Александра Богданска с нов мъж!

19 Септември 2023 | 16:39
1 коментара
Общество
София
Александра Богданска с нов мъж!

Моделката Александра Богданска хвърли бомбата, заявявайки, че има човек до себе си в живота! Очевидно инфлуенсърката е успяла да преживее развода с Даниел Петканов, с когото имат и дете - Габриел. Моделката обаче не уточни кой е новият човек до нея пред тиктокъра Николай Шопов.

Месеци след развода Алекс Богданска не сдържа емоциите си и потвърди пред Мон Дьо информацията на "Телеграф", че решението за раздялата е било изцяло на Петканов.

Разводът, който понесе тежко отприщил у нея въпроса - дали е възможно жените работохолички да бъдат обичани. "Амбициозната жена може ли паралелно с успеха си да развие стабилно семейство и да го поддържа? Дали аз мога някога да донеса семеен уют?". Явно е успяла да намери отговорите на тези въпроси, след като вече е във връзка. 

Сега пред тиктокъра на въпроса дали би променила нещо от миналото Богданска отговаря, че "нищо не би променила научила съм много уроци и съм благодарна за тях", казва инфлуенсърката. Това, за което най-много съжалявала е, че не обръща достатъчно внимание на близките си хора.

Добавени коментари

поп Нафърфорий публикува:
19 Септември 2023 | 22:45
Тази ли е работохоличка? Ще се насера от смях! Може и да е такава, ама ако под работа разбира яко шибане с който и падне. Дееба и курвите скапани, и они се мислят за много работни...

Добавете Вашия коментар

TOP