Аквапарк „Фонтаните“ в центъра на Благоевград: Ромчета се къпят в сърцето на града

26 Юни 2023 | 13:31
7 коментара
Общество
Благоевград
Аквапарк  Фонтаните  в центъра на Благоевград:  Ромчета се къпят в сърцето на града
Ромчета си спретнаха баня за чудо и приказ цъмбуркайки във фонтаните насред центъра на Благоевград за да се спасят от жегата през уикенда, видя Pirinsko.com

Няколко мургави хлапета превърнаха фонтана буквално в плувен басейн. Това не е първият случай, в който те използват фонтаните за разхлаждане в горещите летни дни, припомнят будни граждани и споделят, че подобна картинка е позната на благоевградчани и от минали лета.

Банята на открито предизвика възмущение сред минувачите, които изразиха остро недоволството си от случващото се.

"Да се разхлаждат във фонтаните в центъра на Благоевград вече стана традиция за малките роми в града", коментират хората и недоумяват, как така при положение,че в централната градска част на града има видеонаблюдение, никой от общинското ръководство не забелязва проблема и не взима адекватни мерки за решаването му.

Разгневени благоевградчани коментират че подобно поведение е недопустимо и питат къде са общинските власти.

И всичко това се случва на метри от сградите на Общината и Областната управа, недоволстват открито хората.

Добавени коментари

Терориста публикува:
29 Юни 2023 | 07:57
За тез твари закони няма, за това на САПУНН!!!
Миро публикува:
28 Юни 2023 | 19:32
Не виждате ли другите неща в Благоевград. Това ли Ви пречи. Събирайте боклуците в Благоевград Вие, а не само те. Само лаете...кучета
Ilko публикува:
27 Юни 2023 | 08:26
Няма да ми барате електората. Ше слушата и циганска музика по цял ден.
бат Сали публикува:
27 Юни 2023 | 07:33
На реката в Бачиново има безплатен плаж, ама циганетата ги мързи да ходят до там и серат във фонтаните!
до Зоро публикува:
26 Юни 2023 | 23:53
Хайде моля ти се успокой се платен трол на бриндо идиота... Излишни са, защото вашият вожд ти дава парички за да пишеш глупости нали? Излишни са , но когато имаш нужда от тях и звъниш поддаваш сигнали? Тогава излишни ли са? Излишни ли са тогава, когато хващат дилъри, който разпространяват наркотици на децата ? Излишни ли са тогава, когато предотвратяват убийство в центъра на Благоевград от нападение с нож срещу друг гражданин? Излишни ли са тогава ,когато хващат непрекъснато вандали? Излишни ли са тогава ,когато гасят пожари и се хвърлят във всяка опастност за всички нас ? Излишни ли са, когато стане наводнения в града ни и те са на първа линия за да помогнат на хората от бедата? Излишни ли са, когато миналата година ги видях на концерта на горан брегович и ищар да помагат на малките деца , които бяха вир вода, даваха им дрехи храна и чадъри? Излишни ли бяха, когато вкараха децата на топло в служебните си коли за да не измръзнат дечицата на лошото и дъждовно време? Излишни ли бяха, когато прибраха децата ни по домовете по най-бързия начин за да не се разболеят? Излишни ли са, винаги когато ни пазят от куп лоши неща, докато ние си почиваме вкъщи и се правим на професори по всичко, а те момчетата бдат над нас и са на разположение 24/7 ? Хайде нема нужда от платени тролски коментарчета от на байкушевото сектата или от на бриндо помака сганта!
Циганин публикува:
26 Юни 2023 | 15:48
Аре илко аре евророма ти си наш брат
Зоро публикува:
26 Юни 2023 | 15:25
Общината е на 10 метра, а новия офис на Излишната Общинска Полиция на няма и 100 метра.

Добавете Вашия коментар

TOP