
16 Май 2018 | 22:19
Кой Манолев е агент на държавна сигурност Сашо или баща му Митко дето още се представя за кмет на кулата?
МАРА публикува:
16 Май 2018 | 21:46
КОТЕВ Е ПРЕКЛЮЧИЛ ТОЯ НЕЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА А МАНОЛЕВ СИ ГО ВЪРТИ НА МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ

Добавете Вашия коментар

TOP