Акция "Дрога" в Пиринско, четирима са задържани

08 Декември 2023 | 11:45
0 коментара
Криминално
Благоевград
Акция Дрога в Пиринско, четирима са задържани

В хода на  проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са задържани четири лица.

   При извършена, на 07.12.2023 г. в гр.    Банско, проверка на   33-годишен мъж от гр. Бургас, у същия е открита около 37 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

В обедните часове на деня в района на ул. „ Дунав“ в гр. Гоце Делчев, у 19-годишен младеж от с. Копривлен, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е намерена електронна цигара, съдържаща течност, реагираща положително на канабис.

Около 22:00 часа на 07. 12.2023 г. в района на ул. „Батак“ в гр. Благоевград, от органите на реда са проверени двама младежи на 17 и 19 години от града, като у 19-годишния е открита електронна цигара, съдържаща течност, която е реагирала положително на канабис, а у 17-годишния-цигара, съдържаща суха тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Добавете Вашия коментар

TOP