Александър Мацурев откри предизборната си кампания в Банско. „Нека продължим да градим България, която да е достоен дом за децата ни, в който ще останат и ще се реализират!„

15 Октомври 2021 | 13:01
18 коментара
Политика
Александър Мацурев откри предизборната си кампания в Банско.  Нека продължим да градим България, която да е достоен дом за децата ни, в който ще останат и ще се реализират!

С празничен водосвет за здраве и благополучие Александър Мацурев и общинската организация на ПП ГЕРБ община Банско откриха предизборната си кампания в църквата „Света Троица”. Александър Мацурев има два мандата като народен представител, а сегашната му втора позиция в листата на ПП ГЕРБ в Благоевградски избирателен район му дава най-реални шансове за влизане в  47-то Народно събрание.

„Нужна е повече вяра, за да ни води по пътя на развитието, на съзиданието, на просперитета!
Нека продължим да градим България, която да е достоен дом за децата ни, в който ще останат и ще се реализират!
Нужно ни е да загърбим разделението, за да намерим това, което ни събира и обединява.
Заедно сме по-силни от хаоса!”  – сподели Александър Мацурев

Александър Мацурев откри предизборната си кампания в Банско.  Нека продължим да градим България, която да е достоен дом за децата ни, в който ще останат и ще се реализират!

Добавени коментари

Злобар публикува:
17 Октомври 2021 | 21:12
След като Мацурев "в момента е най-подходящ" - представяме си другите след него какви са!Дано това,което пишете не е съвсем така,защото обиждате другите кандидати от листата ви,а и членовете на ГЕРБ-Банско.Или пък искате да кажете,че преди години Икономов правилно го е преценил и посочил за дупетат?! Чудно разбиране!
Злобари публикува:
17 Октомври 2021 | 20:50
Злобари сте си и злоба и ще си останете!Успех на Мацурев!Много е свестен, помага доколкото може!В момента е най-подходящ за народен представител!Дано да влезе да имаме депутат!
В отговор на "Банско" публикува:
17 Октомври 2021 | 13:02
Ами като гледаме и слушаме вас,клакьорите на ваш Сашко,как да не пишем само "СА" Мацурев? Погледнете си правописа. Но какво да се учудваме-какъвто Мацурев-такава и свитата му.Ама "искаме" депутат да го праим! Защо пишем САМО за него ли? Ами защото той е най-активен и самовлюбен. И статии се пишат само за него-затова и се пишат коментари само за него. Погледнете се,злобари селски: "А как не ви/е срам да пишете такива л/а/жи За Мацурев! Напишете нещо за другите де, или те златото на Банско?"
Банскалия публикува:
16 Октомври 2021 | 13:45
Мацурев с тия пиарки от двете страни на снимката може да влезеш само в Майчин дом.Ама и за ебането трябват топки.
Банско публикува:
15 Октомври 2021 | 23:25
А как не вие срам да пишете такива лажи са Мацурев! Напишете нещо за другите де, или те златото на Банско?
До Хелоуин публикува:
15 Октомври 2021 | 23:25
Той вече го е лапал много пъти,и като манечок,и като голем него това не го плаши тая мъжка прости..тка
Хелоуин публикува:
15 Октомври 2021 | 18:50
Миндил Мацурев пак раздаваш подкупи и се надяваш да влезеш в парламента за да лапаш, ама тоя път ще лапаш друго:))
неСПРАВЕДЛИВОСТ публикува:
15 Октомври 2021 | 18:47
В смъртен страх изпадат гербаджии при мисълта,че изпускат властта.И са прави-ще им спре лапачката,незаслужени постове,облажване със европейски средства.Забележете,че за да отклонят вниманието на хората от гербаджийските недъзи-пишат сравнения с комунистите.Сами не виждат,че са по-долни от тях.Вижте им лозунгите-"Да скъсаме оковите","Да смачкаме врага" и чак пък "Държавата ни е в опасност".А не е ли това реториката на комунистите? Не,държавата не е в опасност.В опасност са тези,които си напълниха домовете с пачки пари,кюлчета,оръжия.И сънуват,че някой ги преследва."Гузен циганин-негонен бега."Смешни,жалки,прости,малоумни сте!
Духай публикува:
15 Октомври 2021 | 17:17
Боклук,крадец и лъжец,това е Мацурев!Долен лижигъзец,човекоподобно с много нисък морал,просто няма думи за това лай.о!!
О боже публикува:
15 Октомври 2021 | 16:52
Герб ако дойде на власт обикновения гражданин да се готви за емигриране!! Бедния ще обеднее, а кръга около партията ще стане още по-богат и недосегаем . Мацуревия миндил затова плаща и се моли навсякаде само и само да влезе вътре за да има лапане!! Тия хора и тая партия е за затвора не за парламента !!
СПРАВЕДЛИВОСТ публикува:
15 Октомври 2021 | 16:40
Приятели на ГЕРБ! Държавата ни е в опасност! Комунистите, предвождани от Резидента Радев, ни преследват! Искат да унищожат партията ни и изграденото от нас, искат да ни прогонят и да ни отнемат постигнатото! Да се обединим срещу опасния враг! Да му покажем нашата сила! Да смачкаме врага без капка колебание! Да скъсаме оковите на КОМУНИЗМА! Нека продължим да градим България, която да е достоен дом за децата ни, в който ще останат и ще се реализират! Нужно ни е да загърбим разделението, за да намерим това, което ни събира и обединява! Заедно сме по-силни от хаоса! НИЕ СМЕ ГЕРБ, НИЕ СМЕ СИЛА! НАС НЕ НИ Е СТРАХ!
4х4 публикува:
15 Октомври 2021 | 16:27
Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят и т.н. 45 години и сега кадрите се мислят за демократи смях.
До"Банскалия"-та публикува:
15 Октомври 2021 | 14:58
По лозунгите им ще ги познаете.Освен гербаджия, друг подобни не може да измисли. Е,може би човеко от Добринище с 13-те букви.
Нищо против публикува:
15 Октомври 2021 | 14:48
Никой не е против Мацурев да стане депутат.Но познавайки го като съгражданин не можем да си затворим очите пред действителността.Нека го "претеглим" трезво. Щом той ще е на второ място какво да мислим за другите? Пълно падение! После ще се чудим защо не върви държавата.Остава и Луна да изберем за президент и циркът ще бъде пълен! Ама на такава държава подхожда и такова управление!
Банско йопе публикува:
15 Октомври 2021 | 14:39
=ГЛУПАК!
Отчаян публикува:
15 Октомври 2021 | 14:35
Прост човек, слаба държава.
Банскалия публикува:
15 Октомври 2021 | 13:31
ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!
Гошо публикува:
15 Октомври 2021 | 13:22
"Блажени са вярващите."

Добавете Вашия коментар

TOP