Александър Мацурев: Истинската политика не е на жълтите павета в столицата, а в ежедневния диалог с хората

28 Октомври 2021 | 12:01
6 коментара
Общество
Александър Мацурев: Истинската политика не е на жълтите павета в столицата, а в ежедневния диалог с хората


Заедно с областния координатор на ПП ГЕРБ Андрей Новаков, с водача на листата ни Росен Желязков се срещнахме с жители на Банско, с кмета Иван Кадев и с ръководството на общината, сподели Александър Мацурев.
“Темата на разговорите, които проведохме е как със съвместни усилия да донесем развитие не само на нашия град, но и на региона ни“.
“Най-важното условие за да постигнем това е да има стабилност в държавата, която времето е показало, че е налице само при управление на ПП ГЕРБ“.
“Вярвам, че след 14 ноември отново ще я постигнем“, завърши той.
 

Добавени коментари

Банскалия публикува:
29 Октомври 2021 | 18:03
Сашо, на вчерашната среща с кмета на Банско(да не останеш по-назад от Пеевски и ти) до теб трябваше да стои истинския ти началник - Иван Еринин,а не Андрей Новаков и Росен Желязков.Мислиш ли,че банскалии ще те подкрепят,след като знаят кой стои зад теб? П.С. Следващия път ходи пеш или си паркирай колата на по-скришно място,защото банскалии не сме малоумни като теб.
Питане публикува:
29 Октомври 2021 | 15:26
Дека ти е трутинетката бе,мушмурог? Земи да извозиш и тоя до тебе!
toi публикува:
28 Октомври 2021 | 20:17
END
"бански гербер" публикува:
28 Октомври 2021 | 18:30
По-големи и по-прости гербери НЯМА! Ако не беше Мацурко-щеше да е някой друг.Парите се разпределят от държавата по общините.Става въпрос за народните пари,държавните,а не от чекмеджето на Тиквата,които са крадени от поданиците.Ако ни донесеш от тях-добре-това ще е друго нещо.Но такова нещо не може да се случи!!! И стига се си хвалил като комунистите-"ако не бех аз","ако не беше Монтофонецо"...Аман от фукни!Налепил цело Банско с негови плакати-колкото повече лепиш-толкова по-противен ставаш,ама то си е за твоя сметка.Та като стана дума за плакатите-те без пари ле са? Или това ти е приноса за града.Малко сте похарчили за тия парцали,бе шебек!Но каквото и да правиш-герб ПРИКЛЮЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бански гербер публикува:
28 Октомври 2021 | 15:57
Приятели на ГЕРБ! Мацурев е най-достойния, образован, интелигентен и успял политик от региона ни! Да не забравяме колко милиони осигури за общината и колко дарения направи за всички вас! Да покажем на нашето момче истинската подкрепа и обич от банскали! Да подкрепим нормалността и спокойствието в нашата страна! ГЕРБ – партията на успелите и способни политици! ГЕРБ ПОБЕДА!
Герб публикува:
28 Октомври 2021 | 12:47
Абе глупак ти си веруваш че се си родил депутат ле.Ако не ти беше Икономов ти не беше одил в София бе какво ми думаш за жъти павета.Интересно кой ти ги писува тиа статии оти ити и пиарката ти освен за ебане за друго не станувате

Добавете Вашия коментар

TOP