Алекс и Даниел Петканови разиграват цирк за пари

08 Февруари 2021 | 13:34
2 коментара
Общество

За броени дни Даниел и Александра Петканови се превърнаха от най-обичаната семейна двойка в най-мразената. Младото семейство отприщи невиждана омраза и гняв сред почитателите си, заради цирковете, които разиграва.

Оказа се, че двамата въобще не са били пред развод, а всичко е било за пари и известност. В края на 2020-та година двойката сензационно качи видео в ютюб със заглавие „Разделяме ли се?”. От клипа с дължина над час си проличаха големите проблеми, които има семейството. Нещата между Алекс и Даниел изглеждаха неспасяеми, а бракът им провален.

Две седмици по-късно Алекс и Дани обърнаха палачинката и заявиха, че отново са заедно и са щастливи?! Видеото им приличаше на нискобюджетен сапунен сериал.

Странното полярно поведение на Петканови определено не бе добре прието и според източници на Lupa.bg, двойката си прави реклама с фалшив развод.

Младото семейство дори обмисляло още деца, стана ясно от видеото с име „Карти долу- Развръзката”.  В клипа, който е по-дълъг от час, двамата разказват, че просто са искали да покажат как семействата могат да преодолеят проблемите си. Петканови остават заедно, а новият имот, който стана повод за семейни дразги, ще бъде на името на детето им Габриел.

През уикенда двойката изненадващо отиде на романтична почивка в Доминикана, където нощуват в хотел за "скромните" 1000 лв. на вечер.

"Почивката е платена с гледанията на видеата, в които уж се разделяхте?", питат ги ядосаните им последователи.

И с право! Та дори и след като стана ясно, че Петканови не са дали нито лев за тази февруарска ваканция, защото рекламират активно туристическата фирма и дестинацията, на която ги е изпратила.

От няколко години Александра е сред най-скъпоплатените и търсени инфлуенсърки. Тя взима 2 бона за 1 рекламна снимка. Много от последователите й се доверяват и купуват продуктите, които промотира. Интересът към нея бе огромен преди двойката да разкрие за проблемите си в Ютюб канала си, а сега коментарите са повече от отрицателни.

Добавени коментари

Е.бал съм я като ученик публикува:
08 Февруари 2021 | 14:06
Алекс съм я ши.бал в мазето на блока няколко пъти. Широка и дълбока е, така че тоя грозник на снимкатас малкия, крив и мек к.ур не знам как ще й смогне! Тая нифоманка требе само черна макара да я подига нагоре-надолу!
Селянче публикува:
08 Февруари 2021 | 13:40
ХАХАХ...не пишете глупости, на кой му дреме на патлака за тези, НИКОЙ! Вие медиите създавате техните образи, после ни ги НАТРАПВАТЕ, разбира се, че е за ПАРИ, КАКТО ПРИ ТЯХ, ТАКА И ПРИ ВАС!

Добавете Вашия коментар

TOP