Александър Мацурев след последното заседание на 44-тото Народно събрание: Успяхме да постигнем много в едни наистина необикновени времена!

26 Март 2021 | 12:03
48 коментара
Политика

Александър Мацурев от Банско присъства и на последно заседание на 44-тото Народно събрание! Ето какво сподели той след края на заседанието:

„За мен е гордост и чест, че работих с колегите и успяхме да постигнем много в едни наистина необикновени времена. Този мандат беше изпълнен с неочаквани предизвикателства, имаше и трудности и сложни решения.

Благодарение на политиките водени от ПП ГЕРБ страната ни има сили и възможности да продължи напред. Дълбоко вярвам, че разумът ще надделее и хората ще направят правилния избор на 4 април. За да продължим заедно да работим за бъдещето на България!“

Заседанието вчера имаше една единствена точка – закриване на 44-тият парламент. Тези народни избраници влязоха за първи път в пленарната зала на 19-и април 2017 година след предсрочни парламентарни избори и останаха за пълен четиригодишен мандат.

Добавени коментари

Утре към Dnes публикува:
02 Април 2021 | 12:30
Вярно е,че сме "много прости". Веднъж сглупихме,че избрахме Монтофонския кретен и го "държахме" два мандата благодарение на "умни" като вас - избуяли след "златният дъжд",дошъл в друго време /преди монтофонеца/.Сега вървите от "трън та на глог",заблуждавайки се,че Мацурев и свитата,която го ухажва-са по-различни.Изводът е един: ВСИЧКИ СМЕ ПРОСТИ! ВИЕ,че ни заблуждавате! И НИЕ,че ви "вярваме"! Ако Икономовото управление беше много мъдро "златният дъжд" нямаше да потъне,а сега при "Мацуревото царуване" и спомен няма да остане!Но така е когато се изправи едно такова просто мнозинство-също като на 9-ти септември 1944г. И от тогава в продължение на 50 години "цъфтяхме"!Сега ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
Запознат публикува:
31 Март 2021 | 15:27
Икономов обясни на хората и харема ти от фейсбук зашо за 8 години немаш отпуснат и финансиран проект от правителеството, а си работил винаги с пари от общинския бюджет??? Защото с пари от общинския бюджет си крал безкрайно без да те проверява никой. Обясни това на трансджендъра В. Кушлева и курвите които ти лайкват глупостите на стената!Бърже
Dnes публикува:
28 Март 2021 | 13:35
Братята Еринини са най-малкия проблем на БАНСКО, проблемът е, че сте много злобливи, завистливи, не ориентирани и прости. След този златен дъжд, който се изсипа над вас след продажбите на имоти сега сте по-бедни от преди. Това е показател за вашата интелигентност. С други думи просто сте много прости.
За Мацурев публикува:
28 Март 2021 | 09:30
Дане Еринин работи и с Кадев. Защо не плюете и по Кадев? Това че Сашо Мацурев работи с братята не страшно - общината работи, имаме финансиране от Борисов. Освен това какво означава кокаинови крале? някой осъден да има? НЕ! И да правят бели братята и да продават дрога, ами читавите семейства в Банско не взимат дрога. Всички знаем че дрога взимат тъпите софианци и чужденците. Ами нямам против, като са улави да взимат! И да не бяха братята като има търсене ще има и предлагане.
до????? публикува:
28 Март 2021 | 08:51
Защащо ви прави впетатление всички тези простащини които се коментират. Това могат да го правят само едни говеда, простаци и некадърници мислеики се за много знаещи и силни но за жалост са само едни ПИСАРУШКИ и ликета
! ! ! ! публикува:
27 Март 2021 | 22:10
МНОГО ПРАВИЛНО!
???? публикува:
27 Март 2021 | 21:03
КОМЕНТАРИТЕ ИЗЛИЗАТ ИЗВЪН НОРМАЛНИЯ ТОН. ПРЕСТАНЕТЕ ДА КВАЛИФИЦИРАТЕ ХОРАТА ПОИМЕННО. НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА.
До Сашо Мацурев публикува:
27 Март 2021 | 20:43
Сашо,понеже се напъваш пак за депутат,та в тоя ред на мисли искам да ти задам един въпрос. Редно ли е един политик(макар че,това е силна дума за теб) да разчита на подкрепата на един криминално проявен тип като Иван Еринин - Кокаиновия крал?
За Мацуревия земеделец публикува:
27 Март 2021 | 20:25
Представете си само картинката-отпред върви с гегата Икономов,след него стадото,а отзад Сашо с тоягата-каричер го дава!Хи-хи-хи-ха-аа!
UPS публикува:
27 Март 2021 | 19:57
Не се хабете драги , не заплашвайте, грозно е и недостойно. Нека всеки да избере кандидата за депутат в когото вижда своите убеждения. Не отблъскват повече хората, не налагайте само своята истина, тя не е единствена. На безпардонните наглец,и, които плашат гарите тук ще кажа, че не помагате много на МАЦУРЕВ, а напротив, вредите му доста успешно.
Мацурев-земеделец публикува:
27 Март 2021 | 19:41
Разбрахте ли? Мацурев е регистрирал баща си като земеделски производител - осигурил му е доста земя,за да получават субсидии от ДФЗ. Като НЕ влезе в Парламента и той ще стане...земеделец-предвидливо се е осигурил. Добре е,че той друго едва ли умее.
Писарушките публикува:
27 Март 2021 | 19:27
Ха-ха-ха-ха-хаааах.
Ееееее публикува:
27 Март 2021 | 18:53
Е-ба си нещастието Писарушки безработи Няма друга работа за вас а няма и да има
До "Всеки глас за ОФ власт!" публикува:
27 Март 2021 | 18:49
а ти кво провиш бе ГНАС проклета Мисли си за себе си
НЕ СЕ ХАБЕТЕ! публикува:
27 Март 2021 | 18:29
Ц И К отда-а-авна са готови с резултатите. Само чакат да минат изборите.
"Всеки глас за ОФ власт!" публикува:
27 Март 2021 | 17:58
Едно време беше така.Сега някои се опитват да върнат този лозунг-"Всеки глас - за Мацурева гнас!". Е-е-е сега вече не става! Който си го ОБИЧА нека да си хвърля бюлетината за него, НО ДА НЕ АГИТИРА /задължително/ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО! Ха-ха-ха,НЯМА ДА СТАНЕ!
До "ООО" публикува:
27 Март 2021 | 15:27
Приятел,НЕ СИ ДОБРЕ!"Чуваш ли се какво говориш/пишеш? "С едно обаждане до премиера Борисов Мацурев уреди Банско с няколко милиона. С едно обаждане до Борисов Мацурев може да спре кранчето за Банско." Не знаехме за този "голям авторитет" на Мацурев?! Чак пък да командва и Бойко!Значи да гласуваме за Сашко, "за да има бъдеще за някои от Банско!" Добре! Така ще направим! ВСИЧКИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ АЛ. МАЦУРЕВ!
Не само това публикува:
27 Март 2021 | 13:12
Вижте им наглостта:СИПЯТ И ЗАПЛАХИ! Връщат ни в 1945 година! Или в по-новите мутренски времена,защото такива ги издигат и поддържат! НО САМИ НЕ МОГАТ!
Нима банскалии са ВРАГОВЕ?! публикува:
27 Март 2021 | 13:08
Не се ли чувате? Сравнихте Мацурев с Паисий,с Неофит Рилски /не този от с.Баня/,с Вапцаров... Ама нали ги видяхме и него,и Икономов? Банскалии не се хващайте пак на тази въдица? Веднъж патихме-сега си отваряйте очите и ушите,защото ушите обичат да ги галят с щедри обещания,но истината е друга.Още повече,когато е изпитана!
Да, де! публикува:
27 Март 2021 | 13:02
Ами да опитаме веднъж без Мацеревия плешивко! Да видим дали Банско ще умре. Нали всички са "патриоти". "С едно обаждане по телефона..." Толкова години не сме имали депутат от Банско и не сме умрели и сега ще изцелеем!Без Мацурево келеме!Щял да донесе купища пари в Банско,ама на КСЙ? Хайде стига го сте хвалили! Хората не са нито кьорави,нито толкова прости,колкото искат да ги представят някои пишещи тук.Надявам се това да не са банскалии!
Леле публикува:
27 Март 2021 | 11:43
Няма такъв боклук като тоя недоносеник Мацурев
До Мацурев публикува:
27 Март 2021 | 10:41
Мацурев УСПЕХ. И само напред. УСПЕХ!!!!!
До ООО публикува:
27 Март 2021 | 10:16
Мръсен плъх не пиши глупости! С едно обаждане до премиера Борисов Мацурев уреди Банско с няколко милиона. С едно обаждане до Борисов Мацурев може да спре кранчето за Банско. Това ли искаш? Гласувайте за Александър Мацурев за да има бъдеще за Банско!
Ooo, публикува:
27 Март 2021 | 09:46
Последните коментари са доста смущаващи. С такива хора ли ще продължим напред? Да помислим сериозно!!!!
Илия Ш. публикува:
27 Март 2021 | 09:36
БРАВО САШО И УСПЕХ!
БАНСКО Е ГЕРБ! публикува:
27 Март 2021 | 09:25
Братя гербери да покажем подкрепа за Александър Мацурев! Да покажем на врага че сме силни и единни и че можем да смачкаме и изхвърлим на боклука всеки който е против нас! Нека всеки един истински вярващ в идеята на ГЕРБ и в таланта на Сашо да напише тук „БРАВО САШО И УСПЕХ“! Нека направим 100 коментара и да не се виждат глупостите които са писали комунистите и троловете на Икономов! Изпратете на Мацурев скрийншот на коментара ви, за да види че го подкрепяте! ДАВАЙ ГЕРБ БАНСКО ДА ПОКАЖЕМ СИЛАТА СИ!
ГЕРБ ПОБЕДА! публикува:
27 Март 2021 | 09:09
Пишете срещу Сашо и Дане Еринин, пишете. Самоче като ви хванат Сашо и Дане ще ви скръшат вратовете! Плъхове долни ама като ги видите на улицата навеждате глава! Тъпанари без Сашо Мацурев Банско потъва. А да видим кой друг ще докара милионите които Сашо докара за града ни!
botko публикува:
27 Март 2021 | 00:12
sasho macurev pederas pederas
За "До всички" публикува:
26 Март 2021 | 19:17
Ах, ти маймуно лизногъзническа. Забрави и ти какъв парцал беше. Цял живот духаш и лижеш аналите на хора от правителството, без значение от коя партия са.
Масур Мацур публикува:
26 Март 2021 | 19:15
Крадилив тъп плъх!
Въведете име... публикува:
26 Март 2021 | 19:03
Как е възможно БАНСКО да е дало толкова светли личности на България - поети, видни книжовници, забележителни възрожденци търговци и пр., а сега да се населява от толкова прости и посредствени хора? Какво се случи с този ген, как се докарахме до това положение? Не виждате ли какво ви предлагат да избирате, осъзнайте се. Помислете на кого поверявате съдбата си за следващите 4 години. Свършиха ли умните и честни хора в този град, не ви ли омръзна да се подиграват с вас и да ви експлоатират като добитък?? На фона на природните дадености на града, които са предпоставка и възможност за добър бизнес, инициативи, които могат да създадат условия за просперитет и качествен живот на всички семейства да живеете толкова бедно и много тъжно.
Ха-ха-ха-ха-ааа! публикува:
26 Март 2021 | 18:51
Браво на ГЕРБ-Добринище! Кеф!Вземете си Сашко в Добринище и си го къпете всеки ден в горещия гьол.Може да си вземете и Икономов да търка гъза на Сашко.Ай честито! Па сетне като ни почнете с перальките....
ГЕРБ Добринище публикува:
26 Март 2021 | 18:36
Браво, Сашо! Смачкай ги хейтърите и не им обръщай внимание! НИЕ СМЕ ГЕРБ, НИЕ СМЕ СИЛНИ, НИЕ МАЧКАМЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МИЖАТУРКИ! Да отървем Банско и областа от гнусните комунисти и псевдодемократи! Да покажем силата си на 4.4. и да смачкаме глупаците! Сашо е наше момче и заслужава да е в парламента! Дане допускаме Икономов във власта! А хейтърите тук които плюят - изродчета, знаем ви кои сте! Ще мине 4.4. и ви почваме!!!!!!!
Активен политик! публикува:
26 Март 2021 | 18:20
Един зам.председател на Н.събрание,един нещо чете,а нашият се снима. Навярно преди да "внесе поредният" закон.На празна зала! Представяте ли си колко сме активни?Но това е действителността,за съжаление! Ама НЕ!-ние ще гласуваме за него.Защото бил "най-добрия" и ако не гласуваме ще ни намерят и може и да ни понапляскат.Така че,внимавайте!
Вижте какъв строг поглед публикува:
26 Март 2021 | 18:11
Ще си помисли човек-родил се е новият Ленин! Така требе - строго вглъбен в бъдещата политическа кариера!
Най-новият лозунг публикува:
26 Март 2021 | 18:06
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ИКОНОМОВ И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ МАЦУРЕВ! Може и обратното.
До всички,,,,които пишат тук КОМЕНТАРИЙ, ха ха ха! публикува:
26 Март 2021 | 18:03
Чуй бре,момче! Мини през основното училище да ти напишат коментара! Защото сме сигурни,че Мацурев няма да може! А ако Мацурев е "най-добрият" политик в района,то другите къде да ги класираме??? Това,че сте комунисти го показвате с изразът:"Който е против нас-значи е СРЕЩУ нас"! И тук сбърка.Казва се:Който не гласува ЗА НАС,значи е против нас. Това е техен лозунг.Затова всички ще са СРЕЩУ вас!Срещу вас и всичко ваше-Икономов,например! Бива ли да сте толкова прости? Икономов "създаде" Мацуревият депутат,а сега били различни?! Те не можаха да си поделят ограбеното-сега да сме гласували за тях?-НИКОГА! А и ще заплашвате и то не за първи път. Нали знаете :"Който вади нож-от нож умира"! САМО това не правете! Пишете си вашите глупости,НО НЕ ЗАПЛАШВАЙТЕ! Това вече не е политика и по този начин няма да привлечете избиратели-напротив-ще ги отблъснете!Който не гласува за вас-ще бъде срещу вас-е да не искате да бъде само "вашата" партия? Малко ли ни бяхте 50 години с този лозунг???
335 публикува:
26 Март 2021 | 17:39
ДА ВИ КАЖА ДРАГИ СЪГРАЖДАНИ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО МАЦУРЕВ Е ПО ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ОТ ТАЗИ ДОСТА СЕМПЛА КАНДИДАТКА ОТ ВОЛЯ. ТАМ ПЪК ОЩЕ ПО НИЩО НЯМА ДА ПРО ИЗТЕЧЕ. Т. Е ОТ ТАМ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ КАТО РЕЗУЛТАТ ЗА ГРАДА ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.
До всички публикува:
26 Март 2021 | 17:19
Мацурев е най добрият политик от региона боклуци такива! Да подкрепя го Дане Еринин и какво? що на живо не му направите забележка? Човека е усърден и помага а който е против нас е СРЕЩУ нас! И внимавайте какво пишете тука че лесно можем да ви намерим!
Банско 007 публикува:
26 Март 2021 | 16:06
Освен, че направи Лечов директор на Горското в Разлог, за да юоже да делят печалбата от незаконна сеч с него и кмета на Разлог, нищо друго не е направил за Банско.
Банскалийка публикува:
26 Март 2021 | 16:04
Какво постигна бе, сополив мърльо? Колко пъти се изказа пт трибуната и колко законопроекта внесе в НС? И ходиш по училищта и предприятията и общината в Банско и задължаваш хората да гласуват за теб и герб, иначе ги чакало уволнение. Вчерашен пишльо. Не те в срам. Банскалии, никога, повече няма да гласуваме за теб.
Да да публикува:
26 Март 2021 | 13:49
Всички които пишат тук КОМЕНТАРИЙ са големи БОКЛУЦИ !!!!
gerb публикува:
26 Март 2021 | 13:34
Г.н МАцурев - вие сте един голям боклуккккккккккккккккк!!!!!!!!!!111
Ха ха публикува:
26 Март 2021 | 13:31
Ха ха нямали някоя статия вече да пише и Икономов какво е по откраднал и как си е направил палата и златните кенефи. И кога ще му потърсат ресто то на всичко. Или сега има още от тези който е взимал та дава на този и онзи даго покриват.
До този Банско публикува:
26 Март 2021 | 13:14
До този който се е кръстил Банско искам да те пита .Това което пишеш вероятно го пишеш за голямия цар Икономовия нали го знаете си за него ли пишете в коментараси.Банско доста пострада от тази фамилия Икономов .И него го познават какво е правил този господин Икономов
Разлог публикува:
26 Март 2021 | 12:32
А направил е доста банскалии директори по горското и много горски уреди кадрува здраво къде е държавно.
Банско публикува:
26 Март 2021 | 12:24
И какво постигна ти бе плешьо?Освен да крадеш като ненормален,сега пък си и заплашвал!Ти нещо не си добре,освен че си много тъп,и самочувствието ти е голямо.Колкото и да купуваш гласове,хората в Банско те знаят какъв си,и няма да влезеш там където искаш.Ти си просто една безлична грозна физиономия,с говорен дефект.......
Toi публикува:
26 Март 2021 | 12:08
стига вече с тоя де,едно и също 4 години не го видехме се е секи ден

Добавете Вашия коментар

TOP