Александър Мацурев: Модернизиране на Спешната помощ в региона, ще бъде мой приоритет

24 Октомври 2021 | 11:15
16 коментара
Политика
Александър Мацурев: Модернизиране на Спешната помощ в региона, ще бъде мой приоритет

През последните месеци всички сме свидетели на проваленото управление на Румен Радев и неговия здравен министър Стойчо Кацаров,заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ Александър Мацурев от Банско.

Според него, резултатът е  пълен хаос в сферата на здравеопазването, провал на ваксинационната кампания, изпуснат контрол над пандемията, препълнени болници и рекорден брой починали българи.

„Основен приоритет за мен в следващия мандат ще бъде да настоявам за модернизиране на Спешната помощ в Благоевградския регион, по-силна подкрепа на държавата към болниците в областта, подобряване на апаратурата и оборудването им, повишаване на заплащането на труда на лекарите, сестрите и санитарите, което е важна част и от програмата на ГЕРБ-СДС.

Здравните работници понесоха тежестта на пандемията. Наш дълг е да направим така, че да са напълно обезпечени, за да защитават живота и здравето на хората.

Заедно с колегите в ГЕРБ-СДС имаме опита, знанията и експертизата да се справим с тази тежка ситуация, която изисква спешни и адекватни управленски решения,каза Мацурев.

Добавени коментари

3870 публикува:
27 Октомври 2021 | 16:21
Сашо, на вчерашната среща с кмета на Банско(да не останеш по-назад от Пеевски и ти) до теб трябваше да стои истинския ти началник - Иван Еринин,а не Андрей Новаков и Росен Желязков.Мислиш ли,че банскалии ще те подкрепят,след като знаят кой стои зад теб?
Банско публикува:
25 Октомври 2021 | 23:08
Сашко,нали знаеш защо Делян Пеевски беше на посещение в Банско?За да пресече купените за теб гласове от Ваньо Еринин - Гипса.Май ще се разминеш с парламента.
Банско публикува:
25 Октомври 2021 | 22:06
Мацурев, УСПЕХ! И едно знай интелигенте и разуните хора са зад теб!
Дане публикува:
25 Октомври 2021 | 18:52
Боклук,боклук,боклук с главно Б е това нищожество!Как не те е срам бе плешивецо долен,ти очи нямаш ли да видиш,че никой не те иска?Страшно нагъл,и арогантен пе..л си ти мацурево лайно такова!
Банско публикува:
24 Октомври 2021 | 22:46
Браво Сашо, не обръщай внимание на злобарите, такива винаги ще си има, защото немогат да достигнат всичко което постигна ти, нито добротата и интелигентността ти! Банско го помня какво беше преди и какво е сега! Откакто си в парламента и ни представляваш за Банско се отпуснаха доста средства и се направи много, сега Банско цъфти! Дерзай и хич да не ти пука от тези мишоци, които пишат тук простотии.
Vasil Donev публикува:
24 Октомври 2021 | 21:49
a gipsovete koga che gi modernizirate
До Баскалия публикува:
24 Октомври 2021 | 20:38
А бе ти какво направи за тези години сподели та пишеш за другите
До всички който друга работа нямат публикува:
24 Октомври 2021 | 20:30
Тук който коментират са всички който друга работа нямат. Освен да плюят хора който не могат да ги достигнат. ПУУ
Банско публикува:
24 Октомври 2021 | 18:36
Земи се скрии с твойте приоритети. Как не те е срам от коментарите след всяка твоя платена статия.
Банско публикува:
24 Октомври 2021 | 14:45
Сашо,наясно ли си защо беше това посещение на Пеевски в събота следобед?Нали се сещаш,че сега няма да имаш гласчета от едни определени села и общини?Стискай палци Делянчо да не поиска гласове и от нашата община,че тогава пак няма да има парламент.
Вие показахте! публикува:
24 Октомври 2021 | 13:21
За 12 години показахте,че НЯМАТЕ ни знания,ни опит,ни експертиза.А за "адекватни управленски решения" да не говорим.Ако бяхте един мандат,та да не сме ви забелязали,разбирам.А вие с диктатурата си през тези години се насрахте!НИЩО ОТ ВАС,БОКЛУЦИ!
Банскалия публикува:
24 Октомври 2021 | 13:11
Сашо,преди приоритет ти беше 2-ра кабинка,после газопреносната тръба от Симитли,а сега модерна Спешна помощ.Ти нищо от преди не успя да изпълниш,сега за модернизация ще ми говориш.Нали си наясно,че всички знаем,че в парламента не те е.ават за нищо?!
Ужас публикува:
24 Октомври 2021 | 11:58
Прост,прост,прост……и в червата прост!Плешивец миризлив,и подъл ти си срам за Банско махай се!Крадец долен!
м публикува:
24 Октомври 2021 | 11:52
плешива мишка
Резко публикува:
24 Октомври 2021 | 11:39
Краденето и корупцията не са ли приоритет номер едно?
Герб публикува:
24 Октомври 2021 | 11:37
Добре ,че беше Радев та таквия измислени депутати като тебе да изчезнаа от хоризонта.Вашта ебанева партия за 12г.нанесе непоправими щети за 95% от народа ,ти че ми думаш за провалено управление-СМЕШНИК.Виж кои ти са в щабо–пет човека шо не станува нешчо от ниш и една суриа роднини.Бойко те нареди на втора мешка да се видиш,че не ставаш и да те маане завинаги.

Добавете Вашия коментар

TOP