Акция Антидрога в Пиринско, има задържани

15 Март 2021 | 11:08
0 коментара
Криминално

На 12.03.2021 г., от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества. От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са задържани двама мъже от града. Около 14:00 часа в гр. Гоце Делчев е задържан 28-годишен, у когото е намерено и иззето около 0,9 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин, а в следобедните часове на деня, също в гр. Гоце Делчев, у 21-годишен е намерена и иззета е около 2,05 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. На същата дата, от полицейски служители на РУ-Петрич е проверена къща в гр. Петрич, обитавана от 41-годишен от с. Коларово. Намерена и иззета е около 13,96 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В хода на акцията в Разлог е извършено претърсване и изземване на жилище, обитавано от 19-годишен от гр. София. Намерени и иззети са газов пистолет с два патрона за него и около 24 грама марихуана.

От полицейски служители на РУ-Сандански е задържан 33-годишен санданчанин, в чието жилище в града са намерени и иззети буркан с около 0,36 грама канабисови съцветия и цигара, съдържаща около 0,50 грама канабис.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури. Работата продължава.

Добавете Вашия коментар

TOP