Активисти на „Има такъв народ” дариха кръв и заявиха: Подкрепяме категорично Илко Стоянов за кмет на Благоевград!

24 Юни 2021 | 10:30
3 коментара
Политика

Членове на ПП „Има такъв народ” в Благоевград извършиха пореден хуманен и доброволен акт на милосърдие и човешка солидарност. Активисти на набиращата все по-голяма популярност сред българите партия дариха кръв в отделението по трансфузионна хематология в областния център на Пиринско.

„С тази наша акция искаме да кажем на хората, че е много важно да бъдем съпричастни към болката и нуждата на другите. Даряването на кръв спасява живот, затова го правим доброволно и безвъзмездно. Милиони по света дължат своя живот на хора, които никога не са срещали – хора, които са дарили кръвта си по своя воля”, сподели Станислав Богдански, който бе един от дарилите кръв в Благоевград.

Той и останалите симпатизанти на „Има такъв народ” дадоха и своята категорична подкрепа за кандидат-кмета на Благоевград Илко Стоянов, който е и областен лидер на партията. Те са категорични, че той е точният човек, който може да рестартира общината и да даде нови хоризонти за развитие на града и селата. „Вярваме в него, защото за него най-важни са справедливостта, прозрачността и почтеността. Със своя екип от експерти е изготвил амбициозна и дългосрочна програма, с която да осигури по-добър живот на благоевградчани и просперитет на Благоевград. Убедени сме, че нашият избор за кмет ще е изборът и на повечето избиратели, тъй като Илко Стоянов е доказал се професионалист, който има нужния опит да управлява и да поведе напред общината”, заявиха участниците в акцията по кръводаряване.     

Инициативата на ПП „Има такъв народ” се осъществи със съдействието на старши ординаторът на отделението по трансфузионна хематология – д-р Валентин Кормев, който също е член на партията. Всички участници в благородната акция изразиха своята увереност, че Илко Стоянов ще бъде кмет на Благоевград, а ПП „Има такъв народ” ще е първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори на 11-и юли.  

Добавени коментари

111 публикува:
25 Юни 2021 | 14:46
ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ИЛКО СТОЯНОВ ЗА КАМПАНИЯТА???????
1 публикува:
25 Юни 2021 | 06:25
Заблудени хорица виждам на тази снимка. Ходят и агитират за тази безпринципна партия със силно непосредствен лидер, надявайки се да вземат властта и да ги уредят някъде на държавна службичка.
assunsi публикува:
24 Юни 2021 | 11:43
Заблудени овце.Не вярвайте на лъжливите пророци,които дохождат при Вас в овчи кожи, а отвътре са вълци грабители!Това е най-посредствената политическа група.Няма нито един изявен интелект.Срам и позор за България!

Добавете Вашия коментар

TOP