Aлександър Мацурев: Разговарях с представители на ресторантьорския бизнес за здравните мерки, които влизат в сила от днес

22 Март 2021 | 20:27
31 коментара
Общество
Разговарях с представители на ресторантьорския бизнес за здравните мерки, които влизат в сила от днес. Това е най-засегнатия от пандемията бранш. Пред тях изтъкнах, че само заедно можем да преминем през трудностите, пред които ни постави Ковид – 19. Те от своя страна изразиха надежда, че след изборите максимално бързо ще бъде съставено правителство, за да могат навреме да продължат да получават компенсации, заради претърпените загуби от затварянето на заведенията и заявиха, че за тях това е въпрос на оцеляване.
Увериха ме, че напълно разбират и осъзнават, че спазването на противоепидемичните мерки е най-важното в момента, за да се опази здравето на хората. Общото ни мнение е, че само с дисциплина и съвместни усилия можем да продължим напред.източник:Топпреса
  
 

Добавени коментари

Запознат публикува:
31 Март 2021 | 15:29
Икономов обясни на хората и харема ти от фейсбук зашо за 8 години немаш отпуснат и финансиран проект от правителеството, а си работил винаги с пари от общинския бюджет??? Защото с пари от общинския бюджет си крал безкрайно без да те проверява никой. Обясни това на трансджендъра В. Кушлева и курвите които ти лайкват глупостите на стената!Бърже
До Сашо Мацурев публикува:
25 Март 2021 | 16:43
Сашо,понеже се напъваш пак за депутат,та в тоя ред на мисли искам да ти задам един въпрос. Редно ли е един политик(макар че,това е силна дума за теб) да разчита на подкрепата на един криминално проявен тип като Иван Еринин - Кокаиновия крал?
До компетентния: публикува:
24 Март 2021 | 11:30
Много те моля,но "компетентен" човек,за какъвто тайно претендираш-поправи си правописа в едното,единствено изречение.Ако искаш,бих ти помогнал. "Тук КОМЕНТАРИИ /мн.ч.- без Й/ пишат които /пак мн.ч.-без "й"/следва обърнат словоред,но ще го отдадем на "поезия"-"нямат работа друга"."То простотия/запетая/ та/простотия /слято?/-ще го отдадем на печатна грешка. Та това издава понякога какви "критици тук пишат"! В помощ на кандидата.
До компетентните публикува:
23 Март 2021 | 23:38
Тук КОМЕНТАРИЙ пишат тези който нямат работа друга.То простотия тапростотия.
Много хубаво! публикува:
23 Март 2021 | 22:35
Най-сетне разбрахме! Зад "Обичам Банско" /много патриотично/ не стои анонимен! Аподисменти за "патриота",който "не е анонимен"! Както и качествата,които се изтъкват за Мацурев! Много яко!Добре платени клакьори!Браво! Но каквито и четки да му правите,не можете да го представите в светлината,която искате,защото това е производно на Монтофонецо! Няма да гласуваме са тях!
Обичам Банско публикува:
23 Март 2021 | 21:35
Отговора ми към псевдо Истината: Пък теб кой те чу? За разлика от теб, господин Мацурев е хиляди пъти стъпвал на трибуната и говорил достатъчно! Всеки знае че е един от най-успешните депутати в областта. Внесал в НС най много законодателни проекти и такива за второ четене. А ти псевдо "Истина" няма и да стигнеш до трибуната, камо ли да те чуем, неграмотник! Който се интересува от политика и човек като Мацурев, знае истината и какво е направил! В тоя сайт си пишат обикновенно 3,4 човека едни и същи и на всички е ясно кои са, жалкото е че се криете зад фалшиви имена и профили, защото нямате смелостта и достойнството да излезете сред хората, защото хората не са прости и знаят всичко!
Само питам публикува:
23 Март 2021 | 19:24
Какво висше образование показва Мацурев? Къде и колко време го е практикувал? Падение!
Гери,Гери! публикува:
23 Март 2021 | 19:19
Ама не разбра ли? Ние не щем ни златни,ни ръждясали кенефи! Гади ни се от тях. С какво единият е по-различен от другия??? Нали бяха заедно? Защо се разделиха-ами защото не могат да си поделят паят.Не бива повече такива да управляват Банско! Де бе! Толкова ли няма млади,честни, образовани в чужбина хора,знаещи чужди езици,които да не са алчни като тези?!Да знаят езици,ама не като бате им Бойко да правят България за резил пред света.Или като П-та К П-ка! Или пък като онзи от Симитлия дето срича,когато чете! Срам,срам,срам! Закопаха България!
Истината публикува:
23 Март 2021 | 19:01
Искам да знам ,за годините ,в които гн Мацурев беше в парламента,колко пъти му чухме гласа от трибуната на НС?Е,няма и да го чуете!!!Дела трябват,не думи!Пожелавам му късмет!
Гери Иванова публикува:
23 Март 2021 | 15:57
По добре е този отколкото златните кенефи "ИКОНОМОВ" той достатъчно се налапа.
До "Пандемия е" публикува:
23 Март 2021 | 12:52
Радвам се,че такива млади хора вземат отношение по актуални въпроси.Похвално е,че завършвате политология в ЮЗУ.И аз завършвам моят Университет-ЖИВОТЪТ.На Вас тепърва Ви предстои истинският Университет! Трудно ще се намери кантар,който да претегли кой повече тежи и кой е запознат по-добре.Щом сега ЩЕ завършите,значи сте доста млад.А за разлика аз познавам не само лицето Александър Мацурев,но и баща му,и дядовците му,и цялата фамилия.Макар,че не съм бил за това във висше училище-наблюдавал съм ги като съграждани.Вие имате право да изберете,който си иската-аз също! Пожелавам Ви успешно завършване и много ЗДРАВЕ! Сега това ни е най-нужно! И накрая бих Ви препоръчал да наблегнете малко поне на правописа-кога е "кои",кога "кой" и още малко.И не забравяйте,че не ни е все едно кой с кого и как ще управлява Банско! Не е добре нито за Вас,нито за другите да ни управлява Мацурев чрез мутри! Това ли според Вас е "добрият" политик-"умен","образован","интелигентен",когато ще остави други "да му дърпат конците"?!
Много правилно: публикува:
23 Март 2021 | 12:21
"Хората ви познават ДОСТАТЪЧНО" И теб,и Икономов! Няма да изберем нито единия,нито другия!
С теб сме публикува:
23 Март 2021 | 12:07
Мацурев УСПЕХ ! С теб сме хората те познават достатъчно.
Пандемия е публикува:
23 Март 2021 | 11:50
Завършвам Политология в ЮЗУ, нека знам по добре от вас кои е по добър политик и кои не. Мацурев спазва всички правила на политическото говорене има концепциа и политики. Не го познавам лично него но представлява целият ни регьон пред Парламента и мисля че се справя добре. Образованите и мислещите ще го подкрепят точно него защото има визия другите не.
До RZI публикува:
23 Март 2021 | 11:45
СТИГА СИ РЕКЛАМИРАХТЕ МАЛОУМНАТА МЕХАНА - КОПТОР! Една обществена тоалетна има повече хигиена от мухлясаото ви заведние ! Как не вие срам при вас имаше преди време и краста даже, ама го покрихте!
"Пандемия е" е добър "поликик" публикува:
23 Март 2021 | 11:24
Хубаво пише,но малко мисли! Или не е от Банско,или е много млад и не познава Мацурев и фамилия,след като го определя с такива хвалебствени епитети-"умел политик","образован","интелигентен"?! За съжаление-нито едното,нито другото и съвсем не третото!Жалкото,е че всички паднахме на неговото ниво! Намирате ли разлика между него и неговият създател-Икономав? АБСОЛЮТНО НИКАКВА! Ами къде сме тръгнали?
Rzi публикува:
23 Март 2021 | 11:11
Заповядайте в механа Бабуч Добринище телефон за резервации 0894217777 жива музика и народни цени !!!! Ако сме пълни пробвайте в механа Македония
Пандемия е публикува:
23 Март 2021 | 09:42
Съгласен съм. В тези времена на изпитания, трагедии и смърт въобще не трябва да ни е до избори, заведения, забавления, ски и курорти! Оставете политиката на политиците, сега е време да преклоним глава и да си останем къщи, ако ни се живее. Мацурев е умел политик, образован и интелигентен. Да оставим на него политиката, а ние да се пазим и да му се доверим. Не с гипсовете, ако ще и с дявола да работи, човека е полезен за града ни. Да затварят държавата и да ни опазят ЖИВИ!!!
Абе хора публикува:
23 Март 2021 | 08:17
Хора вземете се в ръце. Гледате че света се пали а вие само нападате. Това се заяжда човек който несе е срещал с вируса. Гледайте най вече да се отървеме от този вирус и да останем сред живите.
До Мацурев публикува:
23 Март 2021 | 07:59
Мацурев че нали вие ни затворихте бе ! Че ми обикаляш ти я дайте на банскалии помошчи и средства не ми обикаляй като петел без глава! Сит на гладен не вярва ! Ти си натрупа ама ние? втора година затворени! В софиа са си добре ама ние тука мизеруваме вече! На изборе всичко че драснем само вас не!
Мамице публикува:
23 Март 2021 | 00:40
Тези хора не спе само пишат кой на кой мусе копуват гласове. Дате е вече гнус да четеш на плюванките. А те сами не могат дасе погледнат какви са смешници
Да питам публикува:
23 Март 2021 | 00:37
Тоя с татуировката ,дето плаши децата не е ле един, който се влачи с Икономов и драска тука неистини...Ай затри вече Бего...Сложи си норма по 10 ,оти 83 е фного и за тебе...
Градевецо публикува:
23 Март 2021 | 00:30
Саше смешен си вече скрии се защото и да си купуваш гласове няма кой да те избере свършва времето ти
Да да публикува:
23 Март 2021 | 00:17
Незнам кой кого заплашва но за този който заплашва децата в училище е гомям ненормалник. И досещате лисе кой е....... А да го кажали него срам
Хайде на работа публикува:
23 Март 2021 | 00:01
Хайде пак се създание работа на красавица Бего да пописувай на онази статия 82 коментари написа сега да видим тук колко щеса
Браво публикува:
23 Март 2021 | 00:01
Браво,Сашо!Така се прави!Продължавай да работиш и бизнеса ще ти се отплати .На злобарите пожелавам много здраве и да гледат постигнатото от теб!!!
не се плашете на убийците публикува:
22 Март 2021 | 22:10
чйосовете са за трепане тава са крадци; наркотрафиканти; убийци; кравари; коняри; и мутри на преходо лежали в затворе; не им се плашете деба и мръшите тава са долни хора не гласувайте за герб по добре за мая манолова за воля за слави за вмро.
Иван публикува:
22 Март 2021 | 21:42
Еми тия братята са достойни заместници на икономов, с неговите методи действат- заплахи, заплахи и пак заплахи.Сдружението трябвало да подкрепи Герб защото бойко им дал 7 милиона, и това ако бе е купуване на гкасове на, Поне да бяха измислили нещо друго като оправдание! Само да знаят че със заплахи до никъде няма да я докарат, ще са като икономов.
КУРВИТЕ НА ВЕСКО публикува:
22 Март 2021 | 21:11
ТОДОР ТРЕНЧЕВ ОБЕЩАЛ НА ЕРИНИН ЧЕ ЧЕ ДАДЕ ГЛАСА СИ ЗА МАЦУРЕВ ДОРИ КАЗАЛ ЧЕ ЩЕ СНИМА
Тояга требе за ГРБ публикува:
22 Март 2021 | 20:34
Безсрамник затворихте с Бойко заведенията хората ще ве бият с тояги ей да знаеш с тояги
Банскалията публикува:
22 Март 2021 | 20:34
Нека да си знае мацурев ,колкото и да рарчита,няма да го подкрепа

Добавете Вашия коментар

TOP