Актива на ГЕРБ проведе разширено събрание в Благоевград

04 Юни 2021 | 14:57
18 коментара
Общество

Структурата на ГЕРБ в Благоевградска област проведе разширено събрание в Благоевград. Гости на събитието бяха Росен Желязков, който бе водач на листата на партията на изминалите парламентарни избори и подкрепеният от ГЕРБ независим кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров.

Основна тема по време на дискусията бе състоянието на общинските структури и подготовката за парламентарните избори и изборите за кмет в Благоевград.

„Само преди няколко месеца всички смятаха, че ГЕРБ в Благоевградска област не е в кондиция, но на вота на 4 април постигнахме едни от най-добрите резултати в страната. Така ще е и на предстоящите параламентарни избори”, каза областният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков. Той подчерта, че в областния град ситуацията е по-сложна и заради избора на кмет на града, но структурата е готова да се справи. „С подкрепата на ВМРО, Обединени земеделци и Партията на зелените имаме шанс да спечелим още на първи тур и Благоевград да има нов, енергичен кмет, с ясна визия за развитието му”, каза още Новаков.

„ГЕРБ организационно, интелектуално и структурно е най-подготвената партия. В момента служебният кабинет-камикадзе овладява властовия ресурс, но ГЕРБ е незаобиколим фактор”, подчерта Росен Желязков. Според него и в предстоящите избори партията ще води позитивна кампания, насочена към хората, с отворени срещи с избирателите. За кметския вот в Благоевград Росен Желязков коментира, че е важно да се очертаят конкретни проекти, по които ще се работи, за да излезе градът от летаргията и да се очертае бъдещият облик.

"Има упреци срещу мен, но пред всички вас категорично заявявам, че моята битка преди години не бе срещу ГЕРБ, а срещу модела „Камбитов”, той показа какво не трябва да се прави в политиката. Благоевград е наша кауза и заедно можем да постигнем успех, за да има бъдеще нашият град”, каза Андон Тодоров.

Добавени коментари

Един публикува:
07 Юни 2021 | 09:23
С изказването на нечистотите хора във връзка с името на Йордан Йорданов Бучката за взимане на базите от някой лица , пожелаваме на тези нечистистоплътни писатели да му го лапат с топките и тези гадове кадето пишат глупостите , ако изкарват девидент от това искрено им пожелаваме да ги харчат по гробищата . Успех
Човек от ГЕРБ публикува:
06 Юни 2021 | 11:31
Истински привърженици на ГЕРБ сме цялото семейство,но този път няма да стане това,което са намислили! Андон Тодоров няма нищо общо с партията ни и нищо човешко и интелектуално в него!!! Жалко за ГЕРБ,жалко за Борисов,жалко за града ни! По всичко личи,че ще подкрепим Илко Стоянов,а не намисленото от Новаков и Хаджигаев!
Мачо публикува:
05 Юни 2021 | 20:53
Елена е най-красивата жена в Благоевград, Адриано гледай си работата!
тримата глупаци публикува:
05 Юни 2021 | 19:47
елена ташкова бисер михайлов и хаджигаев са тримата подръжници на андон и трима няма да станат и депутати бисер има 30 гласа елена 14 а хаджигаев 2 той и жена му тримата глупаци си немат представа какво ще стане в града и областта катастрофират с товарния влак челно а на дончо е преключил с тия подръжници
Мачо публикува:
05 Юни 2021 | 13:44
Мелниклийска може само да си мечтае да има краката и визията на Лени Ташкова!
Мачо публикува:
05 Юни 2021 | 13:35
Ако Елена Ташкова се кандидатира всички мъже в Благоевград ще гласуваме за нея. Страшна мадама, особено като сложи високи токчета и черни чорапогащи! Бизнес дама от класа!
балотаж публикува:
05 Юни 2021 | 12:14
илко стоянов е новия кмет на благоевград отива на балотаж със стефан делилов подкрепен от тасков бисер чолев мазуро месото гонзо бриндо и всички дилъри на гласове в града
ГЕРБ Благоевград публикува:
05 Юни 2021 | 11:36
ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ ИСТИНСКИТЕ НЕЩА ЗА ТАЗИ СРЕЩА ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ! КОИ КМЕТОВЕ ОТ ГЕРБ НЕ БЕХА НА СРЕЩАТА! КОИ КМЕТОВЕ ЗАКЪСНЕХА ЗА СРЕЩАТА! КОИ ОБЩИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НЕ ДОЙДОХА НА СРЕЩАТА КАКВО КАЗА НОВАКОВ!
Ццццц публикува:
05 Юни 2021 | 09:37
Ташкова, моля те спри да си пишеш коментари сама! И теб и Андон не те искаме! Престани да ни се набутваш вече!
Фенът публикува:
05 Юни 2021 | 09:05
Елена Ташкова има уникални секси крака! Супер мадама, жалко че е женена.
До Новаков публикува:
05 Юни 2021 | 07:27
И ти ле се бориш против Камбитов....Ха ха ха За Крадец не ставаш Сине....
Еле кажах публикува:
05 Юни 2021 | 06:58
Като чета изказванията на подкрепящите Гн Дончо та ми настръхват косите ! Велика простотия ! Велика малограмотност ! Велика селяния ! Народът е казал : Кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа какъв си ! Докога нашия град ще се управлява от полуграмотни отрепки ( общински съветници и кметски екипи)...Голям резил ....да няма читави хора да ни управляват - само едни крадливи селяндури от кол и въже ??? Само шуро - баджанашки схеми и крадене до посиране ...
веско публикува:
05 Юни 2021 | 02:32
Скъпи приятели от ГЕРБ Благоевград умолявам ви да подкрепите Андон Тодоров за кмет на Благоевград и Елена Ташкова за депутат. Тя е изключително интелигентна жена и много умна има качествата на ръководител и е председател на ГЕРБ Жени в Благоевград. И въпреки че се коментира че е любовница на Андон Тодоров нека да отхвърлим подобни съмнения. Ако не стане депутат ще стане зам кмет в общината и ще бъде класи над Шопова. Бъдете отговорни и гласувайте за нашите кандидати.
витан публикува:
04 Юни 2021 | 23:16
За Дончо е на живот и смърт да стане кмет и Камбитов сега ке му помогне, започва реваншизма започва отмащението при козаностра.
sashka публикува:
04 Юни 2021 | 23:08
andon e podkrepen ot madjo a madjo e shev na jachkata tam ako ne slushat che im zemat bazata taka che vsichko e opraveno; daje parata che q dade rosem i dencho bratqta ako zagubi andon stava losho za jachkite vzimat im bazata che ima resto;
Фен публикува:
04 Юни 2021 | 16:31
Какво му е казал бат Ваньо Стойчев на Дончо?
Партия на Зелените публикува:
04 Юни 2021 | 15:41
Дончо към Стефан Апостолов ние с баща ти се разбрахме! Етова е педерастия евала донка евала ти братко тури си ги сички от герб на кура признахте ти си най-големия на сички им еба майката и са сички ще рабиотат за теб така требе само напред момче ти го можеш на пук на сички! Искам да ги къртиш тези педали като Тасков Поли Моли Росица абе сички под ножо кой не работи му режи главата и пускай записите да се видат сички колко струват играй вабанк другар ти си номер едно!
герб жени публикува:
04 Юни 2021 | 15:30
дончо какъв беше унил мазен лелеле нема такава мастия не бил срещу герб бил срещу камбитов абе ненормалник а кога делеше с камбитов ти беше добре ама евала на иван стойччев хубаво му каза сутрин в кафето минават по педесе човека и никой не го иска евала ванка ти си мъжкар

Добавете Вашия коментар

TOP