Александър Мацурев: Развитието на земеделието е от огромно значение, както за област Благоевград, така и като цяло за растежа на икономиката на страната

30 Октомври 2021 | 15:33
10 коментара
Политика
Александър Мацурев: Развитието на земеделието е от огромно значение, както за област Благоевград, така и като цяло за растежа на икономиката на страната

Развитието на земеделието е от огромно значение, както за област Благоевград, така и като цяло за растежа на икономиката на страната.

Това заяви вторият в листата на ПП Герб-СДС на предстоящите парламентарни избори Александър Мацурев.

Правителството на Бойко Борисов постигна много в този сектор, като изплащаше средствата за производителите без никакво забавяне и осигуряваше компенсации за тях в кризисни моменти.

Като народен представител от областта ще продължа да работя в тази посока, допълни той.
Ще настоявам за стимулираме производството на екологично чисти храни и здравословно хранене, за още по – силна помощ за млади фермери и стартиращ бизнес в селските райони, както и за модерно и достъпно напояване.
ГЕРБ-СДС залага като един от водещите  приоритети в програмата си подкрепата към традиционните за България производства – животновъдство, плодове и зеленчуци, завърши Мацурев.

Добавени коментари

До "До Ле Ле" публикува:
02 Ноември 2021 | 14:26
Верно я! И я съм като тебе!
До Ле ле публикува:
30 Октомври 2021 | 23:06
Вярно ли? А ти какъв си?
Леле публикува:
30 Октомври 2021 | 21:51
Пълна мърша е тоо
Ха ха публикува:
30 Октомври 2021 | 21:39
Умните почнаха да коментират. Не чакат да се пусне нещо за Мацурев и те почват уплювениците. Друга работа те си нямат това вече е се доказа.
Браво Сашо-о-о! публикува:
30 Октомври 2021 | 20:05
Прав си! Развивай си ти земеделието в България. Ония по Петрич,Сандански,Пазарджишко,Добруджа - Ряпа да ядат.Те нищо не разбират от земеделие.Ти си №1 !Ти ще изведеш българското земеделие на първо място в Европата!
"Браво" на Бравото! публикува:
30 Октомври 2021 | 18:55
Точно така-верваме му!Доказал е,че града му дава много!И по-здраво стискайте палците на краката си,за да ни представя отново на изборите,а в парламента ще бъде Стефчо Симитлийски!
Текезесар публикува:
30 Октомври 2021 | 18:48
Недейте да укорявате Сашо Мацурев. Той отдавна е в земеделския бранш.Със земя се занимава момчето.Взел е доста земи под аренда.Няма как-трябва да свързва двата края някак си,докато не е в парламента.А ако и сега не влезе? Трябва от някъде да му капе.Ама не пишката! Та,за да е по-спокоен ги е писал на баща си.А и той си е много зает с партийни дела.Дивиденти,дивиденти,ама пак е нещо.Ами хич? Така че той си е баш земеделец и не го критикувайте.На такива като него се крепи земеделието не само в Благоевградско,ами и в страната! Затова контактува с Джипсовете-защото са колеги и обменят опит. Браво Сашко! Само така и НИКОГА ПОВЕЧЕ герб!
местен публикува:
30 Октомври 2021 | 18:20
абе какъв мацурев,какъв герб.не си хабете гласа за тия бокиуци .единстения избираем кандидат е иван димитров водач на листата на демократична българия с номер 30.успех иване.
Браво публикува:
30 Октомври 2021 | 17:56
Сашо ,вярваме ти!Доказал си ,че помагаш много на града!Стискаме палци ти отново да си наш народен представител.
Мито публикува:
30 Октомври 2021 | 15:52
Абе боклук тъп ти какво разбираш от земеделие?Ти си прост не можеш да си вържеш връзките на обувките бе лъжец.Делеее до дека стигнахме Банско требува да те изхвърли тебе и целото ти племе.Пед.л недоклатен

Добавете Вашия коментар

TOP