Активисти на ГЕРБ попиляха Андрей Новаков, обвиниха го в безотговорност и лъжи

29 Август 2021 | 16:10
2 коментара
Общество

Активисти от различни структури на ГЕРБ в Благоевградско изразиха публично възмущение от бездействието на областния лидер и евродепутат Андрей Новаков.

Герберите отдавна негласно коментират, че Новаков трябва да подаде оставка или Бойко Борисов да го отстрани от поста, но търпението им свърши.

В социалната мрежа едни от първите активисти на партията в Благоевград нарекоха Андрей Новаков "Лъжец". Това те публикуваха под снимка в профила във фейсбук, на която е с организационния секретар Даниела Савеклиева и с представители на ГЕРБ-Варна.

"Вземете да съберете ГЕРБ Благоевград, пък после се побратимявайте", написа представителка на Жени ГЕРБ под фотото.

"Стегнете се, на това се казва безотговорност! Хайде Андрей, мобилизирайте хората, направете обещаното събрание", призова друга активистка.

В дискусията те упрекнанаха Новаков, който обещал да свика събрание на партията веднага след изборите за 46 НС, а вече идват нови, но евродепутатът и областен ръководител шиканира партийния форум, смятат от ГЕРБ-Благоевград./ е новина/

Добавени коментари

гербер публикува:
29 Август 2021 | 18:58
дана савеклиева андрей новаков и костадин хаджигаев да се махнат незабавно от герб благоевград за да има прогрес в противен случай гроб умира бавно но славно в македонията
Герб публикува:
29 Август 2021 | 16:26
Закривай тая шибана партия за 10г. ебаха майката на хорат както и турчин не е ебавал

Добавете Вашия коментар

TOP